devlet bahçeliden gelsin:bunlar hortumu kendilerine bağlamışlar.
güvence müvence fasa fiso paralarınız güvencede değil bunu bilinde sonra gtiti geleceğim demeyin.
hocam kaynağın cok saglam zaten Reis'in üstüne söz söylenmez
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
devlet bahçeliden gelsin:bunlar hortumu kendilerine bağlamışlar.
güvence müvence fasa fiso paralarınız güvencede değil bunu bilinde sonra gtiti geleceğim demeyin.
Hocam numara buna benziyor muydu? 0850 222 3663
Bugün beni de aradı bu numara da açmadım reklam falandır diye. Enpara'nın müşteri hizmetleri numarası. Ama işi kılıfına uydurup istedikleri numaradan arıyormuş gibi gösterebiliyorlar sanırım. Belki de beni de aynı kişiler aradı
kredi kullandiysan yapiyorlar enparadan 15 000 kredi çektim
sağlik sigortasi zorunluda değil seni sigorta yapinca personel para kazaniyor 15 20 tl arasi kazaniyor ay sonunda xxxx haneli rakamlar alıyorlar genelliği arkadaşimdan biliyorum
arkadaşlar bugün birisi aradı beni,finansbanktan arıyormuş.dedi ki 1 yıldır enpara kullanıyorsunuz ve bu karta baglı zorunlu x sigortası var dedi.(tam anlamadım,sanırım saglık sigortası dedi.yada ona benzer bişeydi) 1 yılını dolduruyormuş kartım ve ya iptal ettirmek yada yenilemek gerekiyormuş.işin güzel tarafı miktarlar kalmadı aklımda ama yenilemek için 300,iptal ettirmek için 500tl civarı bi para vermem gerekiyormuş.iyi yarın gidip bankayla görüşürüm dedim,bankanın bu konuda hiçbi bilgisi ve yetkisi yokmuş.sorsamda onlardan bi bilgi veya yardım alamazmışım çünkü özel sigorta şirketi bakıyormuş bu işe.sanırım o şirketten arıyorum demek istedi ama cümleyi toparlayamadı.düşünsenize bankadan kart alıcam,zorunlu sigorta yapıcak bana ve bankanın bu konuda hiçbi bilgisi,yetkisi olmayacak
şimdi işim var,yarın ben sizi ararım dedim,bugün yani hemen iptal yada yenileme yapmazsam,yarına bırakırsam para katlanacakmış.şimdi uzatayım dersem 300tl vericemya,yarına kalırsa bu para 600tl olucakmış.bende önemli degil,bende para çok.yarın müsait olunca hallederiz dedim kapadım
yarın heralde tekrar arar bu arkadaş ve açıkcası bu kişinin bu siteden oldugunu düşünüyorum çünkü ailem dahi bilmiyor enparada hesap açtırdıgımı,bitek burda bikaç kez lafı geçti.eger bu mesajımı okuyorsa o arkadaş,bence daha gerçekci-yaratıcı şeyler bulsun arkadaş bu ne böyle
![]()
arkadaşlar bugün birisi aradı beni,finansbanktan arıyormuş.dedi ki 1 yıldır enpara kullanıyorsunuz ve bu karta baglı zorunlu x sigortası var dedi.(tam anlamadım,sanırım saglık sigortası dedi.yada ona benzer bişeydi) 1 yılını dolduruyormuş kartım ve ya iptal ettirmek yada yenilemek gerekiyormuş.işin güzel tarafı miktarlar kalmadı aklımda ama yenilemek için 300,iptal ettirmek için 500tl civarı bi para vermem gerekiyormuş.iyi yarın gidip bankayla görüşürüm dedim,bankanın bu konuda hiçbi bilgisi ve yetkisi yokmuş.sorsamda onlardan bi bilgi veya yardım alamazmışım çünkü özel sigorta şirketi bakıyormuş bu işe.sanırım o şirketten arıyorum demek istedi ama cümleyi toparlayamadı.düşünsenize bankadan kart alıcam,zorunlu sigorta yapıcak bana ve bankanın bu konuda hiçbi bilgisi,yetkisi olmayacak
şimdi işim var,yarın ben sizi ararım dedim,bugün yani hemen iptal yada yenileme yapmazsam,yarına bırakırsam para katlanacakmış.şimdi uzatayım dersem 300tl vericemya,yarına kalırsa bu para 600tl olucakmış.bende önemli degil,bende para çok.yarın müsait olunca hallederiz dedim kapadım
yarın heralde tekrar arar bu arkadaş ve açıkcası bu kişinin bu siteden oldugunu düşünüyorum çünkü ailem dahi bilmiyor enparada hesap açtırdıgımı,bitek burda bikaç kez lafı geçti.eger bu mesajımı okuyorsa o arkadaş,bence daha gerçekci-yaratıcı şeyler bulsun arkadaş bu ne böyle
![]()
bide bişi sorayım hazır konusu açılmışken. bu ceketlilerilla evemi geliyor? finansbank şubesinden haledemiyor muyuz? ne bu eve mev bide adamları evemi sokacaz.
Uyanıklara bak1 yılı çoktan geçti benim hesaplar bi beni de arasalarda sinir atsam bende
![]()
fatih hocam o sigorta sirketlerine biri yada birileri elden yada direk herkesin bilgilerini veriyor veya satiyor callcenterlarda dayiyor böyle seylerig
hesap bilgilerinizi genellikle hesapno.com vb. sitelerden alıp bu şekilde ulaşıyorlar insanlara dikkat edin arkadaşlar...
Beni de geçen aradılar turkcell de hediye puanımız birikti telefon alabilirsiniz hediye falan dediler. Bozuntuya vermedim, Ee nerden alcam diye sordum. Ben önce Bilmem kaç bitcoin yollucakmışım da sonra bana telefonu yollucaklarmış.![]()
bitcoin ne alaka dedim, eleman yeni para birimi bilmiyomusun diye atarlandı birde. Ülke iyice tımarhaneye döndü..
geçmiş olsun. bu forumla bi alakası yoktur kardeşim çunku hesap açtırdıgını bilmek o kadarda zor bişi değil.. dikkatli olmak lazım aklınızda bulunsun beyler facebook adreslerini hackleyip sanki arkadaşınızmış gibi borç para ve kredi kartı bilgileri vs gibi bilgiler elde edilmeye çalışılıyo yeni taktiikleride bu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.