finansbank ve zorunlu sigorta :)

devlet bahçeliden gelsin:bunlar hortumu kendilerine bağlamışlar.

güvence müvence fasa fiso paralarınız güvencede değil bunu bilinde sonra gtiti geleceğim demeyin.

hocam kaynağın cok saglam zaten Reis'in üstüne söz söylenmez :) haklısın siyasette kral da kuralda tepedekiler oldu hep.çalar da satarda

Hocam numara buna benziyor muydu? 0850 222 3663

:) Bugün beni de aradı bu numara da açmadım reklam falandır diye. Enpara'nın müşteri hizmetleri numarası. Ama işi kılıfına uydurup istedikleri numaradan arıyormuş gibi gösterebiliyorlar sanırım. Belki de beni de aynı kişiler aradı

yok hocam,benzemiyor.sadece 0850 si benziyor,gerisi tamamen farklı :) arayıp sordum enparaya işte beni sizmi aradınız diye,aramadık dediler.

kredi kullandiysan yapiyorlar enparadan 15 000 kredi çektim
sağlik sigortasi zorunluda değil seni sigorta yapinca personel para kazaniyor 15 20 tl arasi kazaniyor ay sonunda xxxx haneli rakamlar alıyorlar genelliği arkadaşimdan biliyorum

evet hocam enparadakilerde bunu söyledi.kredi çektiniz mi,finansbankda hesabınız varmı filan diye sordu bende hayır,sadece enpara kartı aldım dedim.o zaman sorun yok,enpara hesabı açtırdın diye sigorta yapmaz kimse sizi dediler :)

bide bişi sorayım hazır konusu açılmışken. bu ceketlilerilla evemi geliyor? finansbank şubesinden haledemiyor muyuz? ne bu eve mev bide adamları evemi sokacaz.

Uyanıklara bak :D 1 yılı çoktan geçti benim hesaplar bi beni de arasalarda sinir atsam bende :)

fatih hocam o sigorta sirketlerine biri yada birileri elden yada direk herkesin bilgilerini veriyor veya satiyor callcenterlarda dayiyor böyle seylerig

enpara'ya sorun anında yanıt verirler.bankacımı aradım böyle birşey olmadığını söyledi.

arkadaşlar bugün birisi aradı beni,finansbanktan arıyormuş.dedi ki 1 yıldır enpara kullanıyorsunuz ve bu karta baglı zorunlu x sigortası var dedi.(tam anlamadım,sanırım saglık sigortası dedi.yada ona benzer bişeydi :) ) 1 yılını dolduruyormuş kartım ve ya iptal ettirmek yada yenilemek gerekiyormuş.işin güzel tarafı miktarlar kalmadı aklımda ama yenilemek için 300,iptal ettirmek için 500tl civarı bi para vermem gerekiyormuş.iyi yarın gidip bankayla görüşürüm dedim,bankanın bu konuda hiçbi bilgisi ve yetkisi yokmuş.sorsamda onlardan bi bilgi veya yardım alamazmışım çünkü özel sigorta şirketi bakıyormuş bu işe.sanırım o şirketten arıyorum demek istedi ama cümleyi toparlayamadı.düşünsenize bankadan kart alıcam,zorunlu sigorta yapıcak bana ve bankanın bu konuda hiçbi bilgisi,yetkisi olmayacak :p şimdi işim var,yarın ben sizi ararım dedim,bugün yani hemen iptal yada yenileme yapmazsam,yarına bırakırsam para katlanacakmış.şimdi uzatayım dersem 300tl vericemya,yarına kalırsa bu para 600tl olucakmış.bende önemli degil,bende para çok.yarın müsait olunca hallederiz dedim kapadım :p yarın heralde tekrar arar bu arkadaş ve açıkcası bu kişinin bu siteden oldugunu düşünüyorum çünkü ailem dahi bilmiyor enparada hesap açtırdıgımı,bitek burda bikaç kez lafı geçti.eger bu mesajımı okuyorsa o arkadaş,bence daha gerçekci-yaratıcı şeyler bulsun arkadaş bu ne böyle :D

tamam deyıp hesap numarası alsaydın keske

arkadaşlar bugün birisi aradı beni,finansbanktan arıyormuş.dedi ki 1 yıldır enpara kullanıyorsunuz ve bu karta baglı zorunlu x sigortası var dedi.(tam anlamadım,sanırım saglık sigortası dedi.yada ona benzer bişeydi :) ) 1 yılını dolduruyormuş kartım ve ya iptal ettirmek yada yenilemek gerekiyormuş.işin güzel tarafı miktarlar kalmadı aklımda ama yenilemek için 300,iptal ettirmek için 500tl civarı bi para vermem gerekiyormuş.iyi yarın gidip bankayla görüşürüm dedim,bankanın bu konuda hiçbi bilgisi ve yetkisi yokmuş.sorsamda onlardan bi bilgi veya yardım alamazmışım çünkü özel sigorta şirketi bakıyormuş bu işe.sanırım o şirketten arıyorum demek istedi ama cümleyi toparlayamadı.düşünsenize bankadan kart alıcam,zorunlu sigorta yapıcak bana ve bankanın bu konuda hiçbi bilgisi,yetkisi olmayacak :p şimdi işim var,yarın ben sizi ararım dedim,bugün yani hemen iptal yada yenileme yapmazsam,yarına bırakırsam para katlanacakmış.şimdi uzatayım dersem 300tl vericemya,yarına kalırsa bu para 600tl olucakmış.bende önemli degil,bende para çok.yarın müsait olunca hallederiz dedim kapadım :p yarın heralde tekrar arar bu arkadaş ve açıkcası bu kişinin bu siteden oldugunu düşünüyorum çünkü ailem dahi bilmiyor enparada hesap açtırdıgımı,bitek burda bikaç kez lafı geçti.eger bu mesajımı okuyorsa o arkadaş,bence daha gerçekci-yaratıcı şeyler bulsun arkadaş bu ne böyle :D

üstadım dolandırıcı olmasın gönderme para felan öle bişi olmamamsı lazım

bide bişi sorayım hazır konusu açılmışken. bu ceketlilerilla evemi geliyor? finansbank şubesinden haledemiyor muyuz? ne bu eve mev bide adamları evemi sokacaz.

eve gelmeden arıyorlar hocam,neredeyseniz orayı tarif edersiniz ve oraya getirirler.ben aldıkdan sonra bi arkadaş için daha aldık.arkadaşla çarşıda dolaşıyorduk adamlar aradıgında,yakında bi çay bahcesi vardı oraya çagırdık adam getirdi,bide çayımızı içip gitti.

Uyanıklara bak :D 1 yılı çoktan geçti benim hesaplar bi beni de arasalarda sinir atsam bende :)

adam diyor bide 1 yılınız bugün doluyor,hemen ödeyin yoksa ceza yersiniz filan.ben alalı 1 ay olmadı arkadaş ne yılı :)

fatih hocam o sigorta sirketlerine biri yada birileri elden yada direk herkesin bilgilerini veriyor veya satiyor callcenterlarda dayiyor böyle seylerig

benim şahsi fikrim,bankadan birileri vermese bu adamlar bu kadar çabuk bulamaz bu kadar bilgiyi hocam.bu konudaki anlattıklarım sadece bi örnek,bunun gibi onlarca,yüzlerce çeşidi var.adamlar sadece bankadakilerin bilebilecegi biçok bilgiyi biliyor,sordugunuzda cevaplıyor.bankadan birileri vermese nerden bilecekler.bankanın bilgisayarlarına girip alıcak hackerlar filan olsa zaten direk paralara saldırırlar böyle müşterileri kandırmakla ugraşmazlar :)

hesap bilgilerinizi genellikle hesapno.com vb. sitelerden alıp bu şekilde ulaşıyorlar insanlara dikkat edin arkadaşlar...

Beni de geçen aradılar turkcell de hediye puanımız birikti telefon alabilirsiniz hediye falan dediler. Bozuntuya vermedim, Ee nerden alcam diye sordum. Ben önce Bilmem kaç bitcoin yollucakmışım da sonra bana telefonu yollucaklarmış. :) :) bitcoin ne alaka dedim, eleman yeni para birimi bilmiyomusun diye atarlandı birde. Ülke iyice tımarhaneye döndü..

Beni de geçen aradılar turkcell de hediye puanımız birikti telefon alabilirsiniz hediye falan dediler. Bozuntuya vermedim, Ee nerden alcam diye sordum. Ben önce Bilmem kaç bitcoin yollucakmışım da sonra bana telefonu yollucaklarmış. :) :) bitcoin ne alaka dedim, eleman yeni para birimi bilmiyomusun diye atarlandı birde. Ülke iyice tımarhaneye döndü..

bu turkcell meselesi bana 2 günde bi sms ile geliyor ama arayan olmadı bunun için henüz :D

Ücretsiz sağlık siğortası kazandınız tamamen ücretsiz testler taramalar yaptırmak istermisiniz diyor hatun. 3 güne kalmaz ölürüm ben hastayım diyorum.

bu tür bilgileri satanlar bankacilar gene kişi full bilgisi tanesini 10 tl ye satiyorlar bankacilar kimlik fotokopisinden tut imza örneğine kadar

10 000 lerce birden fln satiyorlar bunlari bi şirket satin aliyor diğer şirketlere pazarliyor

geçmiş olsun. bu forumla bi alakası yoktur kardeşim çunku hesap açtırdıgını bilmek o kadarda zor bişi değil.. dikkatli olmak lazım aklınızda bulunsun beyler facebook adreslerini hackleyip sanki arkadaşınızmış gibi borç para ve kredi kartı bilgileri vs gibi bilgiler elde edilmeye çalışılıyo yeni taktiikleride bu :D

geçmiş olsun. bu forumla bi alakası yoktur kardeşim çunku hesap açtırdıgını bilmek o kadarda zor bişi değil.. dikkatli olmak lazım aklınızda bulunsun beyler facebook adreslerini hackleyip sanki arkadaşınızmış gibi borç para ve kredi kartı bilgileri vs gibi bilgiler elde edilmeye çalışılıyo yeni taktiikleride bu :D

Dediğiniz gibi hocam buna da rastladım genellikle yaşlı kesimdeki insanları çok rahat bir şekilde dolandırıyorlar

az okudumda ne saçma yorumlar var.sadece enparayı arıyorlar diyorlarda.adamlar bi banka belirlemişler.sırf onu söylüyorlar.sahte kimlikle falan açmışlardır risk yok birşey yok.sadece bu forumdakileri arıyorlar sizce ? siz sadece sizleri arıyor sanıyorsunuz.kim bilir daha kaç kişiyi arıyorlar.denk gelene anlatıyorlarda anlatıyorlar.paranıza zaten bişi olmaz sene olmuş 2015 kim kimi hortumlayacak.bankalar yeteri kadar soyuyor merak etmeyin onada birşey olmaz.sadecearayan dolandırılarla ya dalge geçin ya sövün yada kapatın.ona buna suç bulmaya gerek yok.ortadaki tek karaktersizler dolandırıcılar çünkü.

Geçen ay beni de aradılar.
Benzer şeyleri gevelediler. Finansbankın adını geçiştirerek söyledi bir defa fakat orada hesabım yok benim deyince kıvırmaya başladı.
Ayrıca sadece enparaya farklı adres vermiştim, kadın telefonda o adresi tekrarladı bana.
Bunu nasıl ispat edebiliriz bilmiyorum, tekrar arasalar ve ses kaydı alırsam. Aynı zamanda sadece enparadaki adresimin onların elinde olduğunu da belgelerle ıspatlarsam hiç acımam dava açarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri