Flag Atan Karaktersiz Nasıl Bulunur (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son zamanlarda bana da böyle bi olay oldu aylık 2k lira getiren kanalımın videoları kopyaladı, küçük resimler kanal kapak herşeyi kopyalayıp kanala 3 telifi basıp kapattırdı, biz sizin gibi araştırıp bulamadık hocam, ne diyim zehir zıkkım olsun yani

Helal olsun valla iyi bulmuşsun adamı geçmiş olsun hocam

öncelikle bravo kardeşim...

Fakat nasıl bulunur bize de anlatırsan sevinirim... yani music nation öyle her iletişime geçen kişiye kanal sahiplerinin bilgilerini veriyor mu ?

forumdan öğrendiklerini bize satıyor millet.kazandığı iki kuruş yetmiyor üç yapmaya çalışıyor.

vaybe bakın işte forumda en dürüst en mahsum gecinenlerden şüpheleneceksiniz demeki !!!

bu hareketi en son bu kişiden beklerdim . konuşmaları hep mahsum hep doğru ama içi tam tersiymiş..bu aynaya baktımı ne görüyor acaba bunun cevabını merak ediyorum ? kanalı kopyala cek okey ona bişey demiyorum az tartışılır ama olur sonucta videonun sahibi degiliz . ama flaglayıp kapatırmak nasıl bişey . kötülük yapmak şeytana uymak kolay iş tabi şeytanın işi, tatlı geliyor. bu arkadaş birdaha imanını sorgulasın (varsa)
tabi bu konuda yanlışlık yoksa ve dogru anladıysam diyecegim bu !!

Son düzenleme:
vaybe bakın işte forumda en dürüst en mahsum gecinenlerden şüpheleneceksiniz demeki !!!
Son derece haklısın bu tür kişilere çok dikkat etmek gerek ...
Kanal çalanmı ,kanal kopyalıyıp faglayanmı,dolandırıcımı ne dersen var ,bunlar o kadar haysiyetsiz insanlarki bunlar ********in önde gideni,ben ugraşamıyorum aslında ugraşıp çıkarmak lazım ,
bunlar herşeyini satar para için amaçlarına ulaşmak için her türlü hileyi hiç utanmadan ve sıkılmadan yapan bu aptallar aptallar diyorum, bu yaptıklarını akıllılk olarak görüyorlar çünki,ama akıllı insan dürüst insandır bunlar aptalın önde gideni ayrıca tüm o küfürleri yarrabi şükür diye sineye çekebilen hak yiyip rahat olan insan bence insan olamaz.

Arkadaslar ben size sürekli söylüyorum.
Flag yediyseniz eger emin olun daha öncesinde o flag atanla aynı konu altında mesaj göndermissinizdir.
Neden böyle diyorum cünkü bende ne zaman flag yesem arastırdıgımda hep forumdan birisi cıkıyor.
Ne yazık ki adam piskin piskin birde gelip selam veriyordu.
Bu adamların isimlerini toplayıp IP'leride kara listeye almak gerekiyor bence.

Gecmis olsun kardesim

Son derece haklısın bu tür kişilere çok dikkat etmek gerek ...
Kanal çalanmı ,kanal kopyalıyıp faglayanmı,dolandırıcımı ne dersen var ,bunlar o kadar haysiyetsiz insanlarki bunlar ********in önde gideni,ben ugraşamıyorum aslında ugraşıp çıkarmak lazım ,
bunlar herşeyini satar para için amaçlarına ulaşmak için her türlü hileyi hiç utanmadan ve sıkılmadan yapan bu aptallar aptallar diyorum, bu yaptıklarını akıllılk olarak görüyorlar çünki,ama akıllı insan dürüst insandır bunlar aptalın önde gideni ayrıca tüm o küfürleri yarrabi şükür diye sineye çekebilen hak yiyip rahat olan insan bence insan olamaz.

bence forumda KARA LİSTE veya UTANC DUVARI diye bi konu acılsın o konuda o kişlilerin RESİMLERİ asılsın veya face adressleri... Demokrasi bazı ülkeler icin henüz erken . bunları korkutmak icin kafalarını veya ellerini kesmek lazım başka türlü imana gelmezeler.

Kimse yanlış anlamasın bilmediğim için soruyorum yada bir yeri kaçırmış olabilirim..
aynı anda 2 kişi kanalı çekse bunlardan biri bu arkadaş olsa, diğeri de flaglese. Suç bu adamın üstüne kalabilir mi?

Gerçekten gece geç saat oldu o yüzden mNote un ilk mesajda yazdıklarını okudum ancak irdeleyemedim. Böyle bir şeyin mümkünatı varmıdır?

Şerefsiz dedin de cook yetersiz kalır kardeş cok guzel sovulurde yeri burası değil hikmet kardeş insanın nasibinde ne varsa odur bunu hıc bır zaman degıstıremessın flag da yapsan uzayada gitsen boş insan ol durust ol şeref sahibi ol Allahta insanlarda sana kapıları aça önce dürüst olmayı öğren

şeref-siz den daha ötesi bu.........

M294iHP.png

bu arada demek potansiyel spam kanalları önceden tıklıyorlar o da güzel

Bu flag ve sahte telif atanları hem forumda hemde youtube'de barındırmamak lazım, derya denizde 3 kuruş fazla kazanacağım diye yaptıkların insanlığa sığmaz.

[MENTION=8284]himen32[/MENTION] bu arkadaşın böyle bir serefsizlik haysiyetsizlik yapacağını düşünmezdim.33 yaşında adam çoluk çocukta değil.Demek ki serefsizlik yaşta değil baştaymış. Bu forumda neler söyleniyor pislik yapanlara neler deniyor buna rağmen bu durumda açgözlülük yapıp hainlik yapan insanlara aklım almıyor. Yazıklar olsun halen bunu yapanlara.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] bence hemen banlanmalı ve bir daha bu platforma alınmamalı. Ve halen bunu yapanlar varsada .....

bu sahte teliçilerin flagçıların %90 ı bu forumdan. forum kapansa emin olun herkes aha çok kazanacak. bu iş bu forumda öğrenildi yalan mı? adamın kanalını çek sonra flagla:mad: hemen hemen herkes yapıyor bunu. ben sahte telifin nasıl atıldığını bile bilmem buarada.

Hocan bu adamı biraz daha takibe alıp nereli, kimin arkadaşı, cep tel vb... gibi daha çok veri öğrenebilirdin.

abi bu pisliklerin hepsi bizim forumdan zaten saman altından su yürütüyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri