Flag atanlar,Flagcilar veyahut Flag atmak icin dusunenler...

Herkesin kendi önünden yemesi en doğru olanı, ancak bu şahıslar laftan anlayacak birşey olsalar zaten yapmazlarda bunlar kur'an da tarif edilen gözüne perde çekilmişler gibi birşey. Yaptıkları şeyleri anlatamıyorum bile kelimeler kifayetsiz kalıyor bu adiliğe.

Şimdi biz butür konular açılmasın istiyoruz.
Herkes merak edip araştırıyor daha çok flagçı türüyor.
Ben en başından beri yazıyorum senin yazdığın son cümleyi, Türkün Türkten başka Düşmanı yok şu YT'de.
( dip not: yazıyıda okumadım )

Flag atmadan önce kanala mesaj atın sil yoksa flagdan kapatacağım diye.

Kanalı sileceğim söz.Yeterki flag sahte telif atmayın.Buna bile razıyım.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocaM, cocukca seyleri bırakın diyosun da abi, su forumun yas seviyesine bi bak 10 yas 15 yas arası cogu cocuk zaten, ne dersen de, bu flaglardan sahte teliflerden kurtulamayız forumu onaysızlar okuyamasın, üyelik bence 1k civarina cıksın, zaten ergenligi gecmis 20 yasini gecmiş adam zaten bu sacmaliklarla ugrasmaz.

Son düzenleme:
Şimdi onlar bu konuyu okuyup gülüyorlardır.
Kaç kişinin canını yaktık diye...

Bunun sonu gelmeyecek bunuda biliyorum.
Taki youtube bunların önüne geçmedikçe...

Hiç kimseye flag atmadım fakat bugun 100k lık vıdeom flagdan kapatıldı 100k yı geçince otomatik kapanıyor artık... kesinlikle bot kullanıyorlar..bu kadar emek boşa gidiyor..Bu şahısları Allaha havale ediyorum bir şekilde çıkar inşlh..

@Serk@nYT hocaM, cocukca seyleri bırakın diyosun da abi, su forumun yas seviyesine bi bak 10 yas 15 yas arası cogu cocuk zaten, ne dersen de, bu flaglardan sahte teliflerden kurtulamayız forumu onaysızlar okuyamasın, üyelik bence 1k civarina cıksın, zaten ergenligi gecmis 20 yasini gecmiş adam zaten bu sacmaliklarla ugrasmaz.
inan bana 14-15 yasinda cok cocuk gordum hayret ettim yasina basina ama ne kadar cok tanidigim 30-40 yasindakilerden olgun ve oturdugu yeri bilen konusmasi bilen cikti anlatamam.Karekter ve aile terbiyesi olacak once bi insanda saygi olacak.Ister yasi 15 olsun ister 70 farketmez karekter ve aile terbiyesi olmazsa bi bok olmaz o insandan.

Şimdi onlar bu konuyu okuyup gülüyorlardır.
Kaç kişinin canını yaktık diye...

Bunun sonu gelmeyecek bunuda biliyorum.
Taki youtube bunların önüne geçmedikçe...
:D inan bana gulen varsada kendi haline guluyordur.Flagin oldugu yerde flag vardir her zamanda olacakdir bunuda iyi biliyorlar.

Bunu bunlari yapan insanin oturup sadece bir dusunmesi lazim,Degermi ? Yani aldigin attigin flagla kazandigin 3-5 kurusa aldanipda deger diyorsa eger bu kisiler,Allah sizi bildigi gibi yapsin diyorum.Yaparkende bu kisiler ciksinlar bi onceki hallerine,bi cevrelerinde asgari ucretle yayan ise gidip gelene,asgari ucretle 400-500 kira verip coluguna cocuguna bakanlara iyi bi baksin ve bu yaptiklarini tekrar bi dusunsun.Su bi gercekdirki Baskasina acimayan,Bir gun acinacak hale illaki dusecekdir....

Allaha sukur oyle flaglanan canimi sikan bir sey oldugu yok.Sadece cevremde son gunlerde hele hele tanidiklar arasinda dahi bu durumlarin oldugunu gordukce canim sikilmaya basladi.
Üstad sen diyorsun ki "flaglanan canimi sikan bir sey oldugu yok"

Allah aşkına sen bu kanallarını kime okutturuyorsun, şu hocanın adresini verde birazda biz nasiplenelim.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] abi peki bunu başka bi boyutda çözme imkanımız yok mu sence mail üzerinden teknik destekdir v.s iletişime geçerek falan ?

bir çok kişinin bende dahil az çok özgün kanalları mevcut, zaten şöyle bişi de var bu forumu her türlü takip ediyorlar biz Google Türkiye'nin videosunu gizlemesini sağlamış bi forumuz :D

Her gün TR de 1 kanalım flagtan kapanıyor standart. şimdi kafaya koydum kapanan her kanalın yerine aynısından 10 tane açıyorum. kim daha hızlı bakalım.

Üstad sen diyorsun ki "flaglanan canimi sikan bir sey oldugu yok"

Allah aşkına sen bu kanallarını kime okutturuyorsun, şu hocanın adresini verde birazda biz nasiplenelim.
:D Ustadim flag yedigim cok nadirdir inan bana.Yani bende yiyorum ama belki hafata 2-3 kanal.Bazen ayda bir baba kanal gidiyor ama altdan kardesleri yerini kapatiyor.Birde ben sabirli insnaim oyle her giden kanalda ah vah etmem tovbe estagfurllah ceker isime bakarim.

Sunuda burdan tekrar diyeyim,inanin bu flag olan kategorilerde 1 tane kanal birakmayacak sekilde isi gucu birakir yanimdaki is yaptigim birine bu isi gorev olarak verir, 1 tane video yuklettirmem kimseye.Flag atanda flaga maruz kalanda 1 video atamaz ama iste gunaha girmek istemiyorum bakalim nereye kadar gidecek bu sabir tasi.

Her gün TR de 1 kanalım flagtan kapanıyor standart. şimdi kafaya koydum kapanan her kanalın yerine aynısından 10 tane açıyorum. kim daha hızlı bakalım.
:D sen bu isi cozmussun ustad.Ben bile cok telifli kategoride bazen 50-100 kanal birden sokardim ayn iandaki telif atani iyice bunaltip yav bu kadarida yarina kalsin yada sonra bakarim deyip actigim kanallardan icinde 3-5 i kalsin piyasada diye.Aynen dedigin gibi 1 kapaniyorsa gomun ayni kategoriye 50 kanali.

Birde itiraz edin.Ama itiraz edecekseniz kanalizdaki yotuube un olmasin iistedigi herseyi yapin bunun onemi cok.Mesela kanal banneri logosu aciklamasi, ismi etiketlerin duzeni filan bunlara itirazlarda cok dikkat ediyorlar.Bir kac kanalimi bu sayede kurtardim ben.

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 02:11 ----------

вαттυѕαу;870267' Alıntı:
Selamün Aleyküm Serkan Abi :o
Aleykum selam :D sen halen super modmusun len :D :D :D

:D sen bu isi cozmussun ustad.Ben bile cok telifli kategoride bazen 50-100 kanal birden sokardim ayn iandaki telif atani iyice bunaltip yav bu kadarida yarina kalsin yada sonra bakarim deyip actigim kanallardan icinde 3-5 i kalsin piyasada diye.Aynen dedigin gibi 1 kapaniyorsa gomun ayni kategoriye 50 kanali.

Birde itiraz edin.Ama itiraz edecekseniz kanalizdaki yotuube un olmasin iistedigi herseyi yapin bunun onemi cok.Mesela kanal banneri logosu aciklamasi, ismi etiketlerin duzeni filan bunlara itirazlarda cok dikkat ediyorlar.Bir kac kanalimi bu sayede kurtardim ben.

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 02:11 ----------

Aleykum selam :D sen halen super modmusun len :D :D :D

Ahahahaah :D Sonuna kadar :D :D :D

вαттυѕαу;870274' Alıntı:
Ahahahaah :D Sonuna kadar :D :D :D
:D
Neyse dostlar sabah erkenciyiz isimzi cok bugunlerde yogun kendinize iyi bakin Allaha emanetsiniz.

Siz ne olursa olsun isinize gucunuze bakin,hiç bir sey sizi yildirmasin ve buna izin vermeyin.
Saygilarimla.

İşte Allah'ı Kitabı bilmeyen adamlar çoğu bunların. Düşünsenize saatlerinizi günlerinizi vermişsiniz, emek harcamışsınız ama veledin birisi çıkmış flag atıp kapattırmış kanalı. Bu kişiler emek nedir, ekmek parası nedir bilmez ki. Yemin ediyorum çalıştığım kategorilerde benim olmayan hiç bir kanalı takip etmem. Ben kendi kanalıma bakarım bana 3-5 getirmiş mi o bana yeter. Allah bereket versin der çekilirim köşeme. Eğer birileri flag attıysa giden gitti sağlık olsun derim. Yeni kanallarla işime bakarım. Nede olsa flagı atan belasını bulur.. Niye insanlar kendi kanalları dışındaki bir kanal daha çok hit alıyor diye başkasının ekmeğiyle oynar anlamak güç. Yani bunu yaparak ne kazanırlar anlamam. Aynen dediğin gibi Serkan üstad. Boş zaman kaybı alınan vebal, insanların ekmek parasının çoluğunun çocuğunun rızkının vebalini alıyor bu insanlar. Hiç mi düşünmüyorlar acaba. Bu açgözlülük nedir arkadaş.

Kendim için gram üzülmüyorum FLAG'layın anasını satim, 10 tane daha açarım ama benim annemin büyük hevesle açtığı hayaller kurduğu hergün baktığı umutlar beslediği kanalını FLAG'layan şeref yoksunları o kadının duygularının vebalini elbet ödeyecekler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri