Flag atanlar,Flagcilar veyahut Flag atmak icin dusunenler...

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocaM, cocukca seyleri bırakın diyosun da abi, su forumun yas seviyesine bi bak 10 yas 15 yas arası cogu cocuk zaten, ne dersen de, bu flaglardan sahte teliflerden kurtulamayız forumu onaysızlar okuyamasın, üyelik bence 1k civarina cıksın, zaten ergenligi gecmis 20 yasini gecmiş adam zaten bu sacmaliklarla ugrasmaz.

yaştan çok karakter meselesi hocam.
zaman sadece armutları olgunlaştırır.
eminim yapanların çoğu 20+ organize kişiler.

Her gün flagtan kanalım kapatıyor.İşin kötüsü telif yediğinde renderladığım aynı videoları atabiliyorum.(Sony vs. telif hariçleri.)Flagtan kapatılınca renderladığın videolara reddedildi hatası geliyor.Tekrardan render yapman gerekiyor.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] dayı sana hicmi dokunmadı ucu, benim kazanan kanalım 1 tane bile bırakmadılar, kara kara düsünüyorum, işin kötüsü bi tane video flagtan kapanınca komple kanalı kapatıyor yt, hic düsünmüyorlar bu insanın colugu cocugu varmı, kira ödüyormu, kızıma tablet alacaktım alamıycam simdi ,kızımın üzüntüsünü kat kat yasasinlar, gün yüzü görmesinler , yapacak hic bişey yok reis.

Ne güzel yazmışsın abi ya, ama işte bunu yapanların hırsızdan gaspçıdan farkı yok maalesef ne kadar söylesek de kalpleri kurumuş.

Abi daha iyi anlatılamazdı bu konu eline sağlık, ama bunu okurken bile gülüp "Yav he he" dercesine olan zihin fukaralarını duyar gibiyim, umarım yanılıyorumdur.

ben herzaman derim aç gözlülük kötüdür ve aç gözlü adamlardan korkucaksın. geçen sene bir arkadaşım böyle bir aç gölülük yaptı astı kesti sattı parayı vurdu şimdi hastalıgı için bagış topluyorlar para yetmedi ne oldum değil ne olucam diyin ben çok beddua veriyorum inan bana bende flag fazla yemem yesemde kaldırtıyorum zaten bir şekilde ama cahillerede yazıklar olsun hastane paraları olsun youtubeden aldıkları paralar. ben ççok kazandım evimide arabamıda ofisimide açtım kralım şu anda 1000 lerce nailde alıyorum açıyorum kanallarımı ama bir gerçek varki ihtiyacı olanlar var burda okuyan , hasta olan , özürlü olan , benim ilk zamanımdaki gibi çocugu mama bekleyenler var. son olarak derimki kimsenin günahına girmeyin bırakın hak sahipleri haklarını arasın siz de oturup nasıl daha çok kazanırım diye düşünün ve onca günahın altına girip ah almayın.

yok artık ya dün 1 kanalım kapandı arkasından 1 kanal daha kapandı tek topluluktan gitmiş 2side nasıl oluyor bu?

Bu işe yeni başlayıpta kazanamayıp bu nasıl kazanıyo ben kazanamıyorum diyenler flag atıyor net. Artık bu işe yeni başlayan adsense para kazanma kapandıyla uğraşmıyor direk flagla uğraşıyor. Sinirlerim alt üst oldu gene :@

---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 15:56 ----------

bide bu bebeler yolunu bulmuş tek toplulukla kapanıyo kanallar acayip sinirlendim ya. Topluluk gelecek bi videoda değil nasıl kapanıyo tak diye kafayı yicem :@

yok artık ya dün 1 kanalım kapandı arkasından 1 kanal daha kapandı tek topluluktan gitmiş 2side nasıl oluyor bu?

Bu işe yeni başlayıpta kazanamayıp bu nasıl kazanıyo ben kazanamıyorum diyenler flag atıyor net. Artık bu işe yeni başlayan adsense para kazanma kapandıyla uğraşmıyor direk flagla uğraşıyor. Sinirlerim alt üst oldu gene :@

---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 15:56 ----------

bide bu bebeler yolunu bulmuş tek toplulukla kapanıyo kanallar acayip sinirlendim ya. Topluluk gelecek bi videoda değil nasıl kapanıyo tak diye kafayı yicem :@

Hocam bu yeni bebeler nasıl flag atmasını biliyor? Atsa bile yüzüne gözüne bulaştırır hemen anlaşılır itiraz edin kanalı açarlar spamda olsa. Diğer prof flagçıları mağlesef engellemek zor organize olanları, onlarda bebe değil artık bu işin tekeli için oynayanlar.

Bu tamamen aç gözlülükten kaynaklanıyor. Ben daha çok para kazanmak istersem yeni kanallar açarım. açtığım kategoride kanal var mı yok mu hiç bakmam.

Bir de sabırlı olcaksınız bu işte. Benim 1 senedir bir arkadaşım aynı kategoride kanallar açıyo. 1 sene önce 1 k izlenime 3-4 tl alırken şuan kanalları uzun süredir ayakta kaldığı için 1 izlenime ortalama 10-12 tl arası alıyo.

Hangi kategoride çalışıyosanız o kategoride kaliteli kanal açın. YÜKLE-GEÇ taktiği de bir yere kadar artık

youtubenin çalışma sistemine bak :) benim xx videom var , flag yedi kapandı ben baktımki 1 aydır aynı video orda ona bişe olmamış beni bu flagladı kesin bende bunu indiririm ozaman der ve indirir , sonra o kanl sahibide bu adamların 3 aydır halen izleniyor açık kesin bunlar attı izlensin die oda ona atıyor onun kanalıda iniyor , yani ölece alıp başını gidiyor kimse bişe kazanamıyor artık.. bütün durum bundan ibaret..

günlük 35k izlenim alan bi kanalım vardı 3 video vardı içinde. viacom bakıyordu içeriğin telif haklarına. 1 aydır hiç dokunmamıştı bana.

kansız ******** birinin yüzünden kapanmış, flaglamışlar. :mad:

Allah belalarını versin bugün 3k aboneli kanalımı uçurmuşlar, lanet olsun ya arkadaş biz kimsenin ekmeğine karışmıyoruz ki? bizim ekmeğimiz neden millete batar ya yazıklar olsun size ...

bu konuları açıyorsunuz ondan sonra flagı bilmeyenler başlıyor flaglamaya.Ondan sonra neden kanalım kapandı diye ağlıyorsunuz.Ya açmayın şöyle konular tamam adi ******** dolu her taraf ama eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsunuz.

Neden birbirimize sahip çıkmıyoruz, çokmu zor ? ulan müslümanız biz be. hepsini geç Türküz dimi, bak elin gevurlarına nasıl kol kanat geriyorlar. Neolurki birbirimize sahip çıksak..

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] olayla bağlantılı bir olay anlatayım.
Site işleri ile uğraşanlar hele ki güncel blog sahipleri - oyun sitesi sahipleri iyi bilirler google news kayıtlı siteler düne kadar algoritmadaki açığı kullanarak spamı köküne kadar kullanıyorlardı.
Adamlar google newse siteyi kayıt ediyorlar sonrasında her bir sektörden aranma hacimli kelimeler için spam yazı girerek ilk 3 - 4'te sıralanıyorlardı. Sen oyun sitesi sahibi olarak niche kelimelerde site çıkarayım diye yırtınıyodun elin oğlu news sitesiyle oyun, oyun oyna, araba oyunları, motor oyunları gibi her bir sektörün niche kelimelerine dadanıyorlardı.
Hürriyet - milliyetin yıllardır yaptığı spam hakeza..
Google ne yaptı. Her bir sektörden gelen şikayetleri dikkate aldı ve de news algoritmasında değişikliğe gitti. Hürriyet - milliyet gibi spam yaptığında göz yumulan siteler dahi eskisi gibi sayfalarında bir sayfa keyword giremiyor. Oyun aramalrında news sonucu tek tük. Google yeni algoritmasıyla bu açığı büyük ölçüde kapattı.
Sözü şuraya getirecem. Bizim insanımız (genel olarak konuşuyorum) ağlanmasını çok iyi biliyor ancak iş organize olup şikayet etmeye gelince kimse yanaşmıyor.
Yapılacak iş nasıl ki bu konuyu açtın konuyla alakalı onlarca post yüz küsür beğeni almışsın. Aynı şekilde telif / flag algoritması için birleştirici bir konu ve de youtube'a Türkçe - İngilizce başlıkta içerikte algoritmayı düzenlemesi için mail atacağız.
Bir anda giden 300 - 500 mail muhakkak beraberinde düzenlemeleri getirecektir.
(Konuyu sen veyahut İbrahim gibi sevilen yönetici bir arkadaş açarsa bu konuda olduğu gibi forum kenetlenir istediğimiz sonucu alabiliriz..)

Son düzenleme:
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] olayla bağlantılı bir olay anlatayım.
Site işleri ile uğraşanlar hele ki güncel blog sahipleri - oyun sitesi sahipleri iyi bilirler google news kayıtlı siteler düne kadar algoritmadaki açığı kullanarak spamı köküne kadar kullanıyorlardı.
Adamlar google newse siteyi kayıt ediyorlar sonrasında her bir sektörden aranma hacimli kelimeler için spam yazı girerek ilk 3 - 4'te sıralanıyorlardı. Sen oyun sitesi sahibi olarak niche kelimelerde site çıkarayım diye yırtınıyodun elin oğlu news sitesiyle oyun, oyun oyna, araba oyunları, motor oyunları gibi her bir sektörün niche kelimelerine dadanıyorlardı.
Hürriyet - milliyetin yıllardır yaptığı spam hakeza..
Google ne yaptı. Her bir sektörden gelen şikayetleri dikkate aldı ve de news algoritmasında değişikliğe gitti. Hürriyet - milliyet gibi spam yaptığında göz yumulan siteler dahi eskisi gibi sayfalarında bir sayfa keyword giremiyor. Oyun aramalrında news sonucu tek tük. Google yeni algoritmasıyla bu açığı büyük ölçüde kapattı.
Sözü şuraya getirecem. Bizim insanımız (genel olarak konuşuyorum) ağlanmasını çok iyi biliyor ancak iş organize olup şikayet etmeye gelince kimse yanaşmıyor.
Yapılacak iş nasıl ki bu konuyu açtın konuyla alakalı onlarca post yüz küsür beğeni almışsın. Aynı şekilde telif / flag algoritması için birleştirici bir konu ve de youtube'a Türkçe - İngilizce başlıkta içerikte algoritmayı düzenlemesi için mail atacağız.
Bir anda giden 300 - 500 mail muhakkak beraberinde düzenlemeleri getirecektir.
(Konuyu sen veyahut İbrahim gibi sevilen yönetici bir arkadaş açarsa bu konuda olduğu gibi forum kenetlenir istediğimiz sonucu alabiliriz..)

Şu konudaki en güzel yorumlardan biri katılıyorum hocam maili çevirsinler herkeste en az 20-30 kanal vardır forumda bir günde 400-500 kişi girip çıkıyor illaki toplu mail atarsak dikkatlerini çekeriz :)

Bütün flag konuları kapatılsın. Flag kelimesi yasaklı kelime olsun. Sözü bile geçmesin...

yt şimdilik bu işe bir çare bulacak gibi değil çünkü yt un da işine geliyor onun için ben bu işe şöyle bakıyorum arkadaşlar siz de bu şekil de bakarsanız eğer bu adamlar gitgide sıkılacaklar bu yaptıkları iş den
vazgeçmeden sürekli kanal açmaya devam edin o kategori den flag yiyorsanız..

Önünüze çıkana, engel derseniz eğer takılır düşersiniz. Basamak derseniz, üstüne çıkar, bir basamak yükselirsiniz..

selamlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri