Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
https://youtu.be/2EVxQpmN8ME şu videoyuda kaldırtacak yada şu kanalı kapattıracak bir babayiğit var mı ?
Gözükmüyor birşey
Bu içerik, hükümet tarafından yapılan yasal bir şikayet nedeniyle bu ülkenin alan adında kullanılamıyor.
Bencede sabit bir konu açılmalı, hatta ödüllü bir sistem olmalı, mesela belirteceği bir nick ile bir videoyu kaldırtdığı taktirde küçükte olsa bir ödül verilmeli. Nicki herkes bilmesi gerekmez yönetim bilsin yeter Bak yarışa ondan sonra,beyler bir fikrim var. malum yt nin gücünü konudaki video sayesinde gördük.12 saat içinde patlattık kanalı. diyorum ki, bir sabit konu açalım, bu tür ülkemize, şehitlerimize karşı olan sosyal medya propagandalarına karşı bi güç oluşturalım,seri şekilde şikayet edelim toplu. ekşisözlük bu tür organizasyonlar sayesinde neler yaptı bilen bilir. biz de buradaki kalabalığı böyle bir uygulama için kullanamaz mıyız? Sonuçta şikayet bir kaç saniyemizi alıyor sadece.
Bencede sabit bir konu açılmalı, hatta ödüllü bir sistem olmalı, mesela belirteceği bir nick ile bir videoyu kaldırtdığı taktirde küçükte olsa bir ödül verilmeli. Nicki herkes bilmesi gerekmez yönetim bilsin yeter Bak yarışa ondan sonra,
Ş**** ler fırsat bulmasınlar video izletmeye
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.