Flag atmayı bilen var mı?

• Kullanıcı mikon5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Kim hallettiyse eline sağlık. Fotoğrafı görmek bile yetti izlemeye yürek dayanmaz.

Ellerinize sağlık arkadaşlar...

Domuzun insan hali gibiler içlerindeki kötülük yüzlerine vurmuş. Allah kahretsin hepsini

şimdi gördüm; ytpara adına telif atılmış. Tebrikler

Çökün bunların tepesine
Ellerinize sağlık kanalıda ortadan kaldırmak şart

"FLAŞ - YPG Efrin´de öldürül..." Bu video, YTPARA tarafından bulunulan bir telif hakkı talebi nedeniyle artık kullanılamıyor. helal be hangi adam yaptı bunu .

şuan da doğuda öğretmenim bazen aralarında sempatizan öğrencilere bişeyler anlatmak çok kötü ediyor beni, onlara eğitim vermek bişeyler öğretmen zoruma gidiyor Öyle yerleşmiş ki kafalarına sökmedikçe o kafaları değiştirmek imkansız

boylelerının vıdeosunu sıldırmek yerıne soysuz kopeklerın kendılerını bu dunyadan sıleceksın..
dunyaya neden geldıgını neden yasadıgını ve kopek gıbı kullanıldıgının farkında olmayan yaratıkların yasaması da bu topluma dunyaya canlılara zarar...

beyler bir fikrim var. malum yt nin gücünü konudaki video sayesinde gördük.12 saat içinde patlattık kanalı. diyorum ki, bir sabit konu açalım, bu tür ülkemize, şehitlerimize karşı olan sosyal medya propagandalarına karşı bi güç oluşturalım,seri şekilde şikayet edelim toplu. ekşisözlük bu tür organizasyonlar sayesinde neler yaptı bilen bilir. biz de buradaki kalabalığı böyle bir uygulama için kullanamaz mıyız? Sonuçta şikayet bir kaç saniyemizi alıyor sadece.

beyler bir fikrim var. malum yt nin gücünü konudaki video sayesinde gördük.12 saat içinde patlattık kanalı. diyorum ki, bir sabit konu açalım, bu tür ülkemize, şehitlerimize karşı olan sosyal medya propagandalarına karşı bi güç oluşturalım,seri şekilde şikayet edelim toplu. ekşisözlük bu tür organizasyonlar sayesinde neler yaptı bilen bilir. biz de buradaki kalabalığı böyle bir uygulama için kullanamaz mıyız? Sonuçta şikayet bir kaç saniyemizi alıyor sadece.
Bencede sabit bir konu açılmalı, hatta ödüllü bir sistem olmalı, mesela belirteceği bir nick ile bir videoyu kaldırtdığı taktirde küçükte olsa bir ödül verilmeli. Nicki herkes bilmesi gerekmez yönetim bilsin yeter Bak yarışa ondan sonra,
Ş**** ler fırsat bulmasınlar video izletmeye

Bencede sabit bir konu açılmalı, hatta ödüllü bir sistem olmalı, mesela belirteceği bir nick ile bir videoyu kaldırtdığı taktirde küçükte olsa bir ödül verilmeli. Nicki herkes bilmesi gerekmez yönetim bilsin yeter Bak yarışa ondan sonra,
Ş**** ler fırsat bulmasınlar video izletmeye

yönetime danışmak lazım bu konuyu. sonuçta son derece önemli bir mesele. empati yapalım lütfen [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri