FLAŞ ! ünlem sorunu % 90 [ÇÖZÜLDÜ ]

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] eline sağlık hocam lakin biraz daha detay vererek nasıl anlatabılır mısınız

çok boş iş, git adam gibi özgün video çek bunla uğraşana kadar en azından ispat edince ünlem gelcek korkusu yaşamazsın

Her kanal için farklı video çekip kanıt sunsak, çok uzun işlem yapmıs olmazmıyız ve zaten spam kanalın her an uçma olasılıgı varken

kanıt ısteyınce nasıl kanıtlıycaz ?
ne istiyor nasıl vercez ?

Herkes konuyu okuyor ünlem demek ki herkeste gerçekten sorun. Denenebilir, yapanlar da yazarsa güzel olur.

arkadaslar cozum dıye surda bırsey paylastım .. istemeyen denemesın kardesım ben 4 tane kanıttan sonra attıgım vıdeolarda 1 tane unlem gelmedı 100 un uzerınde vıdeo attım varmı bugun bu kadar atabılen... ve ayrıca su var 1 haftadan berı ALLAH a sukur 1 tane unlem yemedım telif harıc

Yanlış anons hissi var içimde

AYRICA SIMDI ATTIGIM VIDEoların goruntusunu koydum bakabılırısınız

çok boş iş, git adam gibi özgün video çek bunla uğraşana kadar en azından ispat edince ünlem gelcek korkusu yaşamazsın

gene geliyor hocam. 3 videomu ispat ettim farklı aralıklarla ünlem gelmeye devam etti. bu ünlem olayı böyle ucuz yollarla çözülecek bir şey değil malesef.

Mantıklı aslında denemek lazım.Allah 'a şükür ünlemle ilgili hiçbir sorunum yok.

ya ınanmayan arkadaslar var ...100 un uzerınde vıdeo attım dıyorum varmı eskı kanalına bugun vıdeo atabılen 100 un uzerınde

Güzel yöntem denenebilir.
Fakat şöyle zor kısımlarıda var.
Misal video atıyorsun ! geliyor fakat 1-2 gün sonra ispat için mail atıyorlar.
Birde bunu ispat için mailin geri dönüşünü hesaba katarsak en az 4 gün bu işi yapmış oluruz.
10 kanala aynı 4 videoyu atsak 2 si sağ kalsa 8 si yemese.
4 günde 2 kanal.
Birde bu 2 kanala sonraki tüm videolar ! olmayacak mı garanti yok.

birde en basit matematikle.
30/4=7.5 yapar.( düz hesap 8 kanal diyelim )
8*2=16.
Ayda 16 temiz kanalımız olabilir.
( tabi bu kanalın kaç tanesi Spam-Telif-Topluluktan kapatılır onuda siz hesaplayın )

Basit bir matematik yaptım.
Belki + - kanal sayısı olabilir kusura bakmayın.

Zor işlem ama denenebilir.
Deneyen gören eden çalışan bir sistemse bende denemeye hazırım.
Uygulayanlar neticelerini yazıp bizimle paylaşırsa sevinirim.

Edit : İlk mesajdaki Resim için - Video uzunlukları kaç dk onun resminide atarsan.
Video uzunluklarıda $ aktif etmede rol oynuyor.

hocam kanalda 700 kadar video var.eski video. bu yontemle onarı da acabilir miyiz? yanı eski videoların ışığını yakmayı denedinizmi

Güzel yöntem denenebilir.
Fakat şöyle zor kısımlarıda var.
Misal video atıyorsun ! geliyor fakat 1-2 gün sonra ispat için mail atıyorlar.
Birde bunu ispat için mailin geri dönüşünü hesaba katarsak en az 4 gün bu işi yapmış oluruz.
10 kanala aynı 4 videoyu atsak 2 si sağ kalsa 8 si yemese.
4 günde 2 kanal.
Birde bu 2 kanala sonraki tüm videolar ! olmayacak mı garanti yok.

birde en basit matematikle.
30/4=7.5 yapar.( düz hesap 8 kanal diyelim )
8*2=16.
Ayda 16 temiz kanalımız olabilir.
( tabi bu kanalın kaç tanesi Spam-Telif-Topluluktan kapatılır onuda siz hesaplayın )

Basit bir matematik yaptım.
Belki + - kanal sayısı olabilir kusura bakmayın.

Zor işlem ama denenebilir.
Deneyen gören eden çalışan bir sistemse bende denemeye hazırım.
Uygulayanlar neticelerini yazıp bizimle paylaşırsa sevinirim.

hocam sıze yalan gelır 1 haftadan berıdır...sadece vıdeoyap botumda acıl uyarılarda bugun ıkı tane acıl uyarı vardı .1 kanalın bırısıne telıf gelmıs.2. si ise 3.taraf eslenmesınden 1 vıdeom sılınmıs hepsı bu

hocam sıze yalan gelır 1 haftadan berıdır...sadece vıdeoyap botumda acıl uyarılarda bugun ıkı tane acıl uyarı vardı .1 kanalın bırısıne telıf gelmıs.2. si ise 3.taraf eslenmesınden 1 vıdeom sılınmıs hepsı bu

Ben yalan Vs demedim sadece basit bir matematik yaptım.
Birde Video uzunlukları Resim atar mısın.
Bana video uzunlukları önemli.

Ya arkadaş kanıt olarak neler yazdıgınıda söyleyebilirse az çok çok iyi olcak. Baştan aşağı ne yazdığını istemiyorum sadece ünlem geldiği zaman neler yazdın. Sonra youtube bu diycek paint programının cart curt lisansı felan. Hangi bilgileri verdin ve ekran görüntüsünü nasıl yolladın. İtiraz metninin olduğu yere link felanmı koydun ekran görüntüsünün olduğu...

Yakında özgünlüğü kanıtlanmış kanal satışı başlar

bu olay tutarsa, yakında satış konusunda görürüz, ticari hakları kanıtlanmış kanal satışı diye haha :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri