FLAŞ ! ünlem sorunu % 90 [ÇÖZÜLDÜ ]

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
kanalımı para kazamaya kapatıcaz yoksa tüm videolarımı para kazanmaya kapatıcaz

güzel yöntem kardeşim teşekkür ederiz. Fakat şöyle bir durum da söz konusu olmaz mı belli bir süre sonra yine spam yaptığını anladığı zaman youtube yine mi kendimizi kanıtlayacağız. Şu an uygulanabilir bir yöntem günü kurtarmak için fakat ilerleyen dönemlerde yine aynı şekilde hepsinin ünleme düşeceğini düşünüyoru . İlla ki ilerleyen dönemde yine anlayacak spam yaptığımızı :)

Umarım doğrudur

:D valla sız yarar mı yaramaz mı dıye tartısadurun ben kesınlesecek parama para katayım bıraz

[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] attığın videoların uzunluklarını Resim atar mısın?
Benim için mühim olan o.
Kaç dk üstü videolar attın onu bir görebilir miyim?

yeni kanalda çare değil....
sıfır kanal açtım %100 ünleme düştü...

Ya arkadaş kanıt olarak neler yazdıgınıda söyleyebilirse az çok çok iyi olcak. Baştan aşağı ne yazdığını istemiyorum sadece ünlem geldiği zaman neler yazdın. Sonra youtube bu diycek paint programının cart curt lisansı felan. Hangi bilgileri verdin ve ekran görüntüsünü nasıl yolladın. İtiraz metninin olduğu yere link felanmı koydun ekran görüntüsünün olduğu...

Bunun cevabını ver anlat nasıl yapıldığını?

Arkadaşlar bu zaten bilindik bir yöntem Cemal Üstadım alınmasın ama bunu zaten serkan abi bir kaç gün önce söylemişti. Yani bir orjinal video atıyoruz ve bunun kanıtını yapıp kanalı kurtarıyoruz hepsi bu . Ama bu nereye kadar ? Sonuçta yine spam yapılacak ve yine ünlem gelecektir o kanala ve bu işlemler büyük zaman kaybı.Bunun yerine açın temiz bir kanal atın 300- 500 atın kapanana kadar işinize bakın :) Ha yeni kanal çare değil diyorsanızda 3 dakika altı videolar atın :)

вєякαη;301658' Alıntı:
Arkadaşlar bu zaten bilindik bir yöntem Cemal Üstadım alınmasın ama bunu zaten serkan abi bir kaç gün önce söylemişti. Yani bir orjinal video atıyoruz ve bunun kanıtını yapıp kanalı kurtarıyoruz hepsi bu . Ama bu nereye kadar ? Sonuçta yine spam yapılacak ve yine ünlem gelecektir o kanala ve bu işlemler büyük zaman kaybı.Bunun yerine açın temiz bir kanal atın 300- 500 atın kapanana kadar işinize bakın :)

persembe geldıgınde gozune sokacam ama vıdeoyapta kactane acıl uyarı olacak ıse yarıyormu yaramıyormu berkancım

вєякαη;301658' Alıntı:
Arkadaşlar bu zaten bilindik bir yöntem Cemal Üstadım alınmasın ama bunu zaten serkan abi bir kaç gün önce söylemişti. Yani bir orjinal video atıyoruz ve bunun kanıtını yapıp kanalı kurtarıyoruz hepsi bu . Ama bu nereye kadar ? Sonuçta yine spam yapılacak ve yine ünlem gelecektir o kanala ve bu işlemler büyük zaman kaybı.Bunun yerine açın temiz bir kanal atın 300- 500 atın kapanana kadar işinize bakın :)

mesele soyle olsa benım bır kanlaıma 500 video attım bazıları unlem oldu bazıları para kazanma oldu suan hala 250 300 video var para kazanmayı acılmaya bekleyen ben sımdı o kanala kendı orjınal bır vıdeoma atıyorum eger unlem gelırse telıf hakkı sahıbı oludugum ıcın kanal mımlenmekten kurutulacak bende o para kazanmayı acılmayı bekleyen vıdeoları acarsam acaba unleme dusermı veya dusmezmı o kanala daha vıdeo yuklemıcem oyle durucak .

Kanıtlamayı nasıl başardın?

Özgün Videoya kanal logonu mu ekledin?

O zaman bütün videolarımıza toplu logo basalım, logoyu kanıt olarak görüyorsa youtube?

Orayı detaylı anlatırmısın

---------- Mesaj saat 15:47:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:46:10 civarında gönderildi. ----------

@вєякαη sen azar azar 10-15 video atıyorsun günde sende de varmı ünlem sorunu?

Kanıtlamayı nasıl başardın?

Özgün Videoya kanal logonu mu ekledin?

O zaman bütün videolarımıza toplu logo basalım, logoyu kanıt olarak görüyorsa youtube?

Orayı detaylı anlatırmısın

---------- Mesaj saat 15:47:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:46:10 civarında gönderildi. ----------

@вєякαη sen azar azar 10-15 video atıyorsun günde sende de varmı ünlem sorunu?

bunu bende soruyorum ama cevap yok...

[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] attığın videoların uzunluklarını Resim atar mısın?
Benim için mühim olan o.
Kaç dk üstü videolar attın onu bir görebilir miyim?

hocam bı sn gondercem... vıdeo atmakla mesgulum kımse ınanmazsa ınanmasın ben hala atıyorum sak yanıyor yemınle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri