- Web sitesi
- www.ytpara.com
Güvenilir orjinal kanal satıyorum gel vatandaş gel 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalımı para kazamaya kapatıcaz yoksa tüm videolarımı para kazanmaya kapatıcaz
Ya arkadaş kanıt olarak neler yazdıgınıda söyleyebilirse az çok çok iyi olcak. Baştan aşağı ne yazdığını istemiyorum sadece ünlem geldiği zaman neler yazdın. Sonra youtube bu diycek paint programının cart curt lisansı felan. Hangi bilgileri verdin ve ekran görüntüsünü nasıl yolladın. İtiraz metninin olduğu yere link felanmı koydun ekran görüntüsünün olduğu...
Ben yanlış anladım seni özür editledim![]()
вєякαη;301658' Alıntı:Arkadaşlar bu zaten bilindik bir yöntem Cemal Üstadım alınmasın ama bunu zaten serkan abi bir kaç gün önce söylemişti. Yani bir orjinal video atıyoruz ve bunun kanıtını yapıp kanalı kurtarıyoruz hepsi bu . Ama bu nereye kadar ? Sonuçta yine spam yapılacak ve yine ünlem gelecektir o kanala ve bu işlemler büyük zaman kaybı.Bunun yerine açın temiz bir kanal atın 300- 500 atın kapanana kadar işinize bakın![]()
вєякαη;301658' Alıntı:Arkadaşlar bu zaten bilindik bir yöntem Cemal Üstadım alınmasın ama bunu zaten serkan abi bir kaç gün önce söylemişti. Yani bir orjinal video atıyoruz ve bunun kanıtını yapıp kanalı kurtarıyoruz hepsi bu . Ama bu nereye kadar ? Sonuçta yine spam yapılacak ve yine ünlem gelecektir o kanala ve bu işlemler büyük zaman kaybı.Bunun yerine açın temiz bir kanal atın 300- 500 atın kapanana kadar işinize bakın![]()
Kanıtlamayı nasıl başardın?
Özgün Videoya kanal logonu mu ekledin?
O zaman bütün videolarımıza toplu logo basalım, logoyu kanıt olarak görüyorsa youtube?
Orayı detaylı anlatırmısın
---------- Mesaj saat 15:47:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:46:10 civarında gönderildi. ----------
@вєякαη sen azar azar 10-15 video atıyorsun günde sende de varmı ünlem sorunu?
[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] attığın videoların uzunluklarını Resim atar mısın?
Benim için mühim olan o.
Kaç dk üstü videolar attın onu bir görebilir miyim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.