FLAŞ ! ünlem sorunu % 90 [ÇÖZÜLDÜ ]

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
ben dun ıslemı uyguladım hala bır sonuc alamadım beklıyorum vıdeo soru ısaretı olarak hala beklıyor .

bu güzel haber işte 2 kanalımda sorun vardı işallah gidericez.

Yeni kanal acip oyle atin videolari. 30 dkdan uzun videolar attim 35 videoda 2-3 unlem ancak geldi.

Yeni kanal acip oyle atin videolari. 30 dkdan uzun videolar attim 35 videoda 2-3 unlem ancak geldi.
kafayı yemek üzereyim.
sıfır kanala 20dk dan uzun atıyorum bütün videolar %100 ünleme takılıyor
başka bir sıfır kanala kısa video atıyorum anında ünlem olarak açılıyor...
ne yapacağımı şaşırdım...

kafayı yemek üzereyim.

kısa videolarda ünlem sorununa pek rastlanmıyor da uzun videolarda sürekli ünleme takılıyor

kafayı yemek üzereyim.

Bugun denedin mi? Bugun 35 video civari attim nerdeyse 40 dakikalik videolar. Sadece 3-4 tanesine unlem geldi o kadar.

çok iyiymiş teşekkür ederim umarım çözüme ulaşır herkez :D

ekstra yaptığınız bir ayar var mı hocam ?

Hayir, yeni gmaile kayit oldum kanal actim ve videolari botla attim o kadar. Toplu olarak para kazanmalarini aktif ettim, 3-4 tanesi direk unleme dustu. 2-3 tanesi soru isaretinde kaldi bi 10 dakika falan ondan sonrada acildi.

Arkadaşlar kafayı yiyecem . Bu yöntemi denemek için attıgım her video %100 ünlem yanan bir kanalıma 15dk uzunlugunda çektiğim özgün videoyu yükledim dolar yandı hemen ya kaayı yiycem nasıl ünleme sokabilirim o videoyu bu yöntemi denemek için :S:S

şimdide ünleme düşmüo hey vbe :D hah :D

ben yapalım 3 gun oldu hala soru işaretinde bekliyor .

:S bu nedir abi ya bugünde yükledim yine ünlem yine ünlem.
4 gün öncesine yoktu bu neden çıkış yaptı böyle anlamadım gitti :(

Son durum nedir . Hala ünlem sorunu devam ediyor mu

tam ben pörtletecektim konulardan birini daha adsense'e bile bağlamadığım bir kanaldaki videoların çoğu ünleme düşüyor. adsense'e bağlı olanda olmayanda düşüyor. hepside yeni kanallar töbe ya 2 gün önce şakır şakır yanıyordu şimdi noldu yine anlamadım ki

bu iş boyle olmucak arkadaslar unlem olayı baya zorlastırdı.bırak spamı guncel bı olay bıle yukleyemıyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri