galiba hüzünlü sona geliyoruz üzülerek söylüyorum ki galiba tek çare özgün artık
yavaştan bir özgün iş bulun bence ben de buldum çünkü...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu paylaşan arkadaş, kimseyi birşeye taktığı yoktur.O kadar soruya alakasız cevaplar, ve eksik birşekilde cevap vermiş.
Konuyu açıyorsunuz bağri ilgilenin gerekli bilgileri arkadaşlara verin, küçük çaplı açıklama yapılmış.Birçok kişi geri bildirim için nasıl bir açıklama yapılması gerekmektedir die sormuş, doğru düzgün cevap bile yok, yazdıklarınız kurmak istediğiniz cümleyle alakalı bile değil.
Kaç gün geçmesine rağmen cevap verilmemiş, hiç kimse olumlu sonuç aldım die birşey dememiş, ama sizde olumlu sonuç aldığınızı söylüyorsunuz.
Tam olarak konuyu açarsanız herkes yararlanabilir..
Kırıcı birisi olarak algılanmam İnşallah.
Ginede teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için, ben ve herkes adına.
Konu ile alakası yok ama post kasan arkadaşlar hepinizi tek tek report ettim !!
5 gün oldu video hala soru işaretinde bekliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.