FLAŞ ! ünlem sorunu % 90 [ÇÖZÜLDÜ ]

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Değerli arkadaşlar öncelikle Bulduğum yöntem sizi youtubenin karalistesinden % 50-60 kurtarıyor.biz nasıl ki sevmediğimiz insanlar aradıgında rahatsız ettiğinde o kişinin numarasınıda kara listeye alıyorsak bizde spam yaptıgmız için youtube bizi kara listeye alıyor.

Şimdi öncelikle video atacagınız kanalın para kazanmasını tamamen kapatın bütün videoları.. ve ekran kayıt programıyla ekranda photoshop,resım paıntte karalamalar aklınıza ne gelıyorsa 15-16 dakıka uzunnlugunda cekın ve kayıt edin.en kullanışlı ve en basit ekran kayıt programını konu altında verdim…

Ve daha önceden ünlem yemiş kanalınıza bu videoları yükleyin ki.kara listeye alındıgınız için özgün videonuzada ünlem gelecektir. Ve youtube sizden kanıt istediğinde masa üstünüzün görüntüsünü nasıl yaptıgınızı youtube kanalınızın ismini barındırdıgı bir ekran görüntüsü ne istiyorsa yollayın.. ve aşağı yukarı 5-6 tane uzun uzun videoları bu şekilde yükleyin ve kanıtlarını youtubeye gönderip para kazanmalarını acın . ondan sonra spama devam edin ve bana da dua edin : ))) … ben 4 video yukleyıp kanıtlayarak ünlem yemıs kanalımdakı videoların para kazanmasını açtım. Ve sabahtan beridir belki 100 tane video yükledim sorun yok Rabbim’e şükürler olsun…isteyen oldugu halde bu gunku yukleme goruntulerınıde paylasabılırım

Ekran kayıt Programı : Freez Screen Video Capture ndir - Gezginler

kanıt istediğinde masa üstünüzün görüntüsünü nasıl yaptıgınızı youtube kanalınızın ismini barındırdıgı bir ekran görüntüsü ne istiyorsa yollayın

Bunu nasıl yapacağız Kendi masa üstü Resmimizi mi çekeceğiz yoksa programın reminimi ne yapacaz biraz daha açıklarsanız sevinirim

kanıt istediğinde masa üstünüzün görüntüsünü nasıl yaptıgınızı youtube kanalınızın ismini barındırdıgı bir ekran görüntüsü ne istiyorsa yollayın

Bunu nasıl yapacağız Kendi masa üstü Resmimizi mi çekeceğiz yoksa programın reminimi ne yapacaz biraz daha açıklarsanız sevinirim

Aynen bu konuda açıklama yapar mısınız hocam ?

aha tamda bu gün demiştim bunu [MENTION=1126]CemaLi[/MENTION] ve [MENTION=1523]mNote[/MENTION] a, 3 video çek ticari kullanım kanıtı gönder kabul olunsun sonrası free :D
ki benimde özgün kanalıma ne atsam kabul oluyor :D

Hoca ben biliyorum dedi , bir kaç gün veya sorun düzelene kadar iyi para kaldırır :) sorun düzeldiğinde gelir.

bu işte mantık yok beyler.. anlamıyorum... eski kanallara unlem geliyor.. ama deneme için yaptığım kanalda ne yuklesem yeşil yanıyo?? anlamadım bu işi...
x0JRQ9.png

evet daha öncede dediğim gibi tek var şu aslında...

sıfır adnsense başvurmdum... sıfır kanal açtım... kanalımı adsenseye bağladım... denemelerimi onda yapıyordum... sonuç 1 haftadır tek tek manuel yuklediğim videolar hala para kazandırmaya devam ediyor... herşey normal eskisi gibi... ne yuklesem yeşil dolar... (sıfır uyarı ve eşleşme yok yenı dediğim açmıştım boş duruyordu şubatta açtım kanalı)

eski kanallara eski adsenseye bağlı bağlı kanal ne yuklesem siyah unlem... ki burdada sanırsam kanıtla doğrulama yapmadan eski kanallarına ne yukleseler unlem oluyor...

demekki yenei kanallarla şansımızı denicez... ben onu anlıyorum...

Yeni kanallara gelmeme sebebi youtube daha o kanalın spam olduğunu bilmiyor.

Yeni kanallara gelmeme sebebi youtube daha o kanalın spam olduğunu bilmiyor.

spamdan kasıt ne? youtube nın anladığı ?? yanı ben normal manuel 5 - 15 arası video seçiyorum otamatık yukluyorum... yani botla felan ordan burdan kanal kopyalama yok

---------- Mesaj saat 19:23:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:31 civarında gönderildi. ----------

"Ve daha önceden ünlem yemiş kanalınıza bu videoları yükleyin ki.kara listeye alındıgınız için özgün videonuzada ünlem gelecektir. Ve youtube sizden kanıt istediğinde masa üstünüzün görüntüsünü nasıl yaptıgınızı youtube kanalınızın ismini barındırdıgı bir ekran görüntüsü ne istiyorsa yollayın.. ve aşağı yukarı 5-6 tane uzun uzun videoları bu şekilde yükleyin ve kanıtlarını youtubeye gönderip para kazanmalarını acın . ondan sonra spama devam edin ve bana da dua edin : ))) … ben 4 video yukleyıp kanıtlayarak ünlem yemıs kanalımdakı videoların para kazanmasını açtım. Ve sabahtan beridir belki 100 tane video yükledim sorun yok Rabbim’e şükürler olsun…isteyen oldugu halde bu gunku yukleme goruntulerınıde paylasabılırım"

Dostum youtube nınde istediği bu değil mi? diyorki sen özgun videolarını at kanalına.. sonrasından unlem çıkıyor ünlem ne demek ? ticari kanıt gonder bana... senın gonderdıgın kanıta bakıyor kaç gun de bakarsa bilemem, sonrasında bakıyor ozgun videolar yapmış, kesmiş bitçiş programlarla uğraşmış felan filan.. sonrasında kanalını inceliyor, kanıtlarıda yeterlı bulunce yahu bu adam özgn bişeler ediyor, bir daha yukledikleri kanalına ticari doğrulama felan gelmesin benıde adam rahatsız etmesin mantığı ile kanalını eskisi gibi ticari doğrulamaya kapatıyor.... yanı herşey olması gerektiği gibi...
örnek.: sen %100 orjınal kendı videolarına iş yapsan youtube ne yapardı ? işte şuan yaptığının aynısını, ama kata kulli gorurse ne yapar? adsensemı kapatır kanalımı kapatır, uyarı yaparmı orasını bilmem onuda zamanla yaşayıp görücez belliki...

Sonra döndüm ve dedim ki iyi ki özgünüm ^_^

[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] attığınız videolar büyük bi ihtimal zaten doları yanacak katagoridedir atın bakalım 100 tane dizi yanıomu yanmıomu orda görursunuz bu bir çözüm değil kanalın karantinaya falan alındığı yok atılan videonun katagorisine bağlı olarak çıkan bir şey bu ünlem

[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] attığınız videolar büyük bi ihtimal zaten doları yanacak katagoridedir atın bakalım 100 tane dizi yanıomu yanmıomu orda görursunuz bu bir çözüm değil kanalın karantinaya falan alındığı yok atılan videonun katagorisine bağlı olarak çıkan bir şey bu ünlem

Bence kategoriyle alakası yok 2 saniyelik simsiyah videoyu bile yakamıyorum bi kanalımda büyük ihtimal listeye alındığı için.Arkadaş zaten belirtmiş önceki mesajlarında bütün yüklediklerim yandır diye.

bi zaman sonra attığın videolardan tekrar ünlem oluşmaya başlayacak. bi çözüm değil

bence denemekte yarar var.. çok kanal çalışmayanlar için özellikle...

böyle bişey olduğu belliydi
nasıl ki ünlemler kanalı kötü etkiliyosa kanıtlar da tam tersi etkiler :)

Arkadaş denemiş uğraşmış ve hiiçbir ücret talep etmeden paylaşmış Allah gönlünün güzelliğini karşısına çıkartsın :)Teşekkürler iyi çalışmalar

3 gün öncesine kadar böyle bir durum yoktu :( bu sorun neden oldu anlamadım...
Herkeste mevcutmu ünlemler dünden beri arkadaşlar 100 e yakın video yükledim hepsi ünlem sildim tekrar :(

xxx videosu tamamen benim çekimimdir. çekim sırada kamera arkası bir fotoğraf görüntüsüne hizliresim.com/xxx.png adresinden bakalirsiniz. Videomun para kazanması açılmasını rica ediyorum.

metin budur kısa ve sade. resim olarak videonun içinfe barınöayan ama ilgili bir fotoğraf linki gönderin.

para kazanmayı kapattığımız zaman ünlem gelmiyorki sonradan kendi hazırladığımız videolara ünlem gelmeyecek bu durumda ne yapmamız lazım?

Bu olayın kanal ile ilgili oldugunu bilmiyordum. O zaman 2013 te actigim ve hala dolae isigi yanan videolarimin oldugu kanala ozgun bir video yuklersem unleme dusmez oyle mi?

Sent from my HTC One

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri