Değerli arkadaşlar öncelikle Bulduğum yöntem sizi youtubenin karalistesinden % 50-60 kurtarıyor.biz nasıl ki sevmediğimiz insanlar aradıgında rahatsız ettiğinde o kişinin numarasınıda kara listeye alıyorsak bizde spam yaptıgmız için youtube bizi kara listeye alıyor.
Şimdi öncelikle video atacagınız kanalın para kazanmasını tamamen kapatın bütün videoları.. ve ekran kayıt programıyla ekranda photoshop,resım paıntte karalamalar aklınıza ne gelıyorsa 15-16 dakıka uzunnlugunda cekın ve kayıt edin.en kullanışlı ve en basit ekran kayıt programını konu altında verdim
Ve daha önceden ünlem yemiş kanalınıza bu videoları yükleyin ki.kara listeye alındıgınız için özgün videonuzada ünlem gelecektir. Ve youtube sizden kanıt istediğinde masa üstünüzün görüntüsünü nasıl yaptıgınızı youtube kanalınızın ismini barındırdıgı bir ekran görüntüsü ne istiyorsa yollayın.. ve aşağı yukarı 5-6 tane uzun uzun videoları bu şekilde yükleyin ve kanıtlarını youtubeye gönderip para kazanmalarını acın . ondan sonra spama devam edin ve bana da dua edin : ))) ben 4 video yukleyıp kanıtlayarak ünlem yemıs kanalımdakı videoların para kazanmasını açtım. Ve sabahtan beridir belki 100 tane video yükledim sorun yok Rabbime şükürler olsun isteyen oldugu halde bu gunku yukleme goruntulerınıde paylasabılırım
Ekran kayıt Programı : Freez Screen Video Capture ndir - Gezginler
![]()
kanıt istediğinde masa üstünüzün görüntüsünü nasıl yaptıgınızı youtube kanalınızın ismini barındırdıgı bir ekran görüntüsü ne istiyorsa yollayın
Bunu nasıl yapacağız Kendi masa üstü Resmimizi mi çekeceğiz yoksa programın reminimi ne yapacaz biraz daha açıklarsanız sevinirim