FLAŞ ! ünlem sorunu % 90 [ÇÖZÜLDÜ ]

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
galiba hüzünlü sona geliyoruz üzülerek söylüyorum ki galiba tek çare özgün artık:( yavaştan bir özgün iş bulun bence ben de buldum çünkü...

selamın aleyküm arkadaslar merhabalar ben vds kullandıgım ıcın dıyer botlarda felan denemedım bunu hıc ama vdsde bırazda olsa işe yarıyor bu yöntem ben 375 videodan 213ünü yaktım yöntem şöyle yenı bı kanal acıyosunuz video atmadan önce kanal ayarları >varsayılanlar>oradanda kanal acıklaması etıket kategori adı konum ve para kazanmayıda aktif et yazısını aktif edip kaydetiyosunuz sonra tekrar kanal ayarları >gelişmiş>kanal anahtar kelimelerine varsayılanlara koydugunuz etiketi koyup kaydet diyosunuz 100%51 işinize yarayacak diye umuyorum NOT:VDS kullanarak denenmiştir bot kullanarak denemedim. iyi çalışmalar bol kazançlar

Ünlem yedigim videoya dediklerini yaptıktan sonra orjinal icerigim deyip gerekli açıklamayı yaptım ve onayladım.3 gündür ? işareti var.Olası yorumlar icin izleniyor diyor.Gelen giden yok bakalım hayırlısı :)

Ben de patlayan bir içeriğe özgün demek zorunda kaldım ve ünlem gidip soru işareti geldi.Şuan bekliyorum umarım hemen düzelir hergün 50-60 lira kayıp oluyor tek videodan :S

Herkes gibi benimde başım ünlemlerle dertte.
Bu konuda bilgi paylaşan herkese bol ve bereketli kazançlar dilerim.

Konuyu paylaşan arkadaş, kimseyi birşeye taktığı yoktur.O kadar soruya alakasız cevaplar, ve eksik birşekilde cevap vermiş.

Konuyu açıyorsunuz bağri ilgilenin gerekli bilgileri arkadaşlara verin, küçük çaplı açıklama yapılmış.Birçok kişi geri bildirim için nasıl bir açıklama yapılması gerekmektedir die sormuş, doğru düzgün cevap bile yok, yazdıklarınız kurmak istediğiniz cümleyle alakalı bile değil.

Kaç gün geçmesine rağmen cevap verilmemiş, hiç kimse olumlu sonuç aldım die birşey dememiş, ama sizde olumlu sonuç aldığınızı söylüyorsunuz.

Tam olarak konuyu açarsanız herkes yararlanabilir..

Kırıcı birisi olarak algılanmam İnşallah.
Ginede teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için, ben ve herkes adına.

eşleşen sorunu cekiyoduk simdide cok guzel kategoriler buldum ama unlem yuzunden bısey yapamıyorum cıldırcam vallahi ya :(

not: arkadaslar bu ünlem yemesi videodaki bi müzik veya goruntuden dolayı oluyo heralde az once o bolumleri sildim unlem veren video paraya acıldı bilginize :)

Konuyu paylaşan arkadaş, kimseyi birşeye taktığı yoktur.O kadar soruya alakasız cevaplar, ve eksik birşekilde cevap vermiş.

Konuyu açıyorsunuz bağri ilgilenin gerekli bilgileri arkadaşlara verin, küçük çaplı açıklama yapılmış.Birçok kişi geri bildirim için nasıl bir açıklama yapılması gerekmektedir die sormuş, doğru düzgün cevap bile yok, yazdıklarınız kurmak istediğiniz cümleyle alakalı bile değil.

Kaç gün geçmesine rağmen cevap verilmemiş, hiç kimse olumlu sonuç aldım die birşey dememiş, ama sizde olumlu sonuç aldığınızı söylüyorsunuz.

Tam olarak konuyu açarsanız herkes yararlanabilir..

Kırıcı birisi olarak algılanmam İnşallah.
Ginede teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için, ben ve herkes adına.

Hocam siz bu forma daha yeni kayıt olmuşsunuz, msj sayınız 1 daha.
bu konuyu açan arkadaşı aylardır tanıyoruz formda.

Arkadaşı bu şekilde eleştiremezsiniz; adam kendi çıkarında değil.

web sayfamızda bulunan firmamıza ait kendi çekim videolarımız gönderdik bekliyoruz bakalım.

Merhaba ;
Yönteminizi denedim ,gece kendi videomu cekip kanitladim, ardindan takip ediliyor durumuna gecti.sabah kontrol ettigimde video silinmisti.is yerimde tekrar bir video ekleyip kanitlamayi denedim bu sefer videom kanitlayamadan silindi.diger videolarimdan hala para kazaniyorum.
Ayni durumda olan yada bunun hakkinda fikri olan arkadaslarim var mi.
3-5 gunluk yt maceram heyecanla devam ediyor :)
Selamlar.

benim kendi çektiğim videolara ünlem vermiyor ama normal dailymotiondan felan yüklediğimde ünlemi çakıyor :S

yokmu hala çözümü ya off :(. videoyu attım 2 dk da 67 izlenim aldı patlayacak video büyük ihtimal ama ünlemde off :(:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri