Forum Kuralları Hakkında

Forum Kuralları Güncellensin Mi?

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
Bazı saçma kurallar var yok değil, misal bir yöneticiyi şikayet konusu açamıyoruz, açarsak sınırsız ban yöneticiyi şikayet ediyoruz özelden ilgilenen yok, bir diğeri ise forumun kurallarına eklenen 19. madde galiba:

19 - YTPara.com istediği kişileri nedeniz yere forumdan uzaklaştırma hakkini sakli tutar...

istediğiniz kişiyi istediğiniz gibi banlamak bence dikdatörlüğe işarettir.

inşAllah bu yorumumdan sonra bende ban yemem :)

Kesinlikle güncellemesi gerekiyor ! her ay aynı muhabbet oluyor bi şekilde nasıl oluyorsa kurallar filan güncellenmiyor havada kalıyor :) muhtemelen buda öyle olacak :p

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] :D Güncelleme istiyoruz dicemde banla güncelleme yapıcak bana şimdi :D

Bana bu kadar yüklenmeyin artık ya ben gidiyom :D tek yetkili [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dir.

Onada ulaşamıyoruz abi :) haksız yere sebepsiz banlanan kişilerin sebebini merak ediyoruz doğrusu :) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ibrahim abiyle de görüştük ama kimse bir sebep açıklamadı öylece kaldı konu

Bazı saçma kurallar var yok değil, misal bir yöneticiyi şikayet konusu açamıyoruz, açarsak sınırsız ban yöneticiyi şikayet ediyoruz özelden ilgilenen yok, bir diğeri ise forumun kurallarına eklenen 19. madde galiba:

19 - YTPara.com istediği kişileri nedeniz yere forumdan uzaklaştırma hakkini sakli tutar...

istediğiniz kişiyi istediğiniz gibi banlamak bence dikdatörlüğe işarettir.

inşAllah bu yorumumdan sonra bende ban yemem :)

Aman ha bunu dedin diyede ban yiyebilirsin.. :D İşini yap sen dostum salla kurlları muralları.. Hele yöneticilerin ismlerini ağzına bile alma sakata gelirsin demedi deme.. Lafa geldimi ayrımcılık yapılmıyor. Ama şikayet etmeye gelince moderatörü şikayet edemiyorsun.. :)

Aman ha bunu dedin diyede ban yiyebilirsin.. :D İşini yap sen dostum salla kurlları muralları.. Hele yöneticilerin ismlerini ağzına bile alma sakata gelirsin demedi deme.. Lafa geldimi ayrımcılık yapılmıyor. Ama şikayet etmeye gelince moderatörü şikayet edemiyorsun.. :)

Yok usta hiç artık oralı bile olmuyorum sadece openvds ve quiz konusuna bakıyorum :) çünkü dediklerin doğru :) doğru söze ne denir. Eğer banlanırsak şimdi bunlardan sonra hakkım helal sana :D

@kursad işini en iyi yapan Smod'du.
( şimdikiler içinde de iyi yapanlar var fakat sezarın hakkını sezara vermek lazım )

Asıl Amaç Şu ki Mutlaka güncellenmeli:Örn:Kendimden vericem aklıma başka bi örnek gelmedi.Türkçe kuralları için ban yedim.Örnek Kurallara baktım yazmıyor tamam dilimiz katletmemek için uymalıyız.Fakat bu forumda kurallara türkçe kurallarına uymayan banlanır diye birşey yazmıyor.En kötü ihtimalle bari bu ban sebepleri yazılmalı sonuçta googlede saniyede index alacak kadar büyümüş bi site

Asıl Amaç Şu ki Mutlaka güncellenmeli:Örn:Kendimden vericem aklıma başka bi örnek gelmedi.Türkçe kuralları için ban yedim.Örnek Kurallara baktım yazmıyor tamam dilimiz katletmemek için uymalıyız.Fakat bu forumda kurallara türkçe kurallarına uymayan banlanır diye birşey yazmıyor.En kötü ihtimalle bari bu ban sebepleri yazılmalı sonuçta googlede saniyede index alacak kadar büyümüş bi site

Adamın birisi var. Espirili bir şey yazdım diye kırmızı kart göstermiş. :) Dedim dur ya kızacaksan ağlıcaksan editliyim yazdığımı dedim. Tabi bunuda forumun samimiyitine güvenerek espiri mayetinde yazdım. Ama nerdeeee :) Adam gitti ban attırdı.

Moderatöre espiri şaka yapılmaz. Cıs olursun sonra.. Sende moderatörlere yazarken kurallara dikkat et Furkancım.. Aman ha.. :)

Şuana kadar atılan mesjaları okudum. Farklı öneri ve şikayetleri olanlar yazarsa mecvut kuralları düzenleyip yeniden güncelleme yapıcam arkadaşlar.

Şuana kadar atılan mesjaları okudum. Farklı öneri ve şikayetleri olanlar yazarsa mecvut kuralları düzenleyip yeniden güncelleme yapıcam arkadaşlar.

bu konuyla alakalı değil ama ticaret puanına önem verilebilir hocam yada yeni üye olanlar vs hemen satış yapamasın belli bi mesaj sınırı vs olsun

Şu kural kaç milyon kez çiğnendi acaba. :)

11-Forumda ilk kazancim adi altinda yada 1 gunluk kazanc adi altinda konu acilmasi yasaklanmistir.Kaynagini,calismanizi aciklamayacginiz bu tur Gosteris Konulari acmanin alnlami yok.Bu tur konu acanlar 1.ci seferde Uyarilir.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.

Başarı hikayeleri ve ilk kazançlar koyulmamalı foruma.. Hane paylaşımı yasak ama bu konularda hala xxxxxx hane kazandım yazılıyor..

Banlanan arkadaş eski moddu sanırım.
Hakkında şikayet konusu açılmışltı demekki yönetime şikayet konusu açılıyor.(Hukukum yok ama neşeli arkadaştı)
Yönetime ve dilediğin herkese toplum kuralları çerçevesinde istediğini yazıyosun bence sorun yok.
Okuduğum ve takip ettiğim kadarıyla birkaç grup var ince parayı bulmuş kasılan. Yönetime forum ahalisine sürekli muhalif. Eskiden mod'dum, mod olacağım forum açmakta ne var bende açacağım mesaj (post) sayısına kafayı takmış olan vs vs .
Bence kemikli forum aga tanıştığımdan beri diğerleri zaman kaybı geliyor. Herkeşe iyi geceler:D

Son düzenleme:
Hakkında şikayet konusu açılmışltı demekki yönetime şikayet konusu açılıyor.(Hukukum yok ama neşeli arkadaştı)
Yönetime ve dilediğin herkese toplum kuralları çerçevesinde istediğini yazıyosun bence sorun yok.
Okuduğum ve takip ettiğim kadarıyla birkaç grup var ince parayı bulmuş kasılan. Yönetime forum ahalisine sürekli muhalif. Eskiden mod'dum, mod olacağım forum açmakta ne var bende açacağım mesaj (post) sayısına kafayı takmış olan vs vs .
Bence kemikli forum aga tanıştığımdan beri diğerleri zaman kaybı geliyor. Herkeşe iyi geceler:D

Ne geliyon gidiyon kardeşim:D

hiç sorma valla usta :D bende anlamadım neyse devam :D

ben uzaklaşam buralardan :D

O kişilere söyle o zaman gidip forum mu açıyorlar ne açıyorlarsa açsınlar.. Bize uzak olsunlar.. Grup mrup dersen gizli tutarsan onları olmaz..

Yöneticileri adam gibi eleştirmek var, birde mualif olmak var.. Ben ara sıra eleştiriyorum mesela.. Bu mualif olmak değildir. Önemli olan eleştirdiğimiz yöneticinin bu eleştirileri kaldırabilmesidir..

O kişilere söyle o zaman gidip forum mu açıyorlar ne açıyorlarsa açsınlar.. Bize uzak olsunlar.. Grup mrup dersen gizli tutarsan onları olmaz..

Yöneticileri adam gibi eleştirmek var, birde mualif olmak var.. Ben ara sıra eleştiriyorum mesela.. Bu mualif olmak değildir. Önemli olan eleştirdiğimiz yöneticinin bu eleştirileri kaldırabilmesidir..

Sakin ol şampiyon. Onlara söyle fln gerek yok böyle şeylere. Ne gizli tutması olanı yazıyoruz işte.

Sakin ol şampiyon. Onlara söyle fln gerek yok böyle şeylere. Ne gizli tutması olanı yazıyoruz işte.

Ben gayet sakin söyledim müdür.. Huzurunu bozan varsa şikayet et sende şikayet konusu var forumda.. Bu konu moderatörlere yaranmak yada onları eleştirmek veya mualif olmak konusu değil battusay arkadaşımızın dediği gibi. Madem forumda gördüğün o tarz kişiler var hocam, senin canını sıktıkları gibi forumunda canını sıkmasın diye şikayet edebilirsin. :) ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri