Forum Yönetiminden Şikayetçiyim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

think

Kayıtlı Üye
Öncelikle direkt olarak site adminleri olan [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=79]Strider[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] i muhattap almak istiyorum.
[MENTION=3272]fth[/MENTION] nickli arkadaş ile 05.12.2013 tarihinde http://www.ytpara.com/spor/15749-fenerbahce-1-2-fethiyespor-fenerin-golu-3.html bu konuda tartıştık ve [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] isimli moderatör arkadaş forum kuralları gereği kendisini 1 hafta süreyle banlamış bulunmaktaydı.

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir

Bu maddede görüldüğü üzere.

Ama ne hikmetse bu arkadaşın banı 3.günün sonunda açılıyor? Bu arkadaşın banı 7gün değil miydi? Bazı üyelere çifte standart uygulanıyorsa bilelim.

Kimse de gelip burası adaletli bir forum diye bahsetmesin.

Maşallah zaten her önüne gelende moderatör olmaya başlamış forumda, beleş dağıtılıyo anlaşılan.

O konuda [MENTION=3272]fth[/MENTION] ile ben de tartıştım.Sabaha kadar da tartışırım,banlanmasını istemem.Fenerbahçenin haklarını her türlü savunurum.Haklı da çıkarım :)

Öncelikle direkt olarak site adminleri olan [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=79]Strider[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] i muhattap almak istiyorum.

[MENTION=3272]fth[/MENTION] nickli arkadaş ile 05.12.2013 tarihinde http://www.ytpara.com/spor/15749-fenerbahce-1-2-fethiyespor-fenerin-golu-3.html bu konuda tartıştık ve [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] isimli moderatör arkadaş forum kuralları gereği kendisini 1 hafta süreyle banlamış bulunmaktaydı.

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir

Bu maddede görüldüğü üzere.

Ama ne hikmetse bu arkadaşın banı 3.günün sonunda açılıyor? Bu arkadaşın banı 7gün değil miydi? Bazı üyelere çifte standart uygulanıyorsa bilelim.

Kimse de gelip burası adaletli bir forum diye bahsetmesin.

Maşallah zaten her önüne gelende moderatör olmaya başlamış forumda, beleş dağıtılıyo anlaşılan.

kapı sağ üstte

Allah başka dert vermesin.Direk muhattap alırlar birazdan merak etme.Verdiğinn maddeye göre haklısın çok ayıp etmişler,temyize falan gitmiş olabilir.

Dostum hiç boşuna bıdı bıdı yapma burada o konuda ben noktalı şekilde ..... yazdım banlandım. Sen açık açık herkesin görebileceği şekilde MAL yazdın..
Şikayet etmesi gereken benim. Ben banlandım sen banlanmadın. Banım açılıncada bunu belirttim zaten ve hakettiğin banı aldın. He kural 7 günse banlasınlar ikimizide 4 gün daha o zaman uyar mı? Aynısını sende yaptın sonuçta dimi.

Banlanmak istiyorsan gel kol kola banlanalım senle ne dersin? Hodri meydan..

O konuda [MENTION=3272]fth[/MENTION] ile ben de tartıştım.Sabaha kadar da tartışırım,banlanmasını istemem.Fenerbahçenin haklarını her türlü savunurum.Haklı da çıkarım :)

Güzel kardeşim üstteki arkadaş gibi ağlamıcaksan sabaha kadar bende tartışırım. Bende şikayet etmem. Sonuçta burası çocuk yuvası değil. :)

Dostum hiç boşuna bıdı bıdı yapma burada o konuda ben noktalı şekilde ..... yazdım banlandım. Sen açık açık herkesin görebileceği şekilde MAL yazdın..
Şikayet etmesi gereken benim. Ben banlandım sen banlanmadın. Banım açılıncada bunu belirttim zaten ve hakettiğin banı aldın. He kural 7 günse banlasınlar ikimizide 4 gün daha o zaman uyar mı? Aynısını sende yaptın sonuçta dimi.

Banlanmak istiyorsan gel kol kola banlanalım senle ne dersin? Hodri meydan..

Ne alakası var arkadaş? Konuyu başlatan sen kışkırtıcı, tahrik edici msj atan küfür yazan sen, banlanmaya gelince ortak ? Nerde o bolluk? Senin banın 7gün iken nasıl olduda 3güne düştü önce ona bi açıklık getirsene?

Ne alakası var arkadaş? Konuyu başlatan sen kışkırtıcı, tahrik edici msj atan küfür yazan sen, banlanmaya gelince ortak ? Nerde o bolluk? Senin banın 7gün iken nasıl olduda 3güne düştü önce ona bi açıklık getirsene?

Kardeşim bırak boş işleri vaktini boşa harcamada işine bak lütfen.. Ben küfür yazmadım. Kışkırtıcı mesajda yazmadım ama sen kışkırttın kendini durduk yere. Aynı haltı sende yedin ve 3 gün ban yedin. Sende 7 gün yemelisin kurala göre dimi? Bende diyorum ki banlasınlar kardeşim ikimizide 4 gün daha..

Kardeşim bırak boş işleri vaktini boşa harcamada işine bak lütfen.. Ben küfür yazmadım. Kışkırtıcı mesajda yazmadım ama sen kışkırttın kendini durduk yere. Aynı haltı sende yedin ve 3 gün ban yedin. Sende 7 gün yemelisin kurala göre dimi? Bende diyorum ki banlasınlar kardeşim ikimizide 4 gün daha..

Kaç kişi gördü seni, moderatör uyardı hala daha devam ettin.Hala daha küfür yazmadım diyosun.Ne kadar pişkin bi insansın sen ya! Salağız biz dimi o noktalı yere ne yazdığını anlamadık ?
Hala daha saçmalıyosun.Ayrıca benim muhatabım sen değilsin..

Genel af gelmiştir belki :) Siz forum arkadaşısınız aranızda üçün beşin hesabını yapmayın .Tatlıya bağlayın şu işi .

Kaç kişi gördü seni, moderatör uyardı hala daha devam ettin.Hala daha küfür yazmadım diyosun.Ne kadar pişkin bi insansın sen ya! Salağız biz dimi o noktalı yere ne yazdığını anlamadık ?
Hala daha saçmalıyosun.Ayrıca benim muhatabım sen değilsin..

Burada bile hakaret etmeye devam ediyorsun senden yine şikayetçiyim.. :)

Neyse daha yazmıcam. İşim gücüm var video atmam lazım çoluk çocuk avutamam bu saatten sonra..

Genel af gelmiştir belki :) Siz forum arkadaşısınız aranızda üçün beşin hesabını yapmayın .Tatlıya bağlayın şu işi .

Hocam benim niyetim zaten bu arkadaşla tartışmak falan değil.Muhattabım hiç değil.Ben burda adaletsizlikten bahsediyorum.Madem forum kurallar gereği 7gün banlanması gerekiyor, niye 3gün sonra bu ban açılıyor? Eee nerde kaldı forumda adalet.

[MENTION=3210]think[/MENTION]

hocam sizin hiç başka işiniz yok da aradaki 4 güne mi takıldınız?

Belli ki [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] 3 gün vermiş cezayı, ama kurallarda 7 gün verilmeli deniliyor.

O zaman cezası uzatılır 3 gün daha.

Böyle kinci olmayalım ve küçük şeylerle uğraşmayalım.

Konu takibimizde , tartismalarinizi saygi cercevesinde devam ettirmeye gayret gosterin lutfen. Sonrasinda kimin bani erken acildi , kimin ki az verildi kararlastiralim hep beraber.

Yonetimle ilgili sikayetlerinizi once neden bir admine bildirmiyorsunuz ? Ben size neden burada bunu belirttiniz demiyorum. Tabiki burada da bildirirsiniz sikayetinizi(Herkesi memnun etmek ne yazikki mumkun degil). Fakat herseyin bir yolu yordami var degil mi ?

Bu tur sorunlar da ilk olarak [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=79]Strider[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=2389]Trigalx[/MENTION]'e [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] bildirin. Gereken eksiklikleri giderirler. Adaletlerinden supheniz olmasin.

[MENTION=3210]think[/MENTION]

hocam sizin hiç başka işiniz yok da aradaki 4 güne mi takıldınız?

Belli ki [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] 3 gün vermiş cezayı, ama kurallarda 7 gün verilmeli deniliyor.

O zaman cezası uzatılır 3 gün daha.

Böyle kinci olmayalım ve küçük şeylerle uğraşmayalım.

Benim uzasım cezam razıyım ama arkadaşın ki de uzamazsa o zaman hata olur işte. Bilmiyorumda bir insana mal demenin küfürden farksız olduğunu sanmıyorum..

Takdir forumun..

7 gün rakamı en fazla verilen süredir. Yöneticinin insiyatifine bağlı olarak 2-7 gün arası gerekli işlem görür.

Forumda Forum sahibi, Admin bile banlanıyor.
Yani rütbe gözetmeksizin herkesi banlıyorlar.
Bende 3 gün banlandım.

Ama bu konu biraz gereksiz olmuş.
Yani bu üye neden 4 gün az banlandı diye sormak biraz saçma olmuş.
Sonuçta forum kuralı her ne kadar Yazılıda olsa Anayasa değil sonuçta.
Banlayan Smod yada Admin 3-5 gün kafasına görede atabilir, İllaki yazılı maddedeki gün sayısı kadar banlanacak diye birşey yok.

Kalan günler eklenmiştir adalet sağlandı konu kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri