Forum yönetiminin rütbeleri Türkçe yapılsa?

[MENTION=11620]era[/MENTION] , [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

14545.png

hiç bişey yapamazsanız barı postbitde söyle bi güzellik getirin,mybb bu durum mevcut, bjk gs,fb,tb, AyYıldızlı Türk Bayrağı, yapılması çok hoş olur, üyeler hangisini kullanmak isterse

14545.png

hiç bişey yapamazsanız barı postbitde söyle bi güzellik getirin,mybb bu durum mevcut, bjk gs,fb,tb, AyYıldızlı Türk Bayrağı, yapılması çok hoş olur, üyeler hangisini kullanmak isterse
Oylamaya sunulsun şahsen ben karşıyım.Çok renkli olması kötü :S
Bence şuan yapılacak en büyük güncelleme dislike butonu.

Ücretli üyeliklerin fiyatı düşürülmeli,o sayede daha çok destek gelir yönetime maddi açıdan.(r10 ücretli üyelikleri değerine bile gelse yine iyidir :D)

Ücretli abonelikler düşürülmeli böylelikle daha çok kişi silver, gold, plat satın alacaktır.. 6 ay önce aldığımda silver 6 ay 8 dolar mı 10 dolar mı neydi şimdi baktım ateş pahası olmuş :D

Öyle deme hocam

Bugün 1 adminin maaşı kaç para bunun S.modu var Moderatörü var. Bunları hep ben karşılıyorum :D 1 gün geçince hemen skypeden yazıyorlar maaşlar yatmadı gelmedi. [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] mesela 1 saat geçirmez geçen yanıma geldi yalansa yalan desin :)

Geçen ay Admin maaşlarını ödeyemedim [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] foruma girmiyor :D [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] u Koçta okutuyorum mesela :D Okul harçlığı yol parası su parası burs parası Şimdi dekonları buraya yapıştırsam 10 sayfa uzar konu :D

Daha da bişey yazmaya gerek yok sanırım birine çöpsüz üzüm birine çürük domates :) gereğini ytpara sakinleri yapacaktır :D

14545.png

Biraz daha göseydin? Bu özellik zaten şuanda yazılmış halde var. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

forum bence çok iyi sade bence bozmayın sadeliğin yanına bişey eklerseniz göze batar şu anki konumu çok iyi bence forumun tek sorunu sol üst taraftaki logonun çok basit ve büyük durması oraya logo hiç profesyonel olmamış çok basit ve büyük duruyor

mail satıcısı için mail creator geliyorsa
kanal tasarımı yapanlarada gelmeli :O

вєякαη;528607' Alıntı:
forum bence çok iyi sade bence bozmayın sadeliğin yanına bişey eklerseniz göze batar şu anki konumu çok iyi bence forumun tek sorunu sol üst taraftaki logonun çok basit ve büyük durması oraya logo hiç profesyonel olmamış çok basit ve büyük duruyor

biz onu basitken sevdik :)

Türkçe olması iyi olmaz kişisel düşüncem, ücretli üyelik fiyatlarının düşürülmesini bende destekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri