Foruma üye olmak paralı olmuş galiba :)

• Kullanıcı adlys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
zaten bı kıyımlarda bu gibi şeylerden oldu bence ortalık çoluk çocuk doldu

emin olun o kadar videoyu 20-25 yaş aralığındaki insanlar daha çok atıyor 18 yaşındayım hiç bir kanalıma bu kadar video yüklemiş değilim işinizi düzgün yaparsanız isterse yaşınız 10 olsun düzgün kazanç elde edersiniz

bu arada güzel bu sistem dahada önceden getirilmeliydi forumda birden çok üyelikle giriş yapınca banlama sistemi varmı yoksa bunuda getirirseniz sevinirim bide ticaret puanları

20 tl yine iyi r10.net bir ara 140 tl karşılığı üyelik alıyordu. Sonra sanırım fazla bir getirisi olmadı tekrar davetiye sistemin de döndüler.

140 tl abartılmis ve simartilmis bir rakam sonucunda umduklarini bulamadilar. 20 tl çok makul güzel bir rakam foruma gerçekten katkı yapabilecek nitelikte kişiler üye olmasını sağlayabilir. Yani bir nevi sürümden kazanmak en güzeli yönetim herseyi layıkıyla yapıyor Ama dolandırıcılara da dikkat etmek gerekir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkaları da söyledi ama bende söyleyeyim üye olurken kimlik no bilgisini mecburu yapmaları gerekli böylelikle hem dolandırıcılığa karşı önlem almış olurlar hemde multi üyeliklere.

вєякαη;419570' Alıntı:
140 tl abartılmis ve simartilmis bir rakam sonucunda umduklarini bulamadilar. 20 tl çok makul güzel bir rakam foruma gerçekten katkı yapabilecek nitelikte kişiler üye olmasını sağlayabilir. Yani bir nevi sürümden kazanmak en güzeli yönetim herseyi layıkıyla yapıyor Ama dolandırıcılara da dikkat etmek gerekir

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Google Botlarını üye yapıp bazı bölümleri de ziyaretçilere gizlerseniz çok mantıklı olur.

20tl hiçbirşey için çözüm değildir.
Sadece davetiye sistemi getirilerek, sadece üyenin değil ona davetiye yollayanında kendine çeki düzen vermesi sağlanmalı.

Son düzenleme:
Ayrıca reklam Yerleşimleri çok akıllıca ve göze hoş gelecek biçimde yerleştirilmiş. Şu anda gözüme batan tek şey forumun sol üst tarafındaki logosu çok basit ve bu forumun ciddiyetine malesef yakışmıyor logo çok basit ve maket gibi duruyor hani derler ya Çin malı gibi öyle bir benzetme yapayim logo değiştirilmesini talep ediyorum

вєякαη;419583' Alıntı:
Ayrıca reklam Yerleşimleri çok akıllıca ve göze hoş gelecek biçimde yerleştirilmiş. Şu anda gözüme batan tek şey forumun sol üst tarafındaki logosu çok basit ve bu forumun ciddiyetine malesef yakışmıyor logo çok basit ve maket gibi duruyor hani derler ya Çin malı gibi öyle bir benzetme yapayim logo değiştirilmesini talep ediyorum

önceki reklam yerleşimleri nasıldı?
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi.. - vBulletin

вєякαη;419583' Alıntı:

senin foruma bakayım dedim silmişsin galiba. logoyu inceleyecektim.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Google Botlarını üye yapıp bazı bölümleri de ziyaretçilere gizlerseniz çok mantıklı olur.

Şuanda tüm bölümlerde ziyaretçiler sadece ilk 200 karakter görebiliyor hocam :) Ayrıca üye olanlar ama aktivasyon yapmayanlar da bazı youtube ile ilgili bölümlerde 200 karakter görebiliyor, kalan bölümleri tam görüyor, aktivasyon yapanlar sizler bizler gibi görüyor :)

İyi ki Türk forumunda takılıyorum. Rus forumu olsaydı 1 saat 100$ .. şaka şaka :D dünyada kimse her fırstatı bizden daha iyi paraya çeviremez :D karaborsa üyelikler başlar yakında. hayırlısı olsun :))

Forum ziyaretçilere kapalı. Hiç bir konuyu mesajı 200 karakterden fazla göremiyorlar. Genelde ciddi paylaşımlarda 1000 karakter kullanmadan asıl konuyu anlatmıyoruz :D Ziyaretçilerin foruma üye olmaları isteniyor. Üye olduktan sonrada Youtube Sorunları Ve Çözümler gibi önemli 4 5 bölümü yine 200 karakter sınırı ile okuyabiliyorlar. Forumu tam anlamıyla kullanabilmeleri için üyeliklerini doğrulamaları gerekiyor 20 TL gibi bir rakam. Ödeme gücü olmayan üyeler içinde form hazırladık formu düzgün biçimde dolduran güven veren üyelerde tarafımızdan onaylanıyor.

hocam paralı yerine bence kimlik bilgileri ve spam kanalını panelinden foto alsaydık anlayalım adam spammer yani youtube kurucuları olamaz diye

İyi ki Türk forumunda takılıyorum. Rus forumu olsaydı 1 saat 100$ .. şaka şaka :D dünyada kimse her fırstatı bizden daha iyi paraya çeviremez :D karaborsa üyelikler başlar yakında. hayırlısı olsun :))

Multi üyelik alan kullanıcılar örnek bu konuyu başlatan arkadaşımız gibi sistem tarafından pm olarak bildiriliyor.

t8rxtmp.png

Bende her 2 üyeliğini banlıyorum bu arkadaşa yapıcağım gibi :D

Bana kalırsa bütün aktif üyelerinde sorgulanması bizim yararimiza olabilir belki aramızda casuslar olabilir

Multi üyelik alan kullanıcılar örnek bu konuyu başlatan arkadaşımız gibi sistem tarafından pm olarak bildiriliyor.

t8rxtmp.png

Bende her 2 üyeliğini banlıyorum bu arkadaşa yapıcağım gibi :D

hocam farklı ipden uyelik alıp aynı ipden giriş yapmadıgı sürece yakalayamazsınız ki. ama tabi bi anlık unutkanlık adama pahalıya malolur :D

Şöyle bir şey yapılabilir.Güven konusunu sağlamış üyeler dışında tüm üyelikler pasif hale getirebilinir.Bu üyelerden 50 tl ücret alınabilir.Bu işten para kazanmak isteyen insan için hiç bir şeydir.Dolandırıcı,işe yaramaz insanların olacağı yere adam akıllı aktif 1000-2000 üye olsa yeter de artar bile.

Bu şekilde youtube içinde bir nebze bazı şeylerde önlem alınmış olur.

Şöyle bir şey yapılabilir.Güven konusunu sağlamış üyeler dışında tüm üyelikler pasif hale getirebilinir.Bu üyelerden 50 tl ücret alınabilir.Bu işten para kazanmak isteyen insan için hiç bir şeydir.Dolandırıcı,işe yaramaz insanların olacağı yere adam akıllı aktif 1000-2000 üye olsa yeter de artar bile.

Bu şekilde youtube içinde bir nebze bazı şeylerde önlem alınmış olur.

İçerideki üyeler için her hangi bir yaptırım olmayacak hocam. Zamanla temizlenir.

вєякαη;419631' Alıntı:
Bana kalırsa bütün aktif üyelerinde sorgulanması bizim yararimiza olabilir belki aramızda casuslar olabilir

eğer forum yetkilileri başaramazsa fbi falan çağırırız olmadı cia onlardamı olmadı mosad

eğer forum yetkilileri başaramazsa fbi falan çağırırız olmadı cia onlardamı olmadı mosad

Aynen hocam hatta bütün polis teşkilatının harekete geçirebiliriz çok güzel bir konuya degindiniz zekiliginize ve anlayışınıza hayran kaldim

Güzel bir uygulama tebrik ediyorum. Bu sayede forum ortamı daha samimi güvenilir olmuş olur bizde paylaşımlarımızı güvenle yapabiliriz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri