Forumda çok bilenler hep birilerine yardımcı oluyor(du)...

• Kullanıcı Reyes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Reyes

Kayıtlı Üye
Merhaba,
bircok mesajda göruyorum [MENTION=17049]xxx[/MENTION]x sayesınde bu ısı ogrendım allah razı olsun [MENTION=17049]xxx[/MENTION] sayesınde bana o bu ısı ogrettı gibi gibi mesajlar goruyorum yokmudur eskılerden bırısı (kategorı) dısında bıze bılgılerını aktaracak ogretmenımız yol gosterınım olacak :D eskıden forumda çok bilenler hep birilerine yardımcı oluyor(du)...
belkı konuyu actıgım ıcın tepkı gorebılırım ama yardıma ıhtıyacım var :D belkı bırısı yardımcı olur
bır pm kadar uzagım sıze
merak etmegın forum huzurunda ıhanet etmeyecegıme (ogretıcı kısıye) soz verırım

Kimse kimseye bişeyleri en baştan sona kadar öğretmez öğrenenler çabalıyor takıldıgı noktada yardım istiyor bilenler varsa yardımcı oluyor

bu saatten sorna 0 dan başlayacak zaten bişey kazanamaz , takılan yerlere yardımcı oluyoruz zaten diğer arkadaşlarda oluyordur eminim. ama 0 dan öğretme zor

bu saatten sorna 0 dan başlayacak zaten bişey kazanamaz , takılan yerlere yardımcı oluyoruz zaten diğer arkadaşlarda oluyordur eminim. ama 0 dan öğretme zor

o zaman ilk sorun izlenen bir özgün kanalda acaba neden dolayı hit yarı yarıya düşmüş olabilir. çalışma şekli video koyma aralığı video kalitesi aynı.

bilgin varsa neden üstüne koymayı denemiyorsun? hazıra konmaktan vazgeçmek lazım. her şey bi başlık altında ya da bi mesajda toplanamaz foruma her gün onlarca şey yazılıp çiziliyor konu dışı hariç atılan konulara göz atarsan mutlaka satır aralarında kendine göre taktik, yöntem, içerik hepsini bulursun. özellikle şu son hafta yapılan paylaşımlar sıfırdan bile birçok şeyi öğretebilir. yeter ki takip et ve oku

Kime iyilik yaptıysak sonunda hep bizi miklediler afedersin.Herkes hakettiğini yaşar merak etmesin.Yaşıyorlar da zaten...
Kimsenin kimseye faydası yok.Dışardan göründüğü gibi değil..Yamuk adam çok...

inanin artik ajanda tutuyorum saka degil ajandaya bazi seylerimi yaziyorum zorlugun nekadar oldugunu anla .... Gecen biraderin [MENTION=22780]mlh19[/MENTION] yanina gittim baktim onunde ajanda sanki matematik sorusu cozuyo 😄😄😄

!!! Mobildeyim !!!

Hocam bilgim var biraz diyorsun. Kategori istemiyorsun. Bilgilerini benimle paylaşsın yeter diyorsun.Yani neyi öğrenmeye çalışıyorsun.

- Yt to yt yapmak bot ile. ( Bot konularında detaylı anlatım var)
- Render ile yüklemek. (Render program satıcılarının konularında ve ytparada oldukça konu var)
-Kaynak dersen kaynak bulma programı, youtube, yabancı dizi ve film siteleri vsvsvs.pek çok.

- adsense dersen konuları oku ( oyle eskisi gibi 20-50-100 kanal bağlamak yerine minimum sayıda sağlam kanal bağlamak geldi.)

Yani sen sıkıntını soyleyesin ki bizde buradan yardım edelim : )

Ben gerçekten ne istediğini konuyu okuyunca anlayamadım.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkese ...

Yardımcı olduğum insanların içinde evini arabasını alıp aylarca bi selam bile vermeyip, para kazanamaz hale geldiğinde '' abi nasıl kazancaz yaaaa'' diyen de oldu .

Her hafta mutlaka 1 defa '' hocam Allah razı olsun , eşim çoluğum çocuğumla sana hep dua ediyoruz '' diyen de oldu .

Adsenselerim banlandıgında , quiz bizi dolandırdığında çok zor durumlarda yaşadık . Bi mail geldi , Hesabınıza xxxx miktar yatmıstır diye. Aradım:

'' hocam senden bana para geldi hayırdır ?''

'' Senin bana çok yardımın dokundu , sayende çok yüksek rakamlar kazandık . Ads banlanmış , quizdende alamıcaksın ihtiyacın vardır ''

Bu ve buna benzer çok olay yaşadım .

'' hocam bi deneme yapıcam elinde vds var mı ? '' diye sordugumda server alıp benim kullandığım şekilde böldüren ve bana al hocam senin için aldım diyen insanlar gördüm.

Gözü gönlü tok, Adam gibi adamlar tanıdım . Bir çoğundan insanlık dersi de aldım .

KISACASI BEN İYİLİK YAPTIM . KAT KAT FAZLASIYLA İYİLİK BULDUM .

Yardımlaştığımız arkadaşların büyük oranıyla hala görüşüyorum. Nankör bi azınlık için de '' yeter artık kimseye en ufak bişey söylemicem '' demedim ...

Rahatsızlandığım ve yoğun olduğum dönemlerde ilgilenemediğim , yardımcı olamadığım arkadaşlar ve bana çok fazla yardımcı olmuş , insanlığın ne olduğunu öğretmiş arkadaşlar HAKLARINI HELAL ETSİNLER.

Yokluğu da varlığı da gördük şükür . Allah az verip aratmasın , çok verip saptırmasın .

AMİN

Son düzenleme:

Yardımcı olduğum insanların içinde evini arabasını alıp aylarca bi selam bile vermeyip, para kazanamaz hale geldiğinde '' abi nasıl kazancaz yaaaa'' diyen de oldu .

Her hafta mutlaka 1 defa '' hocam Allah razı olsun , eşim çoluğum çocuğumla sana hep dua ediyoruz '' diyen de oldu .

Adsenselerim banlandıgında , quiz bizi dolandırdığında çok zor durumlarda yaşadık . Bi mail geldi , Hesabınıza xxxx miktar yatmıstır diye. Aradım:

'' Senin bana çok yardımın dokundu , sayende çok yüksek rakamlar kazandık . Ads banlanmış , quizdende alamıcaksın ihtiyacın vardır ''

'' hocam bi deneme yapıcam elinde vds var mı ? '' diye sordugumda server alıp benim kullandığım şekilde böldüren ve bana al hocam senin için aldım diyen insanlar gördüm.

Gözü gönlü tok, Adam gibi adamlar tanıdım . Bir çoğundan insanlık dersi de aldım .

Yardımlaştığımız arkadaşların büyük oranıyla hala görüşüyorum. Nankör bi azınlık için de '' yeter artık kimseye en ufak bişey söylemicem '' demedim ...

Rahatsızlandığım ve yoğun olduğum dönemlerde ilgilenemediğim , yardımcı olamadığım arkadaşlar ve bana çok fazla yardımcı olmuş , insanlığın ne olduğunu öğretmiş arkadaşlar HAKLARINI HELAL ETSİNLER.

Yokluğu da varlığı da gördük şükür . Allah az verip aratmasın , çok verip saptırmasın .

AMİN

Her ne kadar senin ekibine bir türlü giremesemde, senin bilgi ve tecrübelerinden yararlanamasamda tek kelimeyle ADAMSIN hocam...

AMİN
Hocam maşallah sayende ev araba almışlar varsa senin durumu merak ettim şimdi :) sakın yanlış anlama dalga amaçlı söylemedim.
Ama gerçekten helal olsun insan bilgisini paylaştıkça kendi değerine değer katar. Sende yazdıklarına bakınca paylaşım ruhlu biriymişsin. Kendi adıma teşekkür ederim. Sağol hocam...

forumda hakıkatten cok bılgı var,benım bıle bılmedıgım veya cogu kısının bılmedıgı,
bence butun konuları oku,alakalı alakasız herseyı oku ama,

Her ne kadar senin ekibine bir türlü giremesemde, senin bilgi ve tecrübelerinden yararlanamasamda tek kelimeyle ADAMSIN hocam...

Eyw. Hocam sağol . İnşallah bigün birlikte de çalışırız ..

Hocam maşallah sayende ev araba almışlar varsa senin durumu merak ettim şimdi :) sakın yanlış anlama dalga amaçlı söylemedim.
Ama gerçekten helal olsun insan bilgisini paylaştıkça kendi değerine değer katar. Sende yazdıklarına bakınca paylaşım ruhlu biriymişsin. Kendi adıma teşekkür ederim. Sağol hocam...

Ben teşekkür ederim hocam. Çok şükür karnımız doyuyor...

Youtube son guncellemeyyle cogumuzun kanallarinin hitini yerlere serdi dolayisiyla buda nakit olarak hepimiz vurdu..gectigim aylardan daha cok kanal ve tutan kanalim olmasina ragmen hit ve nakit yerlerde:(

yaklaşık 5 yıldır yt işindeyim şu ana kadar hem r10 da hemde burada inanılmaz vakit geçirdim birçok dost edindim hepside özünde iyi insanlar bi kaç tanesi hariç tabiki ve ben bu işi kimseden öğrendim diyemem. Daha doğrusu kim kime en fazla ne kadar şey öğretebilirki ? herkesin illaki sadece kendisi için sakladığı şeyler vardır sonuçta bu bir iş ve bu işten herkesin bi amacı var para kazanmak. İnsanlar (eğerki içlerinde varsa) zaten birbirine yardım eder birbiriyle herşeyi paylaşır forumda sürekli aktif olan birçok arkadaş şu anda skyp listemde en azıyla taktik vs olmasa bile selamlaşmam 10 dakkadır bunlar bu tür işlerde zaten gerekli olan ve yapılması gereken şeylerdir hernekadar iş olsada kulvar aynı gemi batarsa herkes boğulur. Bunu neden uzun bi şekilde açıklamak istedim sebebi de şu evet kimisi çok yardım eder ben bu işi bu adamdan öğrendim dersin ama kimisi(%90) hem kendini hem seni yürütür ve bu sebeple ister istemez herşeyi sana veremez burda sana düşen elinin altındakilerle kendini yürütmen eskisi gibi olsa şu an herşey güllük gülistanlık olabilirdi özellikle sıfırdan başlayacak arkadaşlar varsa net bir şekilde bende çok zor diyebilirim.
Konu uzadıkça dağılıyor ama kendi tavsiyem olarak bu saatten sonra yardım beklemeyin arkadaşlar siz yürümeye devam edin forumu okuyun kanallar araştırın kendinizi nasıl geliştireceğinizi nasıl yürümek istediğinizi belirleyin aradığınız yardım yolda parça parça da olsa irili ufaklı sizi bulur.
Saygılarımla

Spam çalışırken mutlaka özgün kanalınız olsun. Spam den gelen para ile özgün kanalınıza yatırım yapın sonunda pişman olmazsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri