Forumda Eksık yada Olmasini istediginiz Seyleri bize belirtin.

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar forumumuz yeni acildi.Forumda gozunuze carpan ek***likler,hatalar,yada olmasini istediginiz forum isimleri vs gibi seyler varsa lutfen burda bizlere bildirin gerekeni yapalim..

Saygilarimla.

Cevap: Forumda Eksik yada Olmasini istediginiz Seyleri bize belirtin.

üstad youtube seo diye bir bölüm olabilir.

1. Twitter, facebook gibi abone kasma fiyatlarına bir alt limit getirilebilir. Böylece tatlı-rekabet ortamı oluşturulabilir.

2. Video imleme siteleri ile alakalı, yani ücretsiz olarak videolarımızı tanıtabileceğimiz paylaşabileceğimiz platformları belirtebileceğimiz bir bölüm açılabilir.

üstad youtube seo diye bir bölüm olabilir.

1. Twitter, facebook gibi abone kasma fiyatlarına bir alt limit getirilebilir. Böylece tatlı-rekabet ortamı oluşturulabilir.

2. Video imleme siteleri ile alakalı, yani ücretsiz olarak videolarımızı tanıtabileceğimiz paylaşabileceğimiz platformları belirtebileceğimiz bir bölüm açılabilir.
Onerileriniz dikkate alinacakdir.Kisa surede gerekl iduzenlemeler yapilacak insallah.

Hayırlı olsun eksigi gediği zamanla tamamlanacaktır :)

Önerileriniz uygunluk ve taleplere göre değerlendirelecektir...
Herkesin kazanması için sizde forumumuza bu konuda destek olursanız seviniriz...

Hocam, video seonun yanında videonun izlenmesini artıracak, popüler videolar arasına girmesini sağlayacak yöntemleri paylaşırsak çok güzel olur kanımca.

Muslera Hocam, su chat alaninda eskiye yönelik konusmalari görebilsek cok iyi olur ya..orasi sadece 30 satir gösteriyor, cok enter e basarak konusmayi seven arkadaslar bi cümle yazana kadar , bütün eski konusmalar ortadan kayboluyor..biraz daha eski sayfalar gibi görebilsek cok güzel olurdu.

tapatalk ekletisi olursa mobilden takılanlar daha aktif oluyor googlede tapatalk kurulumuyla ilgili anlatımlar var basitmiş galiba :) faydalı olurumarım

Hocam konuları beğneme butonuna basınca problem cıkıyor ama begnıyr. Ben chromeden gırıyorum. aşağıdaki gibi;

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/init.php on line 55

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/init.php on line 107

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/init.php on line 111

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/init.php on line 119

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/init.php on line 130

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/init.php on line 134

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/init.php on line 142

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/init.php on line 211

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/init.php on line 389

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/youtubep/public_html/includes/class_core.php on line 2552

Biri konuda alıntı yaptığı zaman uyarı verecek eklenti yapılırsa iyi olur ayrıca.

iyi geceler iyi çalışmalar arkadaşlar,

forumda, video scriptlerinin ve video temalarının paylaşımının, önermelerinin yapılabilineceği bir bölüm açılsa güzel olur diye düşünüyorum

choreme kullanıyorum thankse basınca hata veriyor.

Serkan abi konu dışı bir bolumu aca bılırmısın ornegın youtube dısında baska bırsey ıcın paylasım alanı aca bilirmisin?

Serkan abi konu dışı bir bolumu aca bılırmısın ornegın youtube dısında baska bırsey ıcın paylasım alanı aca bilirmisin?

arkadaşa katılıyorum off-topic bölümğ olmalı

İmzaya
kodu içerisinde resim ekleyemiyoruz sanırım, bu konuda bir iyilik yapılsa ve imza kuralları konusu açılıp herkesin eşit değerlerde imza koyabilmesi sağlansa mükemmel olur. Ör; 1 font yazı 7 satır 64kb imza resmi gibi.

Bunun dışında arkadaşların dediği gibi yeni bölüm olarak muhabbet edebileceğimiz Konu dışı bölümü olsa mükemmel olur.

Mobil sürüm için beklemedeyim, günde bilgisayardan çok mobil sürümden takip ettiğim oluyor.

Youtubepara.com diye giriyoruz ama burayı sadece soru-cevap amacından ziyade bölüp bölüştürerek başka konularda da faaliyette olsak mükemmel olur. Mesela ben Sony Vegas'da işlerimi hallederim ve Video editleme konusunda yardımcı olmak benim için bir zevk olacaktır, hem bilmediğim konularda da kendimi sınamış olup bende araştırarak öğrenirim, hem de karşımdaki kişiye sorununda yardımcı olmak isterim.

"Şu An Forumumuzda: 78 (45 Kayıtlı Ve 33 Misafir Üye Bulunmaktadır.)" Online listesi sabitlenmiş, aktif görünsün diye mi böyle bilmiyorum ama kanımca dakikada bir yenilense bile bu listeyi hayli hayli dolduracağımıza inanıyorum. :)

Forum sahibi çok güzel bir işe kalkışmış, yanlışlar ne kadar çok göze batarsa buranın gelişimi için o kadar da iyi olur, bize düşen tek şey bu altın değerindeki kaynağı en iyi emellere ulaştırmak olsa gerek.

Biri konuda alıntı yaptığı zaman uyarı verecek eklenti yapılırsa iyi olur ayrıca.

iyi geceler iyi çalışmalar arkadaşlar,

forumda, video scriptlerinin ve video temalarının paylaşımının, önermelerinin yapılabilineceği bir bölüm açılsa güzel olur diye düşünüyorum

choreme kullanıyorum thankse basınca hata veriyor.

arkadaşa katılıyorum off-topic bölümğ olmalı

İmzaya
kodu içerisinde resim ekleyemiyoruz sanırım, bu konuda bir iyilik yapılsa ve imza kuralları konusu açılıp herkesin eşit değerlerde imza koyabilmesi sağlansa mükemmel olur. Ör; 1 font yazı 7 satır 64kb imza resmi gibi.

Bunun dışında arkadaşların dediği gibi yeni bölüm olarak muhabbet edebileceğimiz Konu dışı bölümü olsa mükemmel olur.

Mobil sürüm için beklemedeyim, günde bilgisayardan çok mobil sürümden takip ettiğim oluyor.

Youtubepara.com diye giriyoruz ama burayı sadece soru-cevap amacından ziyade bölüp bölüştürerek başka konularda da faaliyette olsak mükemmel olur. Mesela ben Sony Vegas'da işlerimi hallederim ve Video editleme konusunda yardımcı olmak benim için bir zevk olacaktır, hem bilmediğim konularda da kendimi sınamış olup bende araştırarak öğrenirim, hem de karşımdaki kişiye sorununda yardımcı olmak isterim.

"Şu An Forumumuzda: 78 (45 Kayıtlı Ve 33 Misafir Üye Bulunmaktadır.)" Online listesi sabitlenmiş, aktif görünsün diye mi böyle bilmiyorum ama kanımca dakikada bir yenilense bile bu listeyi hayli hayli dolduracağımıza inanıyorum. :)

Forum sahibi çok güzel bir işe kalkışmış, yanlışlar ne kadar çok göze batarsa buranın gelişimi için o kadar da iyi olur, bize düşen tek şey bu altın değerindeki kaynağı en iyi emellere ulaştırmak olsa gerek.

Yazmis oldugunuz hatalar ve yeni forumlar acilmistir arkadaslar.Diger isteklerinizide yapacagim.

http://www.youtubepara.com/off-topic-f73.html

Ayrica bende bu forumda sadece youtube degil,youtube disinda internetden para kaznama imkan isaglayacak farkli tur ve konulardada paylasimlar icin kategoriler acmayi dusunuyoruz yonetim olarak.Bunlari ilerleyen gunlerde netlestirecegiz.

Ayrica Forum duzeninde eksik yada cok yararli olacak yeni bolumler istiyorsaniz yazin,gerekli duzenlemeyi yapacagimdan emin olabilirsiniz.Burasi 1-2 kisinin degil uye olan herkesin kendi forumu sayilir cunki amacimiz burda birlikde birseyleri paylasarak birlikde kazanc saglamak internet dunyasindan.

Saygilarimla.

Hocam site saatinde problem var sanırım. Gelen mesaj saati, son görülme saati, konu açma saati vb. şeylerde sorun çıkıyor. Bunun düzeltilmesinin bir çok arkadaşı rahatlatacağına inanıyorum.
Mesela şuanda paylaştığım Saat 21:20
Forumdaki Saat:
Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:18:45.

Hocam site saatinde problem var sanırım. Gelen mesaj saati, son görülme saati, konu açma saati vb. şeylerde sorun çıkıyor. Bunun düzeltilmesinin bir çok arkadaşı rahatlatacağına inanıyorum.
Mesela şuanda paylaştığım Saat 21:20
Forumdaki Saat:
Tüm Zamanlar GMT Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:18:45.

Ustad saat ayari Turkiyeye gore yapilmistir.Su an icin bir sorun gorunmuyor ama bunu profilinizden istediginiz ayara gore ayarliyabilirsiniz.

Çok güzel bir sitemiz oldu.
Hayırlara vesile olsun inşaAllah
muslera hocam forumları okundu kabul et'i tıklayınca security token hatası veriyor bilginiza

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri