Forumda Kullanıcıların Azalması

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Bir Tek Benim Dikkatimi Çekmedi Değilmi Beyler Nereye Gittiler 1 hafta yoktuk forum adeta terk edilmiş gibi olmuş varmı bilgisi olan veya bugün böylemi oldu önceden bi konu açardım en az 200 kişi görürdü şimdi 50 görüyor felan :)

%50 kadarı direk gitti %30 kadarıda varmı bi gelişme diye arada girip bakıyor %10 kısım dailymotioncular %10 kısımda youtube spamcılar hala varlar ama bilgi paylaşmıyorlar :D

Kravatlılar gider , Formalılar gider , Atkılılar kalır

Site kurmayı öğrenen site açıp para kazanacağım düşüncesi ile yanına bir kac kişi de alıp gidiyor ve sonu hüsran oluyor çoğunlukla. Bazıları da yolunu bulup bencillik yapıp unutuyor, bir kısmı da birşeyler yapamayınca vazgeçiyor.
Olay bundan ibaret.

Aslında bildirim,mesaj sistemi geliştirilip anlık olarak yapılsa bence aktiflik yeniden yükselir. Birde konumuza cevap yazıldığında bildirim almıyoruz mesela ben her defa açtığım konu sayfasında kalıp F5 liyorum sayfayı 10 dk aralıkla yoksa bilmiyoruz ..

[MENTION=44995]sovetski[/MENTION] dediğiniz çok mantıklı benim bildiğim bir forum var sayfayı yenilemesen bile bildirim geliyor sesli uyarı olarak mesela bu benim çok hoşuma gidiyordu bu forumda olsa süper olur.

[MENTION=11620]era[/MENTION]

Bu sevda bitmez hasret bitmez
İsteyene gider hiç farketmez
Bu alemde ytpara herkese karşı
Allah affeder ytpara affetmez.

1- adsense ban
2- toplu kanal kapanma
Cok ciddi etkiledi. Geriye kalanda dm ve yt ciler. Onlarda bi şey paylasmiyor. Benim gibi %1 lik kesimde aylak aylak dolaşıyor forumda :d

Forumda olan h*a*c*k sorunundan sonra gerçekleşen şifre sıfırlama olayıyla hala bir çok üyenin foruma erişim yapamadığı forumdaki ziyaretçi sayısından alanen belli...

paylaşacak bişey yok ki be usta . Önceden nasıl çok iyi kanal yaparız diye düşünüyorduk . Şimdi ise kanal yapmada bişey yok ödemesini nasıl alcaz onu düşünüyoz . Partner desen alan yok . Adsense sokalım diyoruz pin bekle vs vs ödeme gelir mi gelmez mi nasip artık diyoz :)

Adenseyi silip cpa çalışacaksınız.Forum eskisinden fazla kalabalık olur.Bu dönemlerde insanlar yeni yöntemlere geçme veya eskiden kurtulma çabasında olduklarından bocalayacaklardır.

Forum bir gitti geldi ondan dolayıdır zamanla yine konu dışı coşar eminim, ben bile çok giremiyorum artık eskisi kadar :) YT sona gittikçe azalıyoruz.

Bir Tek Benim Dikkatimi Çekmedi Değilmi Beyler Nereye Gittiler 1 hafta yoktuk forum adeta terk edilmiş gibi olmuş varmı bilgisi olan veya bugün böylemi oldu önceden bi konu açardım en az 200 kişi görürdü şimdi 50 görüyor felan :)

Şu An Forumda: 948 (401 kayıtlı üye ve 547 misafir )

12 aydır sayılar bu. Azalma yok. Archive.org dan ytpara'ya bakabilirsiniz.

[MENTION=12792]WebServisi[/MENTION] Bunun olmaması daha iyi eğer konuları görmek istiyorsa zahmet edip üye olucak ayrıca hiç ne olduğunu bilmediğiniz bir kişi ile ticaret yapmakta riskli olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri