Hoş geldin. Bol kazançlar.
bi arkadaşa bakıp çıkacaktım öylesine geldim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoş geldin. Bol kazançlar.
bi arkadaşa bakıp çıkacaktım öylesine geldim![]()
Konuların altındaki art arda güncel güncel yazıları sizleri de bunaltmıyor mu? Forumun kalitesini düşüren bir durum olduğunu düşünüyorum. Konuyla alakalı mesajları görmek için R10'daki gibi çeşitli üye gruplarına belirli saatlerle güncelleme hakkı verilirse üyelik satış gelirleri de artacaktır. Bence tema değişikliği ile bu konuya da bir göz atmalısınız.
Son yazilanlara tiklayinca konunun ilk sayfasina degil de, son sayfasina yonlendirilebilir miyiz?
anasayfadaki Son Mesajlar bölümünden bahsediyorsanız,zaten konuya yazılan son mesaja gitme var orada hocam.
Anasayfada mesela bu konu basligina tikliyoruz ya, beni hep incubusun ilk 22 ocaktaki actigi konuya goturuyor. Ben senin yazdigini gorebilmek icin son sayfaya tikliyorum her zaman.
Sağ tarafta bulunan ok işaretine tıklarsan son mesaja gidebilirsin.
![]()
Sağ tarafta bulunan ok işaretine tıklarsan son mesaja gidebilirsin.
![]()
Ekonomi ve Alternatif Yatırım Yolları için bir ayrı ana kategori açılırsa bence güzel olur, böylelikle "konu dışı" altındaki bitcoin'i de oraya taşımış ve yanına birkaç yeni alt bölüm daha ekleyebiliriz.
Forum sadece YT veya benzeri platformlardan para kazanma üzerine değil de, oradan kazanılan parayı da sonrasında değerlendirmek için fikir yürütüp bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir yer olması gerektiği kanısındayım.
Ve borsa üzerine bir altkategori açılırsa gönüllü mod olabilirim, daha iyi biri gönüllü olup yerimi alana kadar.
Profil fotoğrafları yükleme de problem mi var acaba ? Pc den upload yapınca da , siteye upload edip link ile yükleme yapmak istediğimde de hata veriyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.