Forumdaşların PC Özellikleri ?

pc resimdeki gibidir
vz9mO6.png

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 11
Adsense sayesinde artık bir macbook pro'm var :D

15" retina ekranlı macbook pro (late 2013)

i7 işlemci 2.0ghz (3.2 ghz)
256gb ssd
8gb ddr3 ram
intel iris ekran şeysi

256gb ssd
8gb ddr3 ram
intel iris ekran şeysi
bende macbook alicam ama bu yt isleri macbook da nasil olur bilmiyorum video edit felan yapiyomusunuz hangi programlari kullaniyorsunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asus n550jv notebook
i7 4700hq
12gb ram
120gb kingston hyperx ssd
1tb samsung hdd
gt750m ekran kartı

şaka maka hakkını en iyi verdiğim pc bu oldu galiba. işlemci sürekli kullanılıyor, ram yetmiyor vs :D . youtube sayesinde aldığımız pc işe yarar oldu.

vatan dan sistem toplamak istesek vatan görevlileri pc yi toplayıp verebiliyormu acaba. yani tüm parçaları ben söyleceğim onlar toplayıp verecek, bunu yapıyorlarmı ?

256gb ssd
8gb ddr3 ram
intel iris ekran şeysi

Hocam biraz yorum yapar mısın bilgisayarla ilgili ben şu sıralar kendime bir canavar toplama düşüncesindeyim ama o kadar para verince 512 ssd li macbook pro da alabilirim sence hangisini tercih etmeliyim iki sistemide kullandın sanırım daha öncede bir monsterin vardı yorum yaparsan değerlendiririm şimdiden teşekkürler.

vatan dan sistem toplamak istesek vatan görevlileri pc yi toplayıp verebiliyormu acaba. yani tüm parçaları ben söyleceğim onlar toplayıp verecek, bunu yapıyorlarmı ?

İstediğiniz işlemi yapıyorlar.Yoğunluk varsa 1-2 gün bekletebilirler.

CPU; i7 4770K 3.50 GHZ 4 Çekirdekli
RAM; 16 GB Corsair Soğutuculu DDR3 RAM
Anakart; Gigabyte Z87X-UD5H
Ekran Kartı; ASUS NVIDIA GeForce GTX 770 GDDR5 4 GB 256 Bit
SSD; Corsair 128 GB SSD - Windows 7 Puanı 7.9
İşlemci Soğutucusu; COOLER MASTER TPC 612

Benim pcde böyle:

Amd x4 955be
msi 870a-54
Corsair 8gb ram
hd6870 vaporx
cm rc690
cougar 700w
zerotherm nv120
samsung 840pro 128gb
2x1x1 HDD
Cambridge Audio s30
22" eski asus monitör

Arkadaşlar macbook güzel bilgisayar hele şarjı harika dayanıyor fakat bir windows kesinlikle değil herkes forumlarda macbooku olağanüstü bir cihaz gibi göstermiş alın kesinlikle pişman olmazsınız demiş ama bu bilgisayar sadece benim işim hazır olsun hiç detaylarla uğraşmıyayım diyen kullanıcılara hitap ediyor yani şöyle söyliyim

android - windows

iphone - macbook

mac os işletim sistemini anca bu şekilde anlatabilirim ama ben ne desem diyim sizin gidip kendiniz görmeniz gerek şimdi detaylara girip bir sayfa yazı yazmak istemiyorum tek söyleyebileceğim mac ile windows arasında çok fark var.

asus n550jv notebook
i7 4700hq
12gb ram
120gb kingston hyperx ssd
1tb samsung hdd
gt750m ekran kartı

şaka maka hakkını en iyi verdiğim pc bu oldu galiba. işlemci sürekli kullanılıyor, ram yetmiyor vs :D . youtube sayesinde aldığımız pc işe yarar oldu.
aynisinin 8gb ramlisi bende var
SSD nin renderde çok faydasi oluyomu

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

http://i.hizliresim.com/7m00kW.jpg

-Masaüstü-
CS, LOL ve Müzik için kullanıyorum sadece. Monitör ne öyle 2014 yılında derseniz, özellikle arayıp bulduğum bir ürün. CS'de çok yararı oluyor, eskiden kalan bir alışkanlık.

Samsung Syncmaster 793DF 17"
PDualC E5700 3,00
Ram 3GB
ATI HD4670
1+2TB HDD

-LTop-
Sony Vaio SVF1521WST
Intel® Core™ i5-3337U İşlemci - 1,80, Turbo Boost ile 2,70'e kadar artış
1TB HDD
Ram 8GB
Grafik GT 740M (2GB)

----------------------------------------
Memnunmusun ikisinden de derseniz, evet. Gerçi YT işinin içine ne kadar çok girdikçe yetersiz kalmaya başladılar, gerek render konusunda gerek zipleme, çözünürlük vs...

Render %90 oranında işlemciyi kullanır, SSD'nin etkisi olurmu dersen kısmen evet.
Şöyle ki; İşlemcin veya render hızın HDD'nin yazma hızının üzerine çıktığı zaman. Yani render ve işlemci hızın über mega bir güce sahipse o zaman SSD şart olur, çünkü HDD veriyi yazmaya yetişemez ve dolayısıyla işlemin tamamlanma süresini uzatır.
Ripleme mevzularıyla işleri olanlara zaten AMD işlemci tavsiye ederim, neden derseniz AMD ve INTEL arasında ne gibi farklar var diye aratınız.
En basit örneği; Aynı güce sahip INTEL ve AMD'yi test ediyorlar zip konusunda, intel 0.9 saniye de işlemi tamamlıyor, amd 0.06 saniye de. Grafik üzerine bir işlem testi daha yapıyorlar, bu sefer intel öne geçiyor. Yani buradan anlayacağımız, hangi alanda daha çok iş yapacağın.

Son düzenleme:
http://i.hizliresim.com/7m00kW.jpg

-Masaüstü-
CS, LOL ve Müzik için kullanıyorum sadece. Monitör ne öyle 2014 yılında derseniz, özellikle arayıp bulduğum bir ürün. CS'de çok yararı oluyor, eskiden kalan bir alışkanlık.

Samsung Syncmaster 793DF 17"
PDualC E5700 3,00
Ram 3GB
ATI HD4670
1+2TB HDD

-LTop-
Sony Vaio SVF1521WST
Intel® Core™ i5-3337U İşlemci - 1,80, Turbo Boost ile 2,70'e kadar artış
1TB HDD
Ram 8GB
Grafik GT 740M (2GB)

Memnunmusun ikisinden de derseniz, evet. Gerçi YT işinin içine ne kadar çok girdikçe yetersiz kalmaya başladılar, gerek render konusunda gerek zipleme, çözünürlük vs...

Render %90 oranında işlemciyi kullanır, SSD'nin etkisi olurmu dersen kısmen evet.
Şöyle ki; İşlemcin veya render hızın HDD'nin yazma hızının üzerine çıktığı zaman. Yani render ve işlemci hızın über mega bir güce sahipse o zaman SSD şart olur, çünkü HDD veriyi yazmaya yetişemez ve dolayısıyla işlemin tamamlanma süresini uzatır.
Ripleme mevzularıyla işleri olanlara zaten AMD işlemci tavsiye ederim, neden derseniz AMD ve INTEL arasında ne gibi farklar var diye aratınız.
En basit örneği; Aynı güce sahip INTEL ve AMD'yi test ediyorlar zip konusunda, intel 0.9 saniye de işlemi tamamlıyor, amd 0.06 saniye de. Grafik üzerine bir işlem testi daha yapıyorlar, bu sefer intel öne geçiyor. Yani buradan anlayacağımız, hangi alanda daha çok iş yapacağın.
yani bu 4. Nesil Intel® Core i7-4700MQ İşlemci ye ssd gerekir mi?

ssd nin render hızına etkisini ben hissetmedim. diske aşırı bir yüklenme olmuyor render esnasında. sanal makine kullanıyorum ben onda inanılmaz fark etti. sanal makine diske çok yükleniyor demek ki. ne ile render aldığınız da önemli, after effects rame çok yükleniyor mesela. ama sıradan programlarda sadece işlemci önemli, ekran kartının kullanımı bile çok az. vegasta render ayarlarında CUDA açılabiliyor ama sadece belli efeklerde işe yarıyor diye biliyorum.

Yeni bilgisayar aldık bari bizde yazak.

İşlemci
Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz

Ekran kartı
3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX870M 192-Bit DX11

8gb ram 1600 mhz
1 tb harddisk

+Turbo fan +17.3 inch

Daha gidip mağazadan windows 8 alacağım. Eskiden ne kadar kolaydı sahte kullanmak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri