Forumun Hiti Nerden Geldiği Anlaşıldı

Destekliyom seni yapılmalı :cool:

Ne güzel işte karşılıklı destekleşiyoruz. :) Yapılırsa herkes rahatlar.. Sende forumun ihtiyaçlarını karşılarsın fazlasıyla :) 5000 tane faal üye desen aylık 100000 tl yapar. Buda fazla gitti be. :) 5 tl yapın siz onu tam olsun.. Şaka makada deli para yapıyor.. 5 tl olsa 25000 olur 5000 üyeden. Aylık forumun masrafı olsun 500 tl...

Mevcut üyeler de aylık 1000 tl versin bence tam olsun :D Neler yapmışsınız siz yahu, sakin olun :)

Zaten bu parlak fikir senden gelirdi.. :)

Son düzenleme:
Bugün gün içinde forumun can alıcı bölümleri ziyaretçiler ve onaysız üyelere kapatılacak

yanlış anlaşılmasın ama bence bazı adımlarda çok geç kalındı
çakkal çukkallar bu işe girdi, ekmeğimize mani olmaya çalışıyorlar,
zamanında yapılsaydı daha iyi olurdu gibi

Ne güzel işte karşılıklı destekleşiyoruz. :) Yapılırsa herkes rahatlar.. Sende forumun ihtiyaçlarını karşılarsın fazlasıyla :) 5000 tane faal üye desen aylık 100000 tl yapar. Buda fazla gitti be. :) 5 tl yapın siz onu tam olsun.. Şaka makada deli para yapıyor.. 5 tl olsa 25000 olur 5000 üyeden. Aylık forumun masrafı olsun 500 tl...

ben forum sahiplernin bizim üzerimizden zengin olmasına razıyım.. bu ülkede o kadar kara parayla zengin olan insanın yanında forum sahiplerinin bizim üzerimizden zengin olması kadar masum bir şey olamaz.. bu forum sayesinde %90 kişinin hayatını ve geleceği kurtuldu ve kurtuluyor bırakalım da aylık 20 TL verelim :) yeter ki bindiğimiz dalı kesmeyelim.. yoksa forumun sonu hayra alamet değil..

ben forum sahiplernin bizim üzerimizden zengin olmasına razıyım.. bu ülkede o kadar kara parayla zengin olan insanın yanında forum sahiplerinin bizim üzerimizden zengin olması kadar masum bir şey olamaz.. bu forum sayesinde %90 kişinin hayatını ve geleceği kurtuldu ve kurtuluyor bırakalım da aylık 20 TL verelim :) yeter ki bindiğimiz dalı kesmeyelim.. yoksa forumun sonu hayra alamet değil..

Bunlara gerek yok gerekli her türlü önlem engel gün içinde alınıcak.

Gürhan farklı bir şey desen tamamda zengin diyorsun. Onlar zaten zengin ki :D

Şöyle bir durum var her gelen 10 üyeden 1'inin yaş seviyesi 12-15 ama bu her "Ergen" in saygısız, terbiyesiz yada forumun huzurunu bozacak hareketler göstereceği anlamına gelmiyor. Bu 10 kişiden 1'i hevesli, araştırmacı ve tuttuğunu koparan bir kişi olsa o da ekmek parasını kazanır. YouTube'da milyonlarca kategori var, paylaşacak milyonlarca içerik... Yani yeni üyelere yada bu işi öğrenmek isteyenlere Serk@nYT ağabey gibi yardımcı olalım, terslemeyelim :) Unutmayın siz de bu işe başlarken YouTube hakkında bilginiz yoktu. Gerçekten İstekli ve kararlı olan zaten araştırarak da kazanır :)

Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. (Mevlana)

İyi geceler dilerim...

Ne oldu yani siz öğrendiniz, artık yeni kimsenin öğrenmesine gerek yok mu?

Size öğretenler iyiki sizin gibi düşünmüyorlarmış...

Ek olarak, post atanların bazıları 2-3 aylık üye, yaw kurban olayım bari siz bişiy yazmayın ayıptır...

biz bize yeteriz kapatın bence yeni üye alımını :D

Ek olarak, post atanların bazıları 2-3 aylık üye, yaw kurban olayım bari siz bişiy yazmayın ayıptır...

beni kastediyosan mehmet abi ben forumun en başından beri varım
bence üyelerin üyelik tarihine aldanmayın,

beni kastediyosan mehmet abi ben forumun en başından beri varım
bence üyelerin üyelik tarihine aldanmayın,

Yok şahsına nazır tek 1 kelime lafım olmaz sadece ideolojinize sesleniyorum...

Yaw arkadaş Serkan da böyle düşünseydi şu frm dan para yiyen binlerce insanın durumunu düşünsenize...

Bırakın herkez öğrensin, herkez rıskını yer ötesi berisi yok.

Hocam tam olarak kapatılması zaten çok saçma haklısın fakat davetiye sistemi ile sadece üyelik oluşturulabilir.Onaysız kullanıcılar ve misafirler konuları okuyamaz.

Bizde isteriz herkez kazansın ekmek yesin bu işten fakat şuan diyelim bu işi yapan aktif 20 bin kişi varsa bunlarda işinden olucak.Sende youtube işinde en az benim kadar varsındır hak vermiyormusun ?

Hocam tam olarak kapatılması zaten çok saçma haklısın fakat davetiye sistemi ile sadece üyelik oluşturulabilir.Onaysız kullanıcılar ve misafirler konuları okuyamaz.

Bizde isteriz herkez kazansın ekmek yesin bu işten fakat şuan diyelim bu işi yapan aktif 20 bin kişi varsa bunlarda işinden olucak.Sende youtube işinde en az benim kadar varsındır hak vermiyormusun ?

Hocam o dediğinin muhattabı [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ben sadece bir kullanıcı olarak fikrimi beyan ettim...

Az önce skypta bir arkadaşa yazdım aynı cumleyi burada da belirteyim...

Bazılarımız sanıyorki yt ile uğraşan yani bizim tabirimizler youtuber sadece bizim frm var :)

Sadece Hintliler bile bizi 1000 e katlar, yani bırakın öğrensin insanlar herkese ek gelir kapısı çıksın insanlar ne zorlukla paralar kazanıyor hepimiz cok iyi biliyoruz...

Bencilliğe karşıyım olay bundan ibaret.

Üstad ilk zamanlar iyiydi be. Serkan'da böyle düşünseydi demişsin. O zaman herkes paylaşımcıydı. Ama ortada art niyetli insan çok fazla yoktu. Artık öyle değil ki. Her gelen art niyetli değil ama gelenler arasında art niyetlilerde var.. Ben hatırlamıyorum eskiden bu kadar çok flag atıldığını..

Üstad ilk zamanlar iyiydi be. Serkan'da böyle düşünseydi demişsin. O zaman herkes paylaşımcıydı. Ama ortada art niyetli insan çok fazla yoktu. Artık öyle değil ki. Her gelen art niyetli değil ama gelenler arasında art niyetlilerde var.. Ben hatırlamıyorum eskiden bu kadar çok flag atıldığını..
değil mi :) tek derdimiz ünlemdi :D

Kısmette ne varsa kepçeye o gelir telaşa gerek yok. Kimse paylaşım platformu'nu paylaşamıyor. İnsanlara yardım ediyorsun aman başka kimseye söyleme diyor gerek yokki böyle şeylere. Eskiden çok güzel paylaşımlar vardı ALLAH'tan o zamana denk gelmişiz. Bugün başlayan biri kendi kanallarını açmadan, tek tek video editlemeden manuel yükleme yapmadan, kısaca çekirdekten yetişmeden zorlukları görüp onları çözmeden sağlıklı para kazanamazki zaten. Paylaşmadan büyümek olmaz bırakın ihtiyaç sahipleri ekmeğine baksın. Flag atıyor telif gönderiyor ofis açıyor proğram yazdırıyor vs bunlar bahane değilki. Bu tip aşağılık adamların bahçesinde petrol çıksa onlardan bi yol olmaz zaten. ama belki bir ihtiyaç sahibi sebeplenir. vesselam rızık ALLAH'tan telaşa gerek yok.

Forum yayılacağı kadar yayılmış zaten.

XBp6j6.png

o board 5 dakika geç güncelleniyor kesin bi doğruluk payı yok

yahu gelsinler problem değilde direk çakallığa basıyor akılları.abime öğretiyordum,ilk fikri başka video atıp başlığı yanlış yazalım küçük resim atıp hit kasalım oldu.işini düzgün yapana her zaman ekmek var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri