Fragman Sitemi satıyorum (Web_Scripti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteniz güzelmiş alacak kişiye hayırlı olsun.

Herşeyden önce hayırlı işler,

Konuyu okudum şöyle bir eklenti yapmanız konuyu daha mantıklı hale getirebilir.

Şuan hit yok gelirde sıfır ama 40K TL istiyorum yerine,

Şuan ilgilenilmediği için hit yok, şukadar zaman şukadar ilgi gösterirseniz şukadar süre içerisinde şukadar gelire elde edebilmeniz mümkün gibi gibi :)

Kafaya site çıkartmak zordur, alan arkadaş gunluk 300 TL rakamına gönül verip alır, sonra o siteyi kafaya çıkaramaz ise günlük 30 TL ye şükreder duruma düşer...

Gelirsiz siteye 40K biraz utapik olmuş gibi gibi...

Yinede proje bazında bakılırsa güzel site.

Hakkımızda hayırlısı.

söylenecek herşeyi söylediğin için tşk ediyoruz .....

İçerik paylaşımı yasaktır :P
Site alexada göremedim hitini aşırı merak ettim 300 tl nasıl bıraktıgınıda

gayet güzel bir site param olsa düşünürdüm kesinlikle hayırlı satışlar umarım degerlendirilir alıcak kişi.

gunluk gelır nedır suan,

Yaklaşık 1.5 yıldır hiç içerik eklenmediği için sitede ziyaretçi ve gelir bulunmuyor.

Zaten sizin projeleri almayan pişman hocam

Teşekkürler hocam, alacak kişi iyi yönetirse çok iyi iş çıkacaktır.

Hocam ben anlayamadım tam olarak. 40 bin lira ama 20 bin liraya mı satıyorsunuz?

Ben projeyi ilgilenemediğim için satıyorum. Adminliğine güvendiğim bir kişiye 20.000 TL'ye satıp ortak olabiliriz. O sadece adminlik yapar(içerik ekler) ben seosal çalışmalarını yaparım.

Herşeyden önce hayırlı işler,

Konuyu okudum şöyle bir eklenti yapmanız konuyu daha mantıklı hale getirebilir.

Şuan hit yok gelirde sıfır ama 40K TL istiyorum yerine,

Şuan ilgilenilmediği için hit yok, şukadar zaman şukadar ilgi gösterirseniz şukadar süre içerisinde şukadar gelire elde edebilmeniz mümkün gibi gibi :)

Kafaya site çıkartmak zordur, alan arkadaş gunluk 300 TL rakamına gönül verip alır, sonra o siteyi kafaya çıkaramaz ise günlük 30 TL ye şükreder duruma düşer...

Gelirsiz siteye 40K biraz utapik olmuş gibi gibi...

Yinede proje bazında bakılırsa güzel site.

Hakkımızda hayırlısı.

Merhaba hocam,

Aynen dediğiniz gibi hitti 0 olarak düşünülmesi gerek. Proje + yazılım olarak değer bir rakam istedim. Sonuçta ben kastığım dönemde en iyi filmler ve iyi filmler kelimesinde başı oynadı hocam. içerik eklemeyi bırakınca yavaş yavaş düştü(çünkü o dönemlerde videoyap çok büyümeye başlamıştı ve ilgilenecek vaktim olmuyordu)

---------- Spam Engelliyici 08:29 ---------- Önceki Mesaj 08:22 ----------

kusura bakmayın da 40 bin lirayı ne için istiyorsunuz? domain desem o kadar iyi değil, yazılım desem en fazla 5 bine halledilebilir? bilgilendirirseniz sevinirim zamanında günde 300 lira kazandırmış olabilir fakat şuan kazandırmıyor.

Merhaba hocam,

Evet şuanda kazandırmıyor. Bu sitemi ben proje + yazılım bedeli olarak görüyorum.

hayırlı satıslar abicim , site harika..

Çok teşekkürler kardeşim benim daha iyileri senin olurinş...

günlük kazancınızı merak ediyorum sizin :)

İnternetten absurt rakamda para kazanmıyorum gerçekden. İnternette benden daha çok kazanan çok fazla web sitesi sahipleri var.

Est hocam:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizin projeleriniz mutlaka güzeldir fakat bu biraz enteresan olmamışmı ? Gerçi bi bildiğiniz vardır mutlaka . Hayırlı satışlar .

Merhaba hocam,

dışarıdan bakıldığında çok sıradan duruyor fakat çok detaylı kullanınca hiç sıradan bir yazılım olmadığı belli birşey hocam. facebook'un anasayfası gibi düşün üye olmadan nasıl birşey üye olduktan sonra nasıl birşey.

Benim anlamadığım ortada bir emek var ve emeği gerçekleştiren kişi buna bir fiyat biçmiş. Neden her gelen baltalıyor bu konuyu? Sistem gayet güzel ve alın teriyle oluşturulmuş kaliteli bir sistem. Siz hiç mercedes bayisine gidip neden bu araba 150k$ diyo musunuz?
Hayırlı satışlar abi.

Teşekkürler hocam, aynen dediğiniz gibi kiminin aylık yazılım karşılıgında alacağı ücreti 1.000 tldir, kiminin 100.000 tl dir. Yani yazdığı yazılımın ve projenin bilinmesi gerekiyor.

izlesene.com 2006 gibiydi arkadaşım nokta şirketine sattı. Sitenin ziyaretçisi çok azdı dı ama 100.000 tl ye sattı. Neden ve nasıl sattı dersek proje + yazılım.

Fragman sitesine adsense bağlana biliyor mu ? Günlük 300 tl gelir adsense den mi geliyor du

Tabiki bağlanabiliyor hoam, fragman yasal bir iştir. Film izlettirmek yasal olmayan bir iştir. O nedenle film sitelerinde adsense barınması yasal değil.

Mesaj kutunu boşaltır mısın Efe hocam

Hocam sen iyi bi insansın videolarını izledim çok samimi geldin elinden geleni yapan yardımsever birisin umarm isteğin fiyata satarsİn
hersey gönlünce olur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam başka bir konuda skype dışında sizinle nasıl iletişim kurabiliriz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION];

Hocam sitenin çalışanı olabilmek mümkün müdür?Ben sizin yerinize vakit ayırayım gerekli olan tüm emeği ve zamanı ayırayım.Site gelir etmeye başlarsa gelirin %20-%25 gibi bir miktarını çalışan gibi ben alırım geri kalan size ait olur?Bir nevi sitenizin çalışanı olmuş olurum.

Bu siteye 40k veren hatta 2k veren akıl yoksunudur. Açık ve net!

Bu siteye 40k veren hatta 2k veren akıl yoksunudur. Açık ve net!

icon14.gif
:))))))))))))))))))))) ne diyeyim hocam inşallah banlanmazsın

Konuyu baltalamasanız keşke.Ürün bu fiyat bu demiş hoşuna giden alabilir boş boş siteyi kötülemek çok saçma.

Yazılım çok güzel bu konuda bişey diyemem ama keşke bu kadar güzel bir yazılım yaparken güzel bir de tasarım yaptırsaydınız :D

Sitede görsele dair hiçbişey yok full css ile yapılmış gibi. FİLMİ BUL butonuna bakarmısınız paintte yapılmış gibi adeta. Alacak arkadaş yazılıma güzel bir tasarım giydirir ve güzel bir seo reklam bütçesi ayırırsa iyiiş yapar gibi ama 40bin tl öok gibi yinede sadece yazılıma

Yaklaşık 1.5 yıldır hiç içerik eklenmediği için sitede ziyaretçi ve gelir bulunmuyor.

Teşekkürler hocam, alacak kişi iyi yönetirse çok iyi iş çıkacaktır.

Ben projeyi ilgilenemediğim için satıyorum. Adminliğine güvendiğim bir kişiye 20.000 TL'ye satıp ortak olabiliriz. O sadece adminlik yapar(içerik ekler) ben seosal çalışmalarını yaparım.

Merhaba hocam,

Aynen dediğiniz gibi hitti 0 olarak düşünülmesi gerek. Proje + yazılım olarak değer bir rakam istedim. Sonuçta ben kastığım dönemde en iyi filmler ve iyi filmler kelimesinde başı oynadı hocam. içerik eklemeyi bırakınca yavaş yavaş düştü(çünkü o dönemlerde videoyap çok büyümeye başlamıştı ve ilgilenecek vaktim olmuyordu)

---------- Spam Engelliyici 08:29 ---------- Önceki Mesaj 08:22 ----------

Merhaba hocam,

Evet şuanda kazandırmıyor. Bu sitemi ben proje + yazılım bedeli olarak görüyorum.

Çok teşekkürler kardeşim benim daha iyileri senin olurinş...

İnternetten absurt rakamda para kazanmıyorum gerçekden. İnternette benden daha çok kazanan çok fazla web sitesi sahipleri var.

Est hocam:)

Merhaba hocam,

dışarıdan bakıldığında çok sıradan duruyor fakat çok detaylı kullanınca hiç sıradan bir yazılım olmadığı belli birşey hocam. facebook'un anasayfası gibi düşün üye olmadan nasıl birşey üye olduktan sonra nasıl birşey.

Teşekkürler hocam, aynen dediğiniz gibi kiminin aylık yazılım karşılıgında alacağı ücreti 1.000 tldir, kiminin 100.000 tl dir. Yani yazdığı yazılımın ve projenin bilinmesi gerekiyor.

izlesene.com 2006 gibiydi arkadaşım nokta şirketine sattı. Sitenin ziyaretçisi çok azdı dı ama 100.000 tl ye sattı. Neden ve nasıl sattı dersek proje + yazılım.

Tabiki bağlanabiliyor hoam, fragman yasal bir iştir. Film izlettirmek yasal olmayan bir iştir. O nedenle film sitelerinde adsense barınması yasal değil.

pm attım hocam size...

Artık bu tarz sitelere yazılım yapmanın uzun iş olduğunu düşünüyorum. Gelir belli değilken de 40K verecek kişi çıkar mı bilemem, hayırlı satışlar diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri