Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herşeyden önce hayırlı işler,
Konuyu okudum şöyle bir eklenti yapmanız konuyu daha mantıklı hale getirebilir.
Şuan hit yok gelirde sıfır ama 40K TL istiyorum yerine,
Şuan ilgilenilmediği için hit yok, şukadar zaman şukadar ilgi gösterirseniz şukadar süre içerisinde şukadar gelire elde edebilmeniz mümkün gibi gibi
Kafaya site çıkartmak zordur, alan arkadaş gunluk 300 TL rakamına gönül verip alır, sonra o siteyi kafaya çıkaramaz ise günlük 30 TL ye şükreder duruma düşer...
Gelirsiz siteye 40K biraz utapik olmuş gibi gibi...
Yinede proje bazında bakılırsa güzel site.
Hakkımızda hayırlısı.
gunluk gelır nedır suan,
Zaten sizin projeleri almayan pişman hocam
Hocam ben anlayamadım tam olarak. 40 bin lira ama 20 bin liraya mı satıyorsunuz?
Herşeyden önce hayırlı işler,
Konuyu okudum şöyle bir eklenti yapmanız konuyu daha mantıklı hale getirebilir.
Şuan hit yok gelirde sıfır ama 40K TL istiyorum yerine,
Şuan ilgilenilmediği için hit yok, şukadar zaman şukadar ilgi gösterirseniz şukadar süre içerisinde şukadar gelire elde edebilmeniz mümkün gibi gibi
Kafaya site çıkartmak zordur, alan arkadaş gunluk 300 TL rakamına gönül verip alır, sonra o siteyi kafaya çıkaramaz ise günlük 30 TL ye şükreder duruma düşer...
Gelirsiz siteye 40K biraz utapik olmuş gibi gibi...
Yinede proje bazında bakılırsa güzel site.
Hakkımızda hayırlısı.
kusura bakmayın da 40 bin lirayı ne için istiyorsunuz? domain desem o kadar iyi değil, yazılım desem en fazla 5 bine halledilebilir? bilgilendirirseniz sevinirim zamanında günde 300 lira kazandırmış olabilir fakat şuan kazandırmıyor.
hayırlı satıslar abicim , site harika..
günlük kazancınızı merak ediyorum sizin![]()
çok :d
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizin projeleriniz mutlaka güzeldir fakat bu biraz enteresan olmamışmı ? Gerçi bi bildiğiniz vardır mutlaka . Hayırlı satışlar .
Benim anlamadığım ortada bir emek var ve emeği gerçekleştiren kişi buna bir fiyat biçmiş. Neden her gelen baltalıyor bu konuyu? Sistem gayet güzel ve alın teriyle oluşturulmuş kaliteli bir sistem. Siz hiç mercedes bayisine gidip neden bu araba 150k$ diyo musunuz?
Hayırlı satışlar abi.
Fragman sitesine adsense bağlana biliyor mu ? Günlük 300 tl gelir adsense den mi geliyor du
Bu siteye 40k veren hatta 2k veren akıl yoksunudur. Açık ve net!
Yaklaşık 1.5 yıldır hiç içerik eklenmediği için sitede ziyaretçi ve gelir bulunmuyor.
Teşekkürler hocam, alacak kişi iyi yönetirse çok iyi iş çıkacaktır.
Ben projeyi ilgilenemediğim için satıyorum. Adminliğine güvendiğim bir kişiye 20.000 TL'ye satıp ortak olabiliriz. O sadece adminlik yapar(içerik ekler) ben seosal çalışmalarını yaparım.
Merhaba hocam,
Aynen dediğiniz gibi hitti 0 olarak düşünülmesi gerek. Proje + yazılım olarak değer bir rakam istedim. Sonuçta ben kastığım dönemde en iyi filmler ve iyi filmler kelimesinde başı oynadı hocam. içerik eklemeyi bırakınca yavaş yavaş düştü(çünkü o dönemlerde videoyap çok büyümeye başlamıştı ve ilgilenecek vaktim olmuyordu)
---------- Spam Engelliyici 08:29 ---------- Önceki Mesaj 08:22 ----------
Merhaba hocam,
Evet şuanda kazandırmıyor. Bu sitemi ben proje + yazılım bedeli olarak görüyorum.
Çok teşekkürler kardeşim benim daha iyileri senin olurinş...
İnternetten absurt rakamda para kazanmıyorum gerçekden. İnternette benden daha çok kazanan çok fazla web sitesi sahipleri var.
Est hocam
Merhaba hocam,
dışarıdan bakıldığında çok sıradan duruyor fakat çok detaylı kullanınca hiç sıradan bir yazılım olmadığı belli birşey hocam. facebook'un anasayfası gibi düşün üye olmadan nasıl birşey üye olduktan sonra nasıl birşey.
Teşekkürler hocam, aynen dediğiniz gibi kiminin aylık yazılım karşılıgında alacağı ücreti 1.000 tldir, kiminin 100.000 tl dir. Yani yazdığı yazılımın ve projenin bilinmesi gerekiyor.
izlesene.com 2006 gibiydi arkadaşım nokta şirketine sattı. Sitenin ziyaretçisi çok azdı dı ama 100.000 tl ye sattı. Neden ve nasıl sattı dersek proje + yazılım.
Tabiki bağlanabiliyor hoam, fragman yasal bir iştir. Film izlettirmek yasal olmayan bir iştir. O nedenle film sitelerinde adsense barınması yasal değil.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.