öyle diyorsunda adsenseden de alamadık![]()
vay başımıza gelenler,büyük geçmiş olsun hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öyle diyorsunda adsenseden de alamadık![]()
Evet ödeme yok halanerede paralar
![]()
bunlar benim paneli sıfırladılar bakalım ödeyecekler mi?
Dashboard silindiyse %100 alamazsınız hocam.
dashboard silinmedi hocam ama ben yine de ödeyeceklerini sanmıyorum.
arkadaşlar dashboard'da kesinleşmiş para vardı panelde 0 sıfır kazanç gözüküyor genel bir durummudur parayı alabilirmiyiz herkezdemi böyle ?
Arkadaşlar dün gece benimde 4 haneli kesinleşmiş kazancım 0 olmuştu lakin bu akşam üzeri düzeldi. Sabredin sizinkilerde düzelir umarım.
Haziran kazançlarını alan kimse yok mu , neden freedom haziran kazançları konusunu göremedim acaba :/
freedom normalde dün ödemiyecek miydi temmuz kazancını halen bekliyoruz bir de kazançlar sıfırlanıyor bu partneler hem mi sıkıntı olur
Temmuz kazanci? Bu ay sonu Haziran kazanci odenecek. Aradaki zaman farkinida hesapla. Bize gore degil, onlara gore 31 Agustos-1 Eylul gibi yapacaklar odemeleri.
ödemeler iki ay sonra yapılır.temmuz eylül sonunda ödenir.Hocam benim kanalların temmuz kazançları kesinleşti.Ayın 30 ödeme yapıcaz dediler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.