Freedom Kasım ödemeleri yapılıyor

Ben 4 hane alacaktım son anda kapanan kanaldan kesinti yaptı, 3 haneli yattı bende az önce.

Ben 4 hane alacaktım son anda kapanan kanaldan kesinti yaptı, 3 haneli yattı bende az önce.
panelde görünen kesinleşenden mi yapmış kesintiyi
benim atılan kanaldan 7dolar kesmişte,aynı kanal mı başka kanal mı o yüzden emin de değilim.

bana ödeme yaptıgı kanalı hatırladım,garip bi durumdu o kanalda...bu kanala freedom 3.kez ödeme yapıyor bana.gelecek ayda bi ödeme yapıcak,sonrası yok çünkü kanalı partnerden attı.dizi,film gibi bi içerik degil.telif,eşleşen filan gibi hiçbi sorun yaşamadım kanal tertemiz.mnde video ortası reklam çıkmıyor diye mesajlar vardı bi ara işte o arada baktım bundada yok reklamlar.bi baktım partnerden atmışlar,kanala girdim sahte telif mi yedim acaba diye ama hala tertemiz kanal.sonra bi baktım tekrar davetiye göndermişler attıktan sonra,reddettim.hemen life a bagladım kanalı.iyide oldu çünkü bende freedomdan çıkarıp life a nasıl sokucam bu kanalı diyordum :) ayın ortasında atmışlardı bide,o ay için hem lifedan hem freedomdan ödeme gelecek önümüzdeki ay :D

panelde görünen kesinleşenden mi yapmış kesintiyi
benim atılan kanaldan 7dolar kesmişte,aynı kanal mı başka kanal mı o yüzden emin de değilim.

Bundan 4-5 gün önce 4 haneliydi hocam, 2 gün önce bakarken 3 e düşmüştü. Kapanan kanalımın ödemesini silmişti, panelden baktım.

ben 3 tanesinden ödeme bekliyorum 1 tanesinden geldi ancak ref olarak aldığım hesaplardaki para gelmedi arkadaşlar neden böyle sorun var.
Geçen ayda geldi kesintiyle geldi direk panelde gözüküyordu

Arkadaşlar kazancın hangi kanala ait olduğunu nerden bulabiliriz.2 3 aydır sürekli 300 500 atıyor bir kanal.Artık merak ettim o kanalı ya :D

Bana da haberim olmayan, unuttuğum kanalımdan 3 haneli ödeme gelmiş sevindim.

Kapanan kanalın parasını alanı görüyorum ve ben alamadım halen kaç ay oldu gelen giden yok yatarmı sizce

Bir arkadaşın kapanan kanalının parasını ödemiş bizemi yapıyor bunu fredom seni hiç tanımasaydım keşke

Benimde ödeme aldığım kanallar kapanmıştı..2-3 ay sonra ödemelerim yapıldı ama aracı bir firmaya bağlı değildi direk freedom.tm'den bağlamıştım..
Bi aracı firma ile bağladığım kanalın kaç ay geçmesine rağmen hala ödeme yapılacak( umudu kestim )

Benimde ödeme aldığım kanallar kapanmıştı..2-3 ay sonra ödemelerim yapıldı ama aracı bir firmaya bağlı değildi direk freedom.tm'den bağlamıştım..
Bi aracı firma ile bağladığım kanalın kaç ay geçmesine rağmen hala ödeme yapılacak( umudu kestim )

Bende direk fredoom. tm den yaptım

topluluktan kapanan 1 kanalım avrdı bakalım yatıracakmı corc efendi
ŞİMDİ baktım 3k dolar olan kanalı ödememiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri