Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
panelde görünen kesinleşenden mi yapmış kesintiyiBen 4 hane alacaktım son anda kapanan kanaldan kesinti yaptı, 3 haneli yattı bende az önce.
panelde görünen kesinleşenden mi yapmış kesintiyi
benim atılan kanaldan 7dolar kesmişte,aynı kanal mı başka kanal mı o yüzden emin de değilim.
Ben 4 hane alacaktım son anda kapanan kanaldan kesinti yaptı, 3 haneli yattı bende az önce.
Kapanan kanalın parasını alanı görüyorum ve ben alamadım halen kaç ay oldu gelen giden yok yatarmı sizce
kapananları değil atılanları öder en fazla.Kapanan kanalın parasını alanı görüyorum ve ben alamadım halen kaç ay oldu gelen giden yok yatarmı sizce
kapananları değil atılanları öder en fazla.
Bir arkadaşın kapanan kanalının parasını ödemiş bizemi yapıyor bunu fredom seni hiç tanımasaydım keşke
Benimde ödeme aldığım kanallar kapanmıştı..2-3 ay sonra ödemelerim yapıldı ama aracı bir firmaya bağlı değildi direk freedom.tm'den bağlamıştım..
Bi aracı firma ile bağladığım kanalın kaç ay geçmesine rağmen hala ödeme yapılacak( umudu kestim )
Bende direk fredoom. tm den yaptım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.