Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Dashboard dan takip etmekle analytics den takip etmek arasındaki farkı biri bana söylesin kurban kesicem.Dashboard dan ne bekliyorsunuz anlamıyorumki onlarda gidiyor youtube sisteminden alıyorlar veriyi,gir paypal adresini,ödeme detaylarını takip et bitti işte,dashboard başka ne işe yarayacak.hergün kontrol etmenin ne lüzumu var.

Tüm kanallarin verisini otamatik gün gün dashboardlardan çekip hic oraya girmeden günlük toplam kazanc için istatistik tutarsan guzel oluyor herkesin rengi zevki mevzusu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dashboard gereksiz. Paypali girdim mi partnerde daha birsey gerekmez.

dashboard nereye geliyor

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ödeme alabilen oldu mu şimdiye kadar?

1.Telifi yedim daha atılmadım ama bakalım bunların isi belli olmaz.Duruma göre bilgilendirme yaparım yine :)

---------- Mesaj saat 12:32:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:31:34 civarında gönderildi. ----------

Ödeme alabilen oldu mu şimdiye kadar?
Kobay olarak biz varız suan sadece.Alırsak söyleriz zaten :)

---------- Mesaj saat 12:33:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:32:16 civarında gönderildi. ----------

dashboard nereye geliyor

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kayıt yaptırdıkdan sonra 1 saat icinde mailine geliyor.12 saat icindede sana partner teklifi geliyor.

1.Telifi yedim daha atılmadım ama bakalım bunların isi belli olmaz.Duruma göre bilgilendirme yaparım yine :)

---------- Mesaj saat 12:32:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:31:34 civarında gönderildi. ----------

Kobay olarak biz varız suan sadece.Alırsak söyleriz zaten :)

---------- Mesaj saat 12:33:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:32:16 civarında gönderildi. ----------

Kayıt yaptırdıkdan sonra 1 saat icinde mailine geliyor.12 saat icindede sana partner teklifi geliyor.

Aynen kobay olarak bizleriz. Mart ödemelerini 31 mayısa kadar alıcağız. Kesin bir şey demek için 31 mayısa kadar beklememiz lazım.

an itibariyle networkten atmışlar, geçen gün 1 telif yemiştim. bildirim uyarı yok.

Hani telifli videolarin parasii veriyoruz diyorlari. Yaramaz öyleyse bu network, aramaya devam.

Basvurali 2 gün oldu kabul edilmedi kanalim acaba baska network larada basvuru yapmistim ondanmi kaynaklaniyordur ?

Evet öyle söylediler.Zaten vermemek icin bahane arıyorlardı.İns. siz alırsınız parayı.
2.Telife kdar atmayan bildiginz partner varmı arkadaslar?

Awesomeness harici partner kalmadı bu tarz.. Kopya içerik açısından Partnerliğin bittiği dönemlerdeyiz.. Mayıs 31ine kadar kanalı ayakta tutabilirmiyim bilmiyorum. Çıkma isteğimi göndersem napsam kararsız kaldım

Hani tek telifte atmiyacaklardi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maillesmenin ekran goruntusunu koyarmisin buraya?

http://www.ytpara.com/partnerlik-so...ominguidecountryden-mail-geldi-zoomin-tv.html

su konudan ingilizce bilmedigin anlasiliyor, nasil olduda adamlarla uzun uzun maillesebildin anlamadim ben?

O konudaki ing. yazı benim yazım degil adamların bana gönderdigi mail.Biraz dikkatli okusaydın anlardın.
Ayrıca sana inandıracak degilim.Babamın partneri degil ya neyini savunacagım.
İnanmıyorsun o zman git kendin deneme yanılma yap kardesm en iyisi.

Bakalım bu ay birikti bir miktar,ay sonunu getiririm telifsiz herhalde,normal şartlarda ödemeleri lazım mart ayını,ödemezlerse tam awe hesabı bir partner demek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri