kanalım yeniden atıldı Sorun nedir anlamadım Reften mi kaynaklanıyor acaba Şuan kanal partnere bağlı değil
ticket atın sorun, ezbere konuşmak fala bakmak gibi olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalım yeniden atıldı Sorun nedir anlamadım Reften mi kaynaklanıyor acaba Şuan kanal partnere bağlı değil
dün kabul ettiler sevindim bugün attılar, acaba benimle dalga felan mı geçiyorlar ?
Arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere kanlalrımdan 1 tanesi freedoma baglı yenı geçti sayılır ve şuanda içinde 48 dolar var ben bu 48 doları istesem nasıl isteyecegım paypal hesıma ve verirlermi kesintiler harıcınde na kalır bilemiyorum ama böyle bir şey mümkün mü ingilizce bilmemek ne kadar kötü utandım kendimden![]()
kesinti %40, ve ödemeler otomatik günü geldiginde paypalına gönderirler martta kazandıysan mayıs 31e kadar, nisanda kazandıysan haziran 30 kadar süresi var.
dashboard bilgisi maille gelmedi mi?s.a arkadaşlar sizlere bir sorum olacak elimde MCN Freedom! (any.TV Limited) baglı ıkı kanalım var ve kanalalrım partnerde atılma vb. yok ama şöylede bir sorun "dashbord" yok ne yazikki bunu bilen varmı veya nasıl çözeceğimi??
dashboard bilgisi maille gelmedi mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.