Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
:D dün kabul ettiler sevindim bugün attılar, acaba benimle dalga felan mı geçiyorlar ?

Arkadaskar kazanclar dashboarda nezaman yansiyor adsense gibi 15 ine kadarmi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

az önce bu partnere girdim bir kanalla sanırım kabul edildi benim başka ne yapmam gerekiyor.
(ilk partner deneyimim daha önce full adsenseydim)

Ertesi gün atıyorlar sorgusuz sualsiz :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• December monetized views are paid out end of February (Feb 28)
  • January monetized views are paid out end of March (Mar 31)
  • February monetized views are paid out end of April (Apr 30)
  • March monetized views are paid out end of May (May 31)
  • April monetized views are paid out end of June (Jun 30)

mayısın ortalarında katıldım mayıs sonuna ödeme yapmadı.Mayıs kazançları ay bitiminde yapılır diyor.30 nisanın bitiminde ödeme yapılır yazıyor.Bakalım bu ay sonu Ne olacak

Arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere kanlalrımdan 1 tanesi freedoma baglı yenı geçti sayılır ve şuanda içinde 48 dolar var ben bu 48 doları istesem nasıl isteyecegım paypal hesıma ve verirlermi kesintiler harıcınde na kalır bilemiyorum ama böyle bir şey mümkün mü ingilizce bilmemek ne kadar kötü utandım kendimden :D

Benide bu sabah attılar, bakalım martın parası ödenecek mi!!! Yoksa buda creative gibi üstünemi yatacak görücez..

Ya arkadaşlar partnerden atılınca videolarınızın para kazanmalarını aktif edebiliyormusunuz? Benim videoların açılmıyor anca yeni video attığımda, attığım videonun ki açılıyor! Sizlerde yok mu bu sorun

Arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere kanlalrımdan 1 tanesi freedoma baglı yenı geçti sayılır ve şuanda içinde 48 dolar var ben bu 48 doları istesem nasıl isteyecegım paypal hesıma ve verirlermi kesintiler harıcınde na kalır bilemiyorum ama böyle bir şey mümkün mü ingilizce bilmemek ne kadar kötü utandım kendimden :D

kesinti %40, ve ödemeler otomatik günü geldiginde paypalına gönderirler martta kazandıysan mayıs 31e kadar, nisanda kazandıysan haziran 30 kadar süresi var.

Benim 2 kanalı aldılar ertesi gün atılmış durduk yere fakat dashboard kısmında hala sayımları sürüyor.Ne yapıcam bu durumda başına gelen varmı?

Arkadaşlar bu partner günlük analyctics gibi mi sayım yapıyor?
Benim bi kanal 2 gün önce 2 saat sonra kabul edildi hemen attıgım bi video 20 bin izlendi 2 günde dashborda 1541 izlenmiş ama kazanç yazmıyo reklam çıkıyo videoda analytics de 1541 geriden mi işliyo freedom?

aynı youtube gibi geç işliyordur, bazen ertesi gun bazen 1 hafta kadar sarkar, kaygı etmeyin.

s.a arkadaşlar sizlere bir sorum olacak elimde MCN Freedom! (any.TV Limited) baglı ıkı kanalım var ve kanalalrım partnerde atılma vb. yok ama şöylede bir sorun "dashbord" yok ne yazikki bunu bilen varmı veya nasıl çözeceğimi??

s.a arkadaşlar sizlere bir sorum olacak elimde MCN Freedom! (any.TV Limited) baglı ıkı kanalım var ve kanalalrım partnerde atılma vb. yok ama şöylede bir sorun "dashbord" yok ne yazikki bunu bilen varmı veya nasıl çözeceğimi??
dashboard bilgisi maille gelmedi mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri