Full Hd Tam Ekran Dünya Engeli Geçme

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ayrı ayrı bilgi adına :)

Hiç böyle bişey yazacağım aklıma gelmezdi ama bu konu top 10 kaldığı sürece forumda karışıklık çıkacak konu ya top 10 dam düşürülsün yada silinsin bence zaten alan almıştır.

yok artık daha neler, valla demekki en güzel bilgi saklı olan, quizi bile patlatan bu kitle artık youtube üzerinden para kazandırmaz.

Hiç önemli değil bu tür şeyler.Herşey bir yönteme bağlı değildir.Şimdi burda engel geçme diye video anlatılacak o videoya bakıp yapanlar hep eşleşene , uygunsuz içeriğe yakalanacak.

Herşey ayrıntıda gizlidir.

Hiç önemli değil bu tür şeyler.Herşey bir yönteme bağlı değildir.Şimdi burda engel geçme diye video anlatılacak o videoya bakıp yapanlar hep eşleşene , uygunsuz içeriğe yakalanacak.

Herşey ayrıntıda gizlidir.

Hocam ben ffmpeg indirdim render almak istiyorum ama bir türlü render alamadım :( fotolarıda tam çözemedim.Adım adım render almak için kodları yazabilirmisiniz rica etsem :)

En alttaki kod video içindir.Üsttekini ses için kullanabilirsiniz.Yine ubuntu forumlarında ffmpeg ile ilgili bilgiler var.Kendiniz de özel kod oluşturabilirsiniz.

Kod:
ffmpeg -i AAAA.mp3 -af "pan=stereo|c0<c0+0*c1|c1<c0+0*c1,aeval=val(0)|-val(1)" BBBB.mp3

hoac

ffmpeg -i AAA.mp3 -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" BBBB.mp3

flac 
ffmpeg.exe -i AAAAA.flac -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -acodec flac -compression_level 12 -y BBBBB.flac
mp4:
[B]ffmpeg.exe -i w301.avi -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast 30001.mp4[/B]

Hocam ben ffmpeg indirdim render almak istiyorum ama bir türlü render alamadım :( fotolarıda tam çözemedim.Adım adım render almak için kodları yazabilirmisiniz rica etsem :)

En alttaki kod video içindir.Üsttekini ses için kullanabilirsiniz.Yine ubuntu forumlarında ffmpeg ile ilgili bilgiler var.Kendiniz de özel kod oluşturabilirsiniz.

Kod:
ffmpeg -i AAAA.mp3 -af "pan=stereo|c0<c0+0*c1|c1<c0+0*c1,aeval=val(0)|-val(1)" BBBB.mp3

hoac

ffmpeg -i AAA.mp3 -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" BBBB.mp3

flac 
ffmpeg.exe -i AAAAA.flac -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -acodec flac -compression_level 12 -y BBBBB.flac
mp4:
[B]ffmpeg.exe -i w301.avi -af "pan=stereo|c0<0*c0+c1|c1<0*c0+c1,aeval=-val(0)|val(1)" -c:v libx264 -preset ultrafast 30001.mp4[/B]

Teşekkür ederim hocam ama benim anlatmak istediğim bu bin klasöründe ffmpeg çift tıklayınca açılmıyor bu klasörü cmdde nasıl göstericez bu kodu yazmadan önce hata alıyorumda?

o arkadaşın kim.mnote dışarı çıkaranı banlarım yazmış konu altına..bilelim...

ilki arkadaşım değil o kişi.
İkincisi kendisi paralı üyelik sahibi değil kendi bilgilisi mi burdakinin kopyası mı bilemem o yüzden ban yada vs atmadım gerekirse [MENTION=9224]mNote[/MENTION] banı atar.
ben konuyu silip yayılmasını engelledim.Paylaşan kişide buydu GriAy

2. resimdeki hata frame'den kaynaklı olabilir 10.000 v.b. yapın düzelir.

1. resimdeki hatayı anlayamadım.tamam dediğinizde ne oluyor , küçük pencerede birşey yazmıyor.
bende su hatalar verıyor render sırasında

tamam dedğimde ise su hata gelıyor ekrana

Kod:

hoac

flac 
mp4:

Hallettim hocam çok sağolun kodu yanlış yazmışım :)

dünya engeli geçmeyi biliordumda şu ffmpegle yaptığın işlemi bilmiyordum güzel paylaşım tebrikler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri