Galiba Ünlemi Çözdüm %100 Sonuç Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bota gelırse ıyı olur ama 2gune perte çıkar işe yaramaz o taktıkte

elle özgün yüklediklerimde bile ünlem veriyor çıldırtıyor bakalım deneyeceğim inş geçer.

edit: yılın konusuna aday gerçekten : )
*10 videonun 9 unda dolar yandı 1 ünlem gerçekten çok iyi düzenleme biraz uzun sürüyor uzun videolarda ama yanıyor nihayetinde.
teşekkürler paylaşım için.

Yararlı olacaktır yerimi alıyorum :)

malesef ise yaramadi bende.dun yeni kanala yukledigim 50 videoyu bugun de yeni kanal acip bu yontemle denedim ayni oranda unlem geldi.
zaten orjinal videoyu youtube saklıyor yani biz videoyu karartsakta orjinal videoyu biliyor sonucta.

şu ünlemi bi ben göremedim arkadaş 40 kanalım var attığım hiçbir video da ünlem olmuyo tak dolar yanıyo sizde nası ünlem oluyo anlamadım :)

bir süre sonra özgün olanlar bile ünleme düşüyordu teşekkürler paylaşım için

ne tur dızıler yanı hangı dızıler telıfyemeden hızlıca para kazanır :)

işe yarıyorsa spamcıda olsak uğraşırız sıkıntı değil :D

sonra düzeltiriz 1 kanal açar sade film yüklerim sonra tek tek uğraşır yaparım ben
saolasın

Ünlemden sabıkalı kanalımda denedim işe yaramadı.
Yeni kanallarda işe yarıyabilir denemedim.

Bulanıklaştırma Pikselleştirme mi oluyor

dDYY0j3.png

Beyler onlarca arkadal destekden bu sayfanın linkini atmış. Öncelikle yöntemi denemedim, ama herkes olumlu yazmış. Benim ünlem geç özelliklerimden belkide daha olasılığı yüksektir.

Ama ben bunu bota entegre etsem youtube un sunucuları günde 3 milyon videoyu edit yapamaz. Haliyle youtube farkeder ve bu olayı kapar. Zaten youtube bu konuyuda görse kapar. Bemce konu sadece ytpara üyelerine gösterilse daha uzun ömürlü olabilir

Beyler onlarca arkadal destekden bu sayfanın linkini atmış. Öncelikle yöntemi denemedim, ama herkes olumlu yazmış. Benim ünlem geç özelliklerimden belkide daha olasılığı yüksektir.

Ama ben bunu bota entegre etsem youtube un sunucuları günde 3 milyon videoyu edit yapamaz. Haliyle youtube farkeder ve bu olayı kapar. Zaten youtube bu konuyuda görse kapar. Bemce konu sadece ytpara üyelerine gösterilse daha uzun ömürlü olabilir

Aynen hocam bende onu dedim konuda zaten insanlar youtubeu sınırsız birşey zannediyor. Fakat en geç 1 güne fark edilecek düzenleme yani sonuçta bu, up down değil. Ne kadar konuşsak boş çöp edecekler bu yöntemi :)

Allah aşkına daha yenimi buluyonuz bunu bu en kötü yöntem en uğraştıranı ki forumda defalarca mesaj gördüm bu olayı yazmışlardı şimdi gelip niye konu açıyosunuzki

Hocam toplu olarak değilde sadece Anasayfaya tek link olarak entegre etseniz daha iyi olur hem sizin için hemde daha uzun vadede gitmesi icin

Bravo hocam bizde sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyoruz her yöntemin spama girmesine gerek yok diye botta zaten yeterince özellik var kullanılacak kısa süreli düşünmenin kimseye faydası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri