Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vikings tarzı bi yapım var mı arkadaşlar ? hocam spartacus iyi midir vikings izledin mi kıyaslarsan benziyo mu![]()
spartacus den sonra viking çerez gibi geldi sarmadı spartacuse başlayın diziyi izlemediğiniz için yerinizde olmak isterdimvikings tarzı bi yapım var mı arkadaşlar ? hocam spartacus iyi midir vikings izledin mi kıyaslarsan benziyo mu![]()
toptan izlerim, sezon sonu![]()
bende tüm linkler 404 hatası veriyor link bulamadım izleyecek lik verecek olan varmı bu arada 4. sezondayım![]()
spartacus a başlayalım bakalım ozaman vikings fena değildi ama ragnar öldükten sonra yeni sezonları izleyeceğimi sanmıyorum. game of thrones çok ağır işliyor ama izletiyor en iyisi üst üste bikaç bölüm birden izlemek
ben got'un devam eden serisinden daha çok öncesinde geçen hikayeleri daha çok seviyorum, ara sıra yt'den teorilere bakıyorum. 8 sezonda bitecek olması ve kısa sürmesi hiç tat vermiyor
spartacus izledim tamam güzel dizi ama efekler abartı ve eşcinsellik ön planda game of thronesin yerini bence tutamaz abartıyorsunuz
Göz göze bakışmalar 5-10 dk, müzikler, slow motion'larsüre uzarsa türk dizelerindeki gibi saçma bakışmalar olurböyle iyi hocam
Hocam yorumuna bak bir de canlandırdığın konunun başlığına bak.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.