Gece Gece KaraFatma :D

biber gazı kullan :D baya etkisi var en azından test ettik onayladık (kendi üzerimizde tabi) :D

H2 gazı daha iyi etki gösterecektir en azından insan üzerinde sağlam etkileri var yada sülfirik asit dolu bir kapa atarak onları katıdan sıvıya geçme hallerini diğer aile dostlarına izletebiliriz

Hocam konu dısı ama bu hayvanlara kara fatma yerine hamam böceği demek daha uygundur.Kara Fatma, Kurtuluş Savaşı kahramanı kadın asker. İstiklal Madalyası sahibidir.
Aynı şekilde bu tarz kelimeler dilimize nereden gelinmiştir ama sinsice bir gelişimdir.Anladıysam arab olayım,allahın s.ettiği yer gibi cümleler.Kardescxce tavsiyemdir.

her yaz evi ilaçlatırsanız bırakın böceği sinek bile girmez evinize.

hamam böcegimi yoksa kara fatmamı onu anlayamadım ben :D

hamam böcegine herhangi bir ilacın etki edecegini sanmıyorum zira kendileri yüksek teknoloji adaptosyona sahipler ve cok cabuk mutasyona ugrarlar kimyasal savunma anlamında

4 4 lük bir temizlik ve temiz kırıntısız bir yaşam onları uzak tutablir ancak :)

bu arada benim balkonda da karınca kolonim var günlük erzak ihtiyaclarını bizzat teslim ediyorum eve girmiyorlar şükür girseler bile öldüremem cünki

hamam böcegimi yoksa kara fatmamı onu anlayamadım ben :D

hamam böcegine herhangi bir ilacın etki edecegini sanmıyorum zira kendileri yüksek teknoloji adaptosyona sahipler ve cok cabuk mutasyona ugrarlar kimyasal savunma anlamında

4 4 lük bir temizlik ve temiz kırıntısız bir yaşam onları uzak tutablir ancak :)

bu arada benim balkonda da karınca kolonim var günlük erzak ihtiyaclarını bizzat teslim ediyorum eve girmiyorlar şükür girseler bile öldüremem cünki
karıncalar üstümde geziyor benimde :D ama yakında akrep ile yılanda eve gelir :D

karıncalar üstümde geziyor benimde :D ama yakında akrep ile yılanda eve gelir :D

murat sen youtube videolarıyla ne uğraşıyorsun odandaki bu olayları çek 4 5 ayrı dilde kanallara videonu koy eline al kahveni ( Kokusuz Olsun Sonra Uğraştırmasınlar ) arkana yaslan TBM ve $ları izle :D

murat sen youtube videolarıyla ne uğraşıyorsun odandaki bu olayları çek 4 5 ayrı dilde kanallara videonu koy eline al kahveni ( Kokusuz Olsun Sonra Uğraştırmasınlar ) arkana yaslan TBM ve $ları izle :D

doğru diyorsun harbiden geçe çekekeyim Karafatmadan Korkan Öğrencinin Dramı Youtubenin Yeni Dramı Bİ kaç tanede ağlama numarası tak milyarlar elinde trend olursa :D

doğru diyorsun harbiden geçe çekekeyim Karafatmadan Korkan Öğrencinin Dramı Youtubenin Yeni Dramı Bİ kaç tanede ağlama numarası tak milyarlar elinde trend olursa :D

20cm'lik Böceklerine Affettirmen Lazım Bu Çekimi Yapmadan Önce.. Dün Burda İleri Geri Konuşarak Onları Kırmış Olabilirsin.. yere 2 Tane Besmele ile Kırıntı Koymayla Başla :):):)

20cm'lik Böceklerine Affettirmen Lazım Bu Çekimi Yapmadan Önce.. Dün Burda İleri Geri Konuşarak Onları Kırmış Olabilirsin.. yere 2 Tane Besmele ile Kırıntı Koymayla Başla :):):)

gördüğüm yerde öldürürüm valla ne kırıntısı :D valla süpürgeyi hazırladım akşam için yanımda fişede takılı çekcem anında :D

gördüğüm yerde öldürürüm valla ne kırıntısı :D valla süpürgeyi hazırladım akşam için yanımda fişede takılı çekcem anında :D

ahahaha :) ne adamsın.. :)
süpürgeye çekersen canlı kalırlar süpürge'de ve hortumun borusundan geri çıkarlar, tek sonuç öldürmek :) hayvan hakları yasasınca buda suç oluyor bence evi terket :D:D

ahahaha :) ne adamsın.. :)
süpürgeye çekersen canlı kalırlar süpürge'de ve hortumun borusundan geri çıkarlar, tek sonuç öldürmek :) hayvan hakları yasasınca buda suç oluyor bence evi terket :D:D

biliyorum ağzını kapatıyorum hayvan hakları yasasımı hayvan değil o böcek başbakan evinde cobra görse bırakıcakmı oda öldürücek tam ona sokcakken ee o zaman oda ihlal eder :D

biliyorum ağzını kapatıyorum hayvan hakları yasasımı hayvan değil o böcek başbakan evinde cobra görse bırakıcakmı oda öldürücek tam ona sokcakken ee o zaman oda ihlal eder :D

1.Başbakana nerden getirdin kobrayı :D adamın evinde sinek bile yoktur..
2.Kobra Gibi Bi Devasa Yılanı Tam Sokacakken Öldüren Bi Başbakan Varsa'da Kayıtsız Şartsız Oyumu Feda Ederim :D:D

1.Başbakana nerden getirdin kobrayı :D adamın evinde sinek bile yoktur..
2.Kobra Gibi Bi Devasa Yılanı Tam Sokacakken Öldüren Bi Başbakan Varsa'da Kayıtsız Şartsız Oyumu Feda Ederim :D:D

:D vardır tabiki yerin altında fareler gider :D sen şimdi farede besliyorsundur

Herkesin evinde oluyor hocam :D Evi 25 TL ye böcek ilaçlama şirketleri ilaçlıyor.Kendi evimden biliyorum.Bütün yıl böcek , sinek hiç yok mis gibi valla.

Allah bu sivrisineklerin belasini versin sabahtan beri isirmadiklari yer kalmadi vücudumda -.-

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri