Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aslında onları bir kap için koyup sonrada h2 gazı vermeyi düşünmüyor değilim
![]()
biber gazı kullanbaya etkisi var en azından test ettik onayladık (kendi üzerimizde tabi)
![]()
biber gazı sık odaya
karıncalar üstümde geziyor benimdehamam böcegimi yoksa kara fatmamı onu anlayamadım ben
hamam böcegine herhangi bir ilacın etki edecegini sanmıyorum zira kendileri yüksek teknoloji adaptosyona sahipler ve cok cabuk mutasyona ugrarlar kimyasal savunma anlamında
4 4 lük bir temizlik ve temiz kırıntısız bir yaşam onları uzak tutablir ancak
bu arada benim balkonda da karınca kolonim var günlük erzak ihtiyaclarını bizzat teslim ediyorum eve girmiyorlar şükür girseler bile öldüremem cünki
karıncalar üstümde geziyor benimdeama yakında akrep ile yılanda eve gelir
![]()
murat sen youtube videolarıyla ne uğraşıyorsun odandaki bu olayları çek 4 5 ayrı dilde kanallara videonu koy eline al kahveni ( Kokusuz Olsun Sonra Uğraştırmasınlar ) arkana yaslan TBM ve $ları izle![]()
doğru diyorsun harbiden geçe çekekeyim Karafatmadan Korkan Öğrencinin Dramı Youtubenin Yeni Dramı Bİ kaç tanede ağlama numarası tak milyarlar elinde trend olursa![]()
20cm'lik Böceklerine Affettirmen Lazım Bu Çekimi Yapmadan Önce.. Dün Burda İleri Geri Konuşarak Onları Kırmış Olabilirsin.. yere 2 Tane Besmele ile Kırıntı Koymayla Başla![]()
gördüğüm yerde öldürürüm valla ne kırıntısıvalla süpürgeyi hazırladım akşam için yanımda fişede takılı çekcem anında
![]()
ahahahane adamsın..
süpürgeye çekersen canlı kalırlar süpürge'de ve hortumun borusundan geri çıkarlar, tek sonuç öldürmekhayvan hakları yasasınca buda suç oluyor bence evi terket
![]()
biliyorum ağzını kapatıyorum hayvan hakları yasasımı hayvan değil o böcek başbakan evinde cobra görse bırakıcakmı oda öldürücek tam ona sokcakken ee o zaman oda ihlal eder![]()
1.Başbakana nerden getirdin kobrayıadamın evinde sinek bile yoktur..
2.Kobra Gibi Bi Devasa Yılanı Tam Sokacakken Öldüren Bi Başbakan Varsa'da Kayıtsız Şartsız Oyumu Feda Ederim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.