Gececiler Topiği...

walking dead 6s 9 bölum çıktı canı sıkılan izlesin :)

cık cık cık kaç gündür güncellenmemiş :) Ne yaparsınız ne edersiniz gececiler. Şahsen ben az önce koluğumun tekerinin kırılmasıyla birlikte yere düştüm ve elim çok acıyor :) Yere düşünce bir süre bekledim abim geldi gözümün önüne... Gülümsedim... iki sene önce filan böyle gece vakti ko oynarken abim düşünce beraber deli gibi uzun bir süre kahkaha atmıştık. Şimdi hakkaride dağlarda karların arasında soğuk havada bir pusuda vatanımızı koruyor. Neden yazdım bunları bilmiyorum sanırım abimi özledim. Şuanda vatan için görev yapan polislerimizi, askerlerimi allah korusun ve yardımcısı olsun...

Aile herşeydir huzur herşeydir maneviyat hakkaniyetli olma ve en önemlisi vicdan herşeydir.
Bir babam vardı çok söyledi dinlemedim keşke dinleseydim keşke dinleseydim keşke.
Siz siz olun ailenizin huzuru için vicdanınızın yolundan gidin arkadaşlar. Derdimi anlatsam oturur bana ağlarsınız o derece doluyum. Allah daha büyük dertlerden kurtarsın sağlıcakla kalın bu şarkıyı da dinleyin iyi şarkıdır.
http://youtu.be/J5eLFREBpIA

bundan 6-7 ay önce bu saatlere alarm kurup kalkardım :) ki para kazanalım

Özgün spam tam gaz gidiyorum bakalım nolacak. İlk defa tam anlamıyla spam yapıyorum

ben hala sabahlamayı bırakmaya çalışıyorum. :o

hayırlı sabahlar.

Vay arkadas gece 1de uyuyup 5te uyanmak nasil biseydir ya.

Allahın belası payoneer gece gece sinir krizi geçirtecek bana , siz siz olun bulaşmayın bu nalet firmaya, önce paranıza bloke koyarr açtırmak için uğraşırsınız sonra türlü türlü sorunlar çıkartır başınıza

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri