Gene Haberlere Çıktık :D

• Kullanıcı efsane1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle abi benimde var tr özgün bir kanalım. 40 bin izlenime 8tl felan kazandım. Olmuyor yani emek veriyim diyorum tamam diyorum çekiyorum videoları o kadar editliyorum kamera karşısında konuşuyorsun ama emeğin karşılığı gerçekten yok.

Türkçe de TBM düşük BGM düşük arapça bile bizden daha iyi bırakıyor olabilir. Özgün kanal olması güzel uzun vadeli kazanç yeni videolar çektikçe kazancı artacaktır ona bir sözüm yokta. Youtube da para var üst limit yok sözü görende epey yüksek rakamlar kazanıyor sanacak :cool:

Burda videolarınıza seslendirme yapıyım diye konu açan adam daha dün işi öğrenmiş bugün milleti Youtube'a çekmeye çalışıyo

dk 1.22 deki teyze komedi çıkmış ya

---------- Spam Engelliyici 16:53 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

Burda videolarınıza seslendirme yapıyım diye konu açan adam daha dün işi öğrenmiş bugün milleti Youtube'a çekmeye çalışıyo

bionluğa hemde :)

bunlar global popüler kelimelerdeki kafa videoların türklerin oldugunu ögrendikleri zaman ne hissedecekler merak ediyorum :d

aha şimdi gitti gelir kapısı adam para kazanıldığını söylemiş artık herkesin bir kanalı olur :D

Ben tek birşeyi merak ettim, Youtube den nasıl para kazanılır ile ilgili videoları gördüklerinde, pratik bilgilerin nasıl para kazanıldığını anlattığı videoyu görenler gerçektente youtube işi bitiyor diye düşünüyor mu?

Pratik bilgilerin izlenim sayısı : 16.605.127 bu izlenime tr içerik sizce ne kadar kazanmıştır.?

tam iyi bari kimse para kazanıldığından bahsetmemiş diyordumki en sondaki eleman para kazanılıyor ve para kazanmamın üst limiti yok dedi ya la.

Fiyasko :D . YouTube çöker şimdi.

Biz özgün olduk ama hala ranked göremiyoruz videoları :D .

Hayırlısı bir gün bizde katılırız belki. İstikrarla devam ediyoruz videolara :) .

Ben 100.000 izlenime 60 TL gibi bir para kazanıyodum .. 16 milyon izlenim , 160 tanne 100 bin çıkar :)

160x60 eşittir 9600

yanlış hesaplamışsam kusuruma bakmayın .. yani tahminimce kazandıgı para bu ..

O değil de adam partnere girmeyi benden öğrendi yanıyorum ki ona yanıyorum :(

Daha ben özgün partnere giremedim ama Gizza umudumuz inşallah yakın zamanda gireceğim :D

Ben 100.000 izlenime 60 TL gibi bir para kazanıyodum .. 16 milyon izlenim , 160 tanne 100 bin çıkar :)

160x60 eşittir 9600

yanlış hesaplamışsam kusuruma bakmayın .. yani tahminimce kazandıgı para bu ..

Eğer kazanç buysa değmez ben de özgünler parayı götürüyor saniyordum :D

Geçen uras benlioğlunu beşiktaşta gördüm abi naber dedim ? Evet para kazanılıyor ve para kazanmanın çokta üst limiti yok açıkçası" dedi.

böyle tüm soğan yiyen yok on litre suyu tek dikişte içen prankcıyım diye envayi çeşit dallamalıklar yaparak calısan özgüncüleri görünce spama daha çok sarılıyorum :D

Arkadaşlar özgün çalışan arkadaşlar ile bu kadarda dalga geçmeyin isterseniz sonuçta emek veriyorlar o videolar için. Yani Urasın para kazanma sohbetine girmesi sürekli iyi değil tamamda çocukta sonuçta yıllardır hep koşturmuş durmuş haber kanallarında orada burada.

Diğer özgün kanallarda adamlar günde 40 dakika oyun videosu çekiyorlar emek veriyorlar terliyorlar. Az veya çok kazanıyorlar ama dallama saçmalıyorlar felan filana girmeyelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri