Gerçiği Açıklama Zamanı Artık Enbiya Network

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar..

Öncelikle bu konuyu yazmamayı ne kadar çok isterdim tahmin bile edemezsiniz bu yüzden öncelikle ben kendi adıma üzgünüm ancak gerçeği bilmeye hakkınız var.

Bildiğiniz üzere ben bir hub networküm ve bir süre önce Wolram Network gidipte benim MCN'ümden hub ağı aldığından oldukça şaşırdım ve önce inanmadım ancak gördü ki MCN şirketimiz düşündüğümüz kadar sözlerinin arkasında değilmiş. Neyse bunu siğneye çektik ama 2 gün önce Enbiya Network adında bir firma ortaya çıktı ve yine Voustudios.

Başvuru formlarına baktığım anda ben Enbiya ile ilgili gerçeği gördüm ama birşey yazmadım konularını baltalamamak adına. Aslında ben birileri görür bunu diye ummuştum ama kimse ya görmedi yada umursamadı.. Ancak şimdi görüyorum ki bu açıklamayı yapmak durumundayım...

Enbiya Network konusunda açıkça Voustudios'un sub network olduğunu söylemiş bakınız aşağıda caps var..

caps001.jpg

Ancak bu bir yalan.. Kendisi hub network değil Voustudios'un hub networkü olan Trexton Network'ün rec networküdür. Kanıt aşağıda...

caps002.jpg

caps004.jpg

Kendisi en basit tabirle tüm foruma ve tüm partnerlerine yalan söylemiştir.

Diğer taraftan kapanan kanalların ödemesi konusuna gelince.. Kendisi konusunda Wolram Network'ün Voustudios ile yaptığı konuşmayı kanıt gösterek kapananların ödemesinin yapılacağını söylemiştir.

Ancak Voustudios'un bir partnere verdiği sözü her partnere vermediği deneyim ile sabit Wolram Network'e böyle bir söz vermişler bana vermediler mesela.. Bu olayı Trexton Network'ün yetkilisine sordum ve kendisi bana Enbiya Network'e kapanan kanalları ödeyeceklerini söylediğini bildirdi. ANCAK!!

Kendisine bu kounda Voustudios yetkilileri ile görüşüp görüşmediğini sorduğumda sormadığını söyledi. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi Trexton Network bu bilgiyi verirken varsayımsal olarak vermiş ve bu konuda MCN yetkilileri ile hiç konuşmamış. Sadece daha önce kapandığı halde ödenen kanallar olduğunu söylüyor.

Yine ekran görütüsünde işaretlediğim yere bakarsanız kapananların ödenip ödenememesi konusunda da endişe duymuyor. Ben bunu ödenirse ödenir ödenmezse de benim sorun değil gibi algılıyorum.. Yanlışsam siz düzeltin..

caps003.jpg

Sonuç olarak kendileri açıkça YALAN SÖYLEMİŞTİR. Ben üzerime düşen görevi yapıp sizleri bilgilendirdim gerisi sizlerin ve forum yönetimin bileceği şey..

vay arkadaş kime güveneceğimizi şaşırdık. Banka ödemesi +%90 cezbettiydi. Allah'tan gaza gelip bağlamadık.

Valla tebrik ederim gardaşım.Ben orayı bir kurum gibi görmüştüm suan ben şok

Merhaba Arkadaşlar..

Öncelikle bu konuyu yazmamayı ne kadar çok isterdim tahmin bile edemezsiniz bu yüzden öncelikle ben kendi adıma üzgünüm ancak gerçeği bilmeye hakkınız var.

Bildiğiniz üzere ben bir hub networküm ve bir süre önce Wolram Network gidipte benim MCN'ümden hub ağı aldığından oldukça şaşırdım ve önce inanmadım ancak gördü ki MCN şirketimiz düşündüğümüz kadar sözlerinin arkasında değilmiş. Neyse bunu siğneye çektik ama 2 gün önce Enbiya Network adında bir firma ortaya çıktı ve yine Voustudios.

Başvuru formlarına baktığım anda ben Enbiya ile ilgili gerçeği gördüm ama birşey yazmadım konularını baltalamamak adına. Aslında ben birileri görür bunu diye ummuştum ama kimse ya görmedi yada umursamadı.. Ancak şimdi görüyorum ki bu açıklamayı yapmak durumundayım...

Enbiya Network konusunda açıkça Voustudios'un sub network olduğunu söylemiş bakınız aşağıda caps var..

caps001.jpg

Ancak bu bir yalan.. Kendisi hub network değil Voustudios'un hub networkü olan Trexton Network'ün rec networküdür. Kanıt aşağıda...

caps002.jpg

caps004.jpg

Kendisi en basit tabirle tüm foruma ve tüm partnerlerine yalan söylemiştir.

Diğer taraftan kapanan kanalların ödemesi konusuna gelince.. Kendisi konusunda Wolram Network'ün Voustudios ile yaptığı konuşmayı kanıt gösterek kapananların ödemesinin yapılacağını söylemiştir.

Ancak Voustudios'un bir partnere verdiği sözü her partnere vermediği deneyim ile sabit Wolram Network'e böyle bir söz vermişler bana vermediler mesela.. Bu olayı Trexton Network'ün yetkilisine sordum ve kendisi bana Enbiya Network'e kapanan kanalları ödeyeceklerini söylediğini bildirdi. ANCAK!!

Kendisine bu kounda Voustudios yetkilileri ile görüşüp görüşmediğini sorduğumda sormadığını söyledi. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi Trexton Network bu bilgiyi verirken varsayımsal olarak vermiş ve bu konuda MCN yetkilileri ile hiç konuşmamış. Sadece daha önce kapandığı halde ödenen kanallar olduğunu söylüyor.

Yine ekran görütüsünde işaretlediğim yere bakarsanız kapananların ödenip ödenememesi konusunda da endişe duymuyor. Ben bunu ödenirse ödenir ödenmezse de benim sorun değil gibi algılıyorum.. Yanlışsam siz düzeltin..

caps003.jpg

Sonuç olarak kendileri açıkça YALAN SÖYLEMİŞTİR. Ben üzerime düşen görevi yapıp sizleri bilgilendirdim gerisi sizlerin ve forum yönetimin bileceği şey..

bunlar çakal olmadan çakallık yapmaya çalışıyor daha deminki konusunada bi çok kez uyardım etme eyleme dedim anlatamadım anlatmak istediklerimin hepsini yazmışsın hocam teşekkür ederim.

@zekikaynak

Hocam sen kıskanç bir adamsın. Her başlıkta spamcılara giydiren ve spam forumunda barınan bir insansın.

Forumdaki arkadaşlara söylüyorum. Burada hiçbir şey yok. Hiçbir şeyin ispatı yok. Benim kendi ellerimle vermiş olduğum kontratı bana karşı "delil" gibi sunuyor. Ben buna ancak gülüyorum.

Senin yayımladığın ekran görüntüsünü İngilizce okuyan birisi gayet de durumun bizim anlattığımız gibi olduğunu görür. Çamur atmayın. Burada hiçbir şeyin ispatı yok.

Sizin yırtınmanızın sebebi başka. Kıskançsınız. Çekemiyorsunuz. Sadece Türkiye bayisi benim diye açtığınız VOU hublığında başkalarını görünce kendinizi kandırılmış hissettiniz ve bunun acısını network sahiplerinden çıkarmaya kalkışıyorsunuz.

Başvurmuş arkadaşlara sesleniyorum: Müsterih olunuz. Buradaki ekran görüntülerinde hiçbir şey yok. Kanalları bağlı olanlar ödemelerini tıkır tıkır alacak ALLAH izin verirse.

Ve ben bu durumu Trexton ile de görüşeceğim. Burada hakkımızda menfii tek bir laf varsa o zaman çıkıp gelin.

ALIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR. İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR. "ÇAMUR AT İZİ KALSIN"A İZİN VERMEYCEĞİZ.

Son düzenleme:
Bir gün Nasreddin Hoca eve doğru yürüyormuş, bir arkadaşı arkadan seslenmiş "aman hoca gördün mü biraz önce geçen helva kazanı ağzına kadar doluydu". Hoca istifini bozmadan "bana ne" demiş. Arkadaşı, "ama hoca helva kazanı sizin eve gidiyordu, buna ne dersin?" demiş; hoca yine istifini bozmadan "o zaman sana ne?" demiş.

Hocam ne sizi ne arkadaşı tanıyorum fakat bu skype konuşmasında Enbiya adlı arkadaşın büyük bir yalancı olduğunu ortaya çıkaracak bir şey göremedim. Siz sanki biraz zorlama sorular yöneltmişsiniz gibi geldi. Kaldı ki size birkaç kapanan oldu ve Vou ödedi, buna büyük bir sorun gibi yaklaşmadım, merak etmedim gibi cevaplar vermiş.

Bu işlerden pek anlamıyorum o yüzden kimseyide durup dururken rencide etmek haksız olur.

Zaman herşeyi gösterir.

Hocam ne sizi ne arkadaşı tanıyorum fakat bu skype konuşmasında Enbiya adlı arkadaşın büyük bir yalancı olduğunu ortaya çıkaracak bir şey göremedim. Siz sanki biraz zorlama sorular yöneltmişsiniz gibi geldi. Kaldı ki size birkaç kapanan oldu ve Vou ödedi, buna büyük bir sorun gibi yaklaşmadım, merak etmedim gibi cevaplar vermiş.

Hocam ALLAH sizden razı olsun. Cenab-ı ALLAH ne muradınız varsa versin. Duamın tek sebebi okumanız. Ben sadece buradaki ekran görüntülerinin okunmasını istiyorum başka bir şey değil.

Adam benim kendi ellerimle koyduğum kontratta "Trexton" yazısını kırmızı punto ile delil diye sunuyor. Yahu onu ben hazırladım be.

Arkadaslar zamaninda bizlere soz verip,hatta sozlesmemizde madde koydurup iki tarafinda imza attigi halde sozunde durmadi cogu mcn.
Bu yuzden birbirinizin kalbini kirmayin bunlar icin.Ve dediklerinin hicbirinede guvenmeyin.Cunki hic biri kendi cikari ve kendi guvenligi icin sizlere her dedigini yapmaz.Yapanda cikar illaki , hepsi bir olmaz ama genede siz bu dedigimi yabana atmayin.Birbirinize kirmayin.

Arkadaslar zamaninda bizlere soz verip,hatta sozlesmemizde madde koydurup iki tarafinda imza attigi halde sozunde durmadi cogu mcn.
Bu yuzden birbirinizin kalbini kirmayin bunlar icin.Ve dediklerinin hicbirinede guvenmeyin.Cunki hic biri kendi cikari ve kendi guvenligi icin sizlere her dedigini yapmaz.Yapanda cikar illaki , hepsi bir olmaz ama genede siz bu dedigimi yabana atmayin.Birbirinize kirmayin.

onu bunu bırakta bize partnerinin kapılarını aç da kurtar bizi şu dertten saygı değer öncümüz :)

Orta seviyede ingilizcesi olan herkes anlayabilir skype görüşmelerinin ne anlama geldiğini.Öküz altında buzağı aramaya gerek yok.Adam kapanan kanalları VOU ödüyor ama fazla kafana takma diyor.Ödemeyecek demiyor. @zekikaynak hocam seni takip ediyorum uzun zamandır.Elinden gelse Spam forumunda nerdeyse spammerlara küfretceksin.Müslüman mahallesinde salgangoz satıyorsun.Başkalarına yüzünü dönmeyi bırak da kendi işine bak ' Özgünümsü ' network'ünle ilgilen biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri