Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam haddime değil ama bi imamla görüşün durumu anlatın babanızla konuşmasını sağlayın inanın faydasını göreceksiniz.iyi akşamlar.
bu işlerin imamla hocayla falan alakası yok
çekileceksin bi odaya neden bunları yaşıyorum neden çekiyorum bu pisliği
eğer cevabın gider insaatta calısırım gece sokakda yatarım yine muhtaç olmamsa eğer al valizini cık git
amma ben 7 24 azara sopaya alısırım sabrederim biter bir gün diyosan oturup beklersin ^^
olay bu baska denilecek bişi olduguna inanmıyorum baba var baba var herkes yerini haddini bilecek
Merhaba arkadaşlar
Nasıl başlıyacağımı bilemiyorum ama geri kafalı bi babam var.Neden geri kafalı diye sorucaksınız.
Yemek yiyoruz.Bugünde bahçede yiyelim dedik hem annem bi yandan yer hemde bi yandada dayıma yedirir.Hem bi temiz hava almış olur dedik.Babam geldi oturdu sofraya sineğin içinde bize yemek yediriyorsun diye anneme kızdı.(Normaldede geri kafalıdır bugüne özel birşey değil.)(Bilmiyorum belkide dayım ile nenem'e(Alzaymır) bizim evde bakıldığı için kızgındır.Dayım ve nenem bir süre gelip bizde kaldığı zaman kızgınlığı 2 kat artmaktadır.
Ben öyle tespit ettim.)Yemek yerken boğazımdan lokmalar zor geçti.Artık kalkıp gitsede yukarıda televizyonunu izlese diye dua ettim.Annem pazar'dan aldığı eşyaları yukarı taşıyordu bende yardım edeyim dedim.Yukarı getirdim."Sen bu eve ilaç atmıyormusun" diye anneme kızıyor.Bende o sırada annem eşyaları dolaba yerleştirsin diye bir bir veriyordum.
Sürücü kursuna gidiyorum eğitim'ler bitti.Aradım bugün sürücünü kursunu ağustos ayının sonunda sınav var.Git diyor iş bul evde ya..ak mı var bekliyorsun akşama kadar dedi.Bende dedim baba para'ya ihtiyacın varsa verebilirim dedim.Döndü arkasına baktı "Ne diyorsun oğlum sen" diye bana kızdı.
Laf anlatsan laf anlamaz.Şimdi hatırladım bundan 2 sene önce tarlada çalıştık.Geldik dedem'lerin evinde banyo yoktu.Gir dedi tuvalette banyo yap (O kadarda bi acelemiz yoktu kendi evimize gidicektik.) Tamam dedim yapayım suyu doldurdum bi elledim su buz gibi "Baba dedim biraz suyu ısıtalım" gerek yok hava sıcak iyi gelir dedi.(Havanın falan sıcak olduğu yok yanlış hatırlamıyorsam yazdan çıkıyorduk.)Buz gibi suyu tuvalette titreye titreye üstüme döktüm.Sonra kendisi girdi."Hakkatten su soğukmuş dedi.Kendisi suyu ısıttı sıcak suda banyo yaptı.Sonra dönerken arabada kustum zaten yarınıda hasta oldum.Yani sormak istediğim böyle bi baba ile ne yapılır.Eminim bu kadar anlayışsız bi babanız yoktur.Bi tavsiye verin lütfen.
Biraz önce yukarıya masaja çağırdı biraz masaj yaptım,derslerden falan konuştuk keşke hep böyle olsa
Merak etme babaların yüzde 95 i böyle kesin arızalı hareketleri varhele aynı evde uzun süre beraber kalıyorsan bir noktadan sonra artık yemesi içmesi bile göze batıyor,aynı şekilde senin hareketlerinde ona batıyor,hele sinirli herşeyden şikayetçi bir tipse senin de psikolojini bozar, ayrı eve çıkma şansın varsa çık tabi kavga döğüş değil sonuçta babandır kırgınlık yaratsan yine zararı sana olur.Hayat böyle denge tutturmak şart.Gerçi belli bir yaştan sonra iyi geçinsen bile aileden ayrılmanı tavsiye ederim hem kafan açılır kendine gelirsin hem de mesafe koymak her zaman iyi oluyor,fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Ek olarak bende babayım mutlaka yanlıslarımız oluyor cocuklarımıza karsı,söyle düşün babası olmayıp yerinde olmayı isteyecek 100 binler var hatta daha ne babalar var evladına işkence eden sokağa bırakan tecavüz eden saymayla bitmez kardesim seni su yasa getirmiş evet getirmek zorunda bakmak zorunda bakmak zorundayız lakin gençliğin verdiği enerji ile görünmeyecek yani o yaşlarda göremeyecek bazı seylerde yapıyoruz yaptık sonra anlıyoruz ama BABA CANDIR kardes kimbilir neler neler düşünüyor senin askerliğin evliğiiğini,evliliğini belki annene üzülüyor dışa vuramıyor patlama yasıyor aklında kimbilir neler düşünüyor kendini düşünmez baba hiçbir zaman ailesinin geleceğini düşünür taki öldükten sonrasına kadar neler olacak onun planını yapar.daha çok sey yazılırdır baba olunca sen yazarsın insallah burayaOncelikle seni tebrik ederim Babana saygini kaybetmemis biri oldugun icin. Bende babayim ve senin yaslarinda cocuklarim var. Babalar herzaman hakli olmadiklarini bilseler bile bazen istemeyerekte cocuklarini uzuyorlar, buna bende dahilim ! Ama suna inan senin sacinin kilina zarar gelsin istemez kesinlikle.Egitim seviyesi ve kendi babasindan gordukleri bu kotu davranislarin baslica sebebidir. Onu hos gor,kalbini kirma. Tamam baba de.Asla saygisizlik yapma.Cunku birdaha geri donusu olmaz babana karsi saygisizligin.Her ne kadar affetmis gibi davransada kalbinin bir kosesinde saklar o saygisizligi ve olunceye kadarda unutmaz.
Sonucta herkes kendi babasini secmiyor. Senin babandan bin kere kotu babalarda olduguna emin olabilirsin. Hosgor ve idare etme yolunu sec. Ve soyledigi herseyide kafanda buyutme, cahilligine ver.
Yazdiklarimin tersine davranis gosterirsen geri donulmeyecek ve asla unutulmayacak yaralar acarsin. Ama genede babana helal olsun ki, seni saygisiz,hirsiz,serefsiz,.... gibi birisi olarak yetistirmemis. Ne yapalim bu davranislar onun dogrusu. Sakin kirma, uzme.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.