Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İtiraz edin hocam eğer tamamiyle özgünse er ya da geç açılır kanal merak etmeyin.
Sayın Kullanıcımız,
Hesabınızın askıya alınmasına yönelik itirazınız için teşekkür ederiz. Topluluk Yönergelerimiz ve Hizmet Şartlarımız uyarınca hesabınızın askıya alınmış olarak kalmasına karar verdik. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.youtube.com/t/community_guidelines adresini ziyaret edin.
Lütfen bu e-postayı yanıtlamayın. Bu e-postaya verilen yanıtlar dikkate alınmayacaktır. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen Yardım Merkezi'ne göz atın.
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi
böyle bir mesaj geldi hocam
ayrıca nereye itiraz edicem
iyice suyu çıktı bu işin videoda bizzat kendim varım. Zerre spam yok kapattılar ve itiraz sonucu kapalı kalmasına karar vermişler. Neye göre kafayı yiyecem bu tarz konuları gördükçe.
Hocam yazdım isterlerse ham halinide atayım çektiğim aygıtlar ve ses laydım hepsiyle beraber attım kapanmış %100 özgün kanal kendim varım video yarı özgündr değil
daha çok yeni açmış olduğum %100 özgün Gitar kanalı spamdan kapandı
nasıl açtırıcam bu kanalı arkadaşlar yardım edin lütfen
Böyle bir şey olmaz hocam. Videolarda başkasına ait şarkı seslendirmişsinizdir. Dolayısıyla telif gelmiştir.Ve bu gayet normal bir şey.Başkasına ait bir melodi bile seslendirseniz telif yeme riskiniz vardır.
Hocam herhangibir telif maili veya kanala herhangibir şey gelmeden aniden kapandı
aynı cümlelerle tekrar tekrar itiraz edin.ısrarcı olun.size gönderilen otamatik mesaj itiraza devam edin
Benim itirazlarıma gelen cevapta da, telifden dolayı değil spam veya sahtekarlıktan dolayı askıya alındı diyor. hata olduğunu düüşünüyorsanız itiraz için şurayı doldurun diyor, dolduruyorsun, itiraz etmişsiniz, o sonucu dikkate alın diyor. mail atacak adres de yok hiç. el kol çaresiz
gelen maildede bana aynısı yazıyor hocam anlayamadımki
Benim itirazlarıma gelen cevapta da, telifden dolayı değil spam veya sahtekarlıktan dolayı askıya alındı diyor. hata olduğunu düüşünüyorsanız itiraz için şurayı doldurun diyor, dolduruyorsun, itiraz etmişsiniz, o sonucu dikkate alın diyor. mail atacak adres de yok hiç. el kol çaresiz
Hocam ne yaptınız ya, çözebildiniz mi açıldı mı kanal? özgün kanalım kapandı itiraz ettim açılmadı vs vs bunu nasıl açtıracağız kanal özgün ne ihtar var ne bir şey b*kunu çıkarttılar bıktık ya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.