Gizza Beyaz TV ile anlaştı! Beyaz TV içeriği çalışanların dikkatine!

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] yayin kayitini siz mi yapacaksınız yoksa beyaztvden orijinal kayitlari mi alicaksiniz

Hesap makinasindan yollandi

Tum kanal linklerini yayinlayacagiz arkadaslar. Hatta bu kanal linklerini program sunuculari da aciklayacaklar ara ara yayinlarinda.

hocam tek merak ettiğim şu ertem şener kanalı arkadaş ertem şenerin kendi özel kanalı olduğunu iddaa ediyor kanala baktım quiz e bağlı inanmadım haliyle bakalım sonuç ne olcak

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] Network Yazılım olayı ne oldu onlarda anlaşmışlardı öyle demişlerdi ?

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] yayin kayitini siz mi yapacaksınız yoksa beyaztvden orijinal kayitlari mi alicaksiniz

Beyaz TV ekibi kendisi orjinal hd kayıtlar ile yönetecek kanalları hocam.

---------- Spam Engelliyici 20:09 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] Network Yazılım olayı ne oldu onlarda anlaşmışlardı öyle demişlerdi ?

hocam tek merak ettiğim şu ertem şener kanalı arkadaş ertem şenerin kendi özel kanalı olduğunu iddaa ediyor kanala baktım quiz e bağlı inanmadım haliyle bakalım sonuç ne olcak

Yalan, o da yalan :) Hepsi yalan

Ertem artık yayın sonunda youtube kanalımıza abone olun vs der :D Ahmet çakar da twitterdan izlenim kasar rok zaten arka sağlam :) sinan engin oğulcanı yeter :) Abdul kerim durmaz taraftarı ateşler yakında 1milyon abone çekerler ilk büyük başarılı transfer tebrikler :)

Biz kayit almayacagiz hocam. Onlar yukleyecekler.

Hocam Ertem Sener'in bir kanali var, dogrudur ama hangi kanaldan bahsettiginizi bilmiyorum. Tum yayinlar artik Beyaz TV'nin kendi kanallarindan yapilacak.

Bu anlasmaya gore, Youtube uzerinde Beyaz TV'ye ait olan tum programlarin kendi kanallari disinda hicbir kanalda yayin yapilmasina izin verilmeyecek ve tum videolara dogrudan telif veya Dunya geneli engeli gonderilecektir.

Gonderilen bu hak talepleri hicbir sekilde geri cekilmeyecektir.

Bilginize,

JpV38o.jpg

Türkçe çalışmıyorum :D

yanılmıyorsam hala 3.taraf gönderiyor itiraz edenlere direk telif atıyor

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] daha detaylı bilir o durumu ama. Atamaz artık Beyaz Tv için, kalmaz ortada zaten bir iki güne iwocan hepsine atar :D

Hayırlı olsun arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim.

Network Yazilim'dan hala telif veya hak talebi uyarisi alanlar bana ornek gonderirlerse (videolari silmeden) cok sevinirim.

gelelim pay konusuna % kaç :D

secret_fscinteractive.jpg

Gizza olarak, genelde %25 civarı olmakla birlikte; kanallarla, kalitesine göre %20 - %40 arası çalışıyoruz. :)

Not: Özel proje programı ve bazı düşük gelirli kanallardan %0 kesiyoruz zaten biliniyor :) Ama bu Beyaz TV ekibini kapsamıyor 300 dolar limitini geçeceklerinden dolayı.

Hayırdır önce doğum günü videosu şimdi Beyaz tv

Melih Gökçek ile kanka mı oldunuz? :D

Şaka bir yana hayırlı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri