Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tum kanal linklerini yayinlayacagiz arkadaslar. Hatta bu kanal linklerini program sunuculari da aciklayacaklar ara ara yayinlarinda.
Tum kanal linklerini yayinlayacagiz arkadaslar. Hatta bu kanal linklerini program sunuculari da aciklayacaklar ara ara yayinlarinda.
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] yayin kayitini siz mi yapacaksınız yoksa beyaztvden orijinal kayitlari mi alicaksiniz
Hesap makinasindan yollandi
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] Network Yazılım olayı ne oldu onlarda anlaşmışlardı öyle demişlerdi ?
hocam tek merak ettiğim şu ertem şener kanalı arkadaş ertem şenerin kendi özel kanalı olduğunu iddaa ediyor kanala baktım quiz e bağlı inanmadım haliyle bakalım sonuç ne olcak
Beyaz TV ekibi kendisi orjinal hd kayıtlar ile yönetecek kanalları hocam.
---------- Spam Engelliyici 20:09 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------
Yalan, o da yalanHepsi yalan
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] yayin kayitini siz mi yapacaksınız yoksa beyaztvden orijinal kayitlari mi alicaksiniz
Hesap makinasindan yollandi
hocam tek merak ettiğim şu ertem şener kanalı arkadaş ertem şenerin kendi özel kanalı olduğunu iddaa ediyor kanala baktım quiz e bağlı inanmadım haliyle bakalım sonuç ne olcak
Bu anlasmaya gore, Youtube uzerinde Beyaz TV'ye ait olan tum programlarin kendi kanallari disinda hicbir kanalda yayin yapilmasina izin verilmeyecek ve tum videolara dogrudan telif veya Dunya geneli engeli gonderilecektir.
Gonderilen bu hak talepleri hicbir sekilde geri cekilmeyecektir.
Bilginize,
yanılmıyorsam hala 3.taraf gönderiyor itiraz edenlere direk telif atıyor
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] Network Yazılım olayı ne oldu onlarda anlaşmışlardı öyle demişlerdi ?
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] daha detaylı bilir o durumu ama. Atamaz artık Beyaz Tv için, kalmaz ortada zaten bir iki güne iwocan hepsine atar![]()
gelelim pay konusuna % kaç![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.