Gizza dan ayrilmak isteyenlere mujde ))

Ebat_yeni

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Dun HUB um olan bi MCN firmasinin sahibiyle skypeta ki gorusmemizde , youtube tarafindan yeni kurallar getirildigini soyledi , artik eskisi gibi kanal sahibi baglanti kaldirma istegi gonderdiginde , o istegi red etme hakki kaldirilacak yakinda , Screenshot by Lightshot , yani bundan sonra (yakinda bu kural gecerli olacak )30 gun icinde partner firmasindan ayrilabileceksiniz , Gizza dan ayrilmak isteyipde ayrilamayanlar icin ufak bi bilgi olsun. :D:D:D

Dun HUB um olan bi MCN firmasinin sahibiyle skypeta ki gorusmemizde , youtube tarafindan yeni kurallar getirildigini soyledi , artik eskisi gibi kanal sahibi baglanti kaldirma istegi gonderdiginde , o istegi red etme hakki kaldirilacak yakinda , Screenshot by Lightshot , yani bundan sonra (yakinda bu kural gecerli olacak )30 gun icinde partner firmasindan ayrilabileceksiniz , Gizza dan ayrilmak isteyipde ayrilamayanlar icin ufak bi bilgi olsun. :D:D:D

Hocam kesinlik varmı cidden ?

insallah gozunu para burumus insanların haklarını haksızca somuren bazı partnerlerde bu sekılde diktalarına bir son verilir.
ya adam gibi islerini yaparlar yada ac kalırlar
partnerle calısan arkadaslara hayırlı olur ınsallah

umarım dogrudur hocam.bu konuda sorun yaşamayan pek yoktur aramızda heralde.hepimiz mutlaka bikaç firmada sorun yaşadık bunla ilgili.hem kanalları atmıyorlar,hem parayı vermiyorlar :)

valla partner de değilim ama olan arkadaşlar için hayırlı uğurlu olsun Gözünüz aydın.

cvp

umarım dogrudur hocam.bu konuda sorun yaşamayan pek yoktur aramızda heralde.hepimiz mutlaka bikaç firmada sorun yaşadık bunla ilgili.hem kanalları atmıyorlar,hem parayı vermiyorlar :)

"YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIRMIŞ HOCAM"ONDAN..
Hayırlısı olur ınsallah arkadaslar ıcın

adamlar alacaklarını aldılar yapacakları vurgunu yaptılar bu saatten sonra bi moka yaramaz
millet çıkmak istesede korkudan çıkamaz kanalın başına birşey gelir diye

Son düzenleme:
adamlar alacaklarını aldılar yapacakları vurgunu yaptılar bu saatten sonra bi moka yaramaz
millet çıkmak istesede korkudan çıkamaz kanalın başına birşey gelir diye

Hocam bi kişi ya da bireyler kurumsallaşıp, şirketleştimi kurulan Ad artık her şeydir
her olumsuz eleştiri bile artık internet çağı içinde kalıcıdır.
Bu kişiler ise direk olarak internetle alakalı bi iş yapıyorlar sonuçta aratılıp adına, sanına bakıyorlar.
geçen trende bi videoya denk geldim orada bi partnerle anlaştım çok iyiler teşekkür ederim xx kişisine diyordu.
Altında umarım gizza ile anlaşmamışsındır dolandırıcılar google da yazınca ilk sırada çıkıyor diye yorum yapmışlar 20-25de like almış yorum.

yani sen dünyaları devirsende sonuçta kurumsallaştığın andan itibaren kalıcı olmak o adı korumak diye bir durum söz konusu ve şuan bu olaydan dolayı ciddi sorun yaşadıklarını düşünüyorum ben.

inşlh doğrudur bende partner firmamdan cıkmam lazım ödeme yöntemleri sadece çek buyüzden cıkmak istiyordum

Partner çalışanlara hayırlı olur umarım. :)

Hocam bi kişi ya da bireyler kurumsallaşıp, şirketleştimi kurulan Ad artık her şeydir
her olumsuz eleştiri bile artık internet çağı içinde kalıcıdır.
Bu kişiler ise direk olarak internetle alakalı bi iş yapıyorlar sonuçta aratılıp adına, sanına bakıyorlar.
geçen trende bi videoya denk geldim orada bi partnerle anlaştım çok iyiler teşekkür ederim xx kişisine diyordu.
Altında umarım gizza ile anlaşmamışsındır dolandırıcılar google da yazınca ilk sırada çıkıyor diye yorum yapmışlar 20-25de like almış yorum.

yani sen dünyaları devirsende sonuçta kurumsallaştığın andan itibaren kalıcı olmak o adı korumak diye bir durum söz konusu ve şuan bu olaydan dolayı ciddi sorun yaşadıklarını düşünüyorum ben.

+1111111 yapılan dolandırılmalar etiket gibi yapışıyor :D

Kanalları sorunlu partnerlerden kurtarmak için çok iyi olmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri