Gizza Network Kasım Ayı Ödemesi.

bundan var hocam :)

Blackmagic-URSA-PL-Camera.png

şunu bi tur verin bana bea :D

Konuda neden öyle yazıyor o zaman abi
Hangi konuda ? Ilk acilmis olan tanitim konusu diyorsan,guncellenmedigi icin o sekilde kalmis ama hic bir partnerden 35 kesinti alinmadi alinmiyor.Oraya bakarak bunu yazman normal bi hata yada guncelleme eksikligi ama dedigim gibi 35 kesintili hic bir partnerimiz yok.Genel kesinti orani 20-25 arasinda degismekdedir.Zaten dikkat edersen bu kesinti ile calisan partnerimiz varsa yazsin dedim, Boyle birsey hic bi yerde yazmadik filan demedim :D

Saygilarimla.

Son düzenleme:
Hangi konuda ? Ilk acilmis olan tanitim konusu diyorsan,guncellenmedigi icin o sekilde kalmis ama hic bir partnerden 35 kesinti alinmadi alinmiyor.Oraya bakarak bunu yazman normal bi hata yada guncelleme eksikligi ama dedigim gibi 35 kesintili hic bir partnerimzi yok.Genel kesinti orani 20-25 arasinda degismekdedir.

http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/54945-gizza-network-tanitim-ve-basvuru-konusu.html

" Kesinti oranı aralığımız %25 - %35 arasıdır. "

Bir ust mesajda cevapladim genede yazayim tekrardan..

"Ilk acilmis olan tanitim konusu diyorsan,guncellenmedigi icin o sekilde kalmis ama hic bir partnerden 35 kesinti alinmadi alinmiyor.Oraya bakarak bunu yazman normal bi hata yada guncelleme eksikligi ama dedigim gibi 35 kesintili hic bir partnerimiz yok.Genel kesinti orani 20-25 arasinda degismekdedir.Zaten dikkat edersen bu kesinti ile calisan partnerimiz varsa yazsin dedim, Boyle birsey hic bi yerde yazmadik filan demedim :D

Saygilarimla. "

Yok hayir bende zaten kotu birsey demedim sorun ucevapladim.Kusurabakilacak bisey yok rahat ol. :D ;)

Merhaba, partnerinize kabul edildim fakat daha önce partner çalışmadığım için nasıl giriş yapacağımı bilmiorum açıkçası. Dashboarda hangi linkten giriş yapabilirim. Ayrıca giriş için gmail ve gmailin şifresiyle mi giriş yapılıyor yoksa sizden şifre falan mı almam gerekiyor.

Cahilimi mazur görüp konu ile ilgili bilgi verirseniz veya okuyan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

yeni katılım şartları hala aynı mı? oyun kanalı alıyor musunuz? facecamsız

Aliyoruz hocam, www.gizza.net/basvuru linkinden basvurunuzu gonderebilirsiniz.

Valla üstad iwo yu severim ama partner kurulduğunda herkesin gözünü korkuttu. Tamam özgün diyoruz da herkes kamera karşısına geçemiyor. Bu yüzden hedef kitlenin bir kısmını kaybettiniz diye düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kimsenin gozunu korkutmadim ya :) Kamera karsisina gecmesen de olur :)

şunu bi tur verin bana bea :D

Al senin olsun :)

Evet hocam, benim hatam. Duzelttim orayi. Tesekkurler :)

Merhaba, partnerinize kabul edildim fakat daha önce partner çalışmadığım için nasıl giriş yapacağımı bilmiorum açıkçası. Dashboarda hangi linkten giriş yapabilirim. Ayrıca giriş için gmail ve gmailin şifresiyle mi giriş yapılıyor yoksa sizden şifre falan mı almam gerekiyor.

Cahilimi mazur görüp konu ile ilgili bilgi verirseniz veya okuyan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. :)

Pm atarsaniz yardimci olayim hocam

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] quizden atılan kanalı bağlayacam oyun kanalı büyük ihtimal yanlışlıkla attılar bütün Türkleri şutlarken arada kaynadım. Bu ayın 23 günlük kazanç kime gidiyor?

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] quizden atılan kanalı bağlayacam oyun kanalı büyük ihtimal yanlışlıkla attılar bütün Türkleri şutlarken arada kaynadım. Bu ayın 23 günlük kazanç kime gidiyor?

Atilan gune kadar olan kazanc eski partnerinize gider hocam

Teşekkürler [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Biz tesekkur ederiz.

yanıtlar için ikinizede teşekkür ediyorum [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

ben özgün kanal için sıfırdan after effekte başladım, yakında kapınızı çalacağım, içeriklerimi ve kanalımı her türlü koruyacağınıza eminim :)

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Serkan Abi Hazır Ödemelere Başlamıişken Benim Şu Ödemeyi'de Aradan Çıkarabilirmisin Abi Cuma'da Başımın Gözümün Sadakası Olarak Vericem :D :D :D :D

XLYYPo.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri