[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] gizzanın kesinti oranı yüzde 20-35 arası deniliyor yüzde 35 çok fazla değilmi
Kim onu diyenler? %25 den fazla kesinti almiyoruz kimseden..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] gizzanın kesinti oranı yüzde 20-35 arası deniliyor yüzde 35 çok fazla değilmi
ibrahim'de soylemis ama oyle birsey yok.Varsa "benden kesintisi 100/35" diyen gelsin yazsin.
Konuda neden öyle yazıyor o zaman abiibrahim'de soylemis ama oyle birsey yok.Varsa "benden kesintisi 100/35" diyen gelsin yazsin.![]()
Hangi konuda ? Ilk acilmis olan tanitim konusu diyorsan,guncellenmedigi icin o sekilde kalmis ama hic bir partnerden 35 kesinti alinmadi alinmiyor.Oraya bakarak bunu yazman normal bi hata yada guncelleme eksikligi ama dedigim gibi 35 kesintili hic bir partnerimiz yok.Genel kesinti orani 20-25 arasinda degismekdedir.Zaten dikkat edersen bu kesinti ile calisan partnerimiz varsa yazsin dedim, Boyle birsey hic bi yerde yazmadik filan demedimKonuda neden öyle yazıyor o zaman abi
Hangi konuda ? Ilk acilmis olan tanitim konusu diyorsan,guncellenmedigi icin o sekilde kalmis ama hic bir partnerden 35 kesinti alinmadi alinmiyor.Oraya bakarak bunu yazman normal bi hata yada guncelleme eksikligi ama dedigim gibi 35 kesintili hic bir partnerimzi yok.Genel kesinti orani 20-25 arasinda degismekdedir.
Bir ust mesajda cevapladim genede yazayim tekrardan..http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/54945-gizza-network-tanitim-ve-basvuru-konusu.html
" Kesinti oranı aralığımız %25 - %35 arasıdır. "
"Ilk acilmis olan tanitim konusu diyorsan,guncellenmedigi icin o sekilde kalmis ama hic bir partnerden 35 kesinti alinmadi alinmiyor.Oraya bakarak bunu yazman normal bi hata yada guncelleme eksikligi ama dedigim gibi 35 kesintili hic bir partnerimiz yok.Genel kesinti orani 20-25 arasinda degismekdedir.Zaten dikkat edersen bu kesinti ile calisan partnerimiz varsa yazsin dedim, Boyle birsey hic bi yerde yazmadik filan demedim
Saygilarimla. "
Bir ust mesajda cevapladim genede yazayim tekrardan..
Yok hayir bende zaten kotu birsey demedim sorun ucevapladim.Kusurabakilacak bisey yok rahat ol.Abi ben sizi suçlamadım bişey demedim öyle anlaşıldıysam kusura bakma zaten bende yakında sizin partnere gireceğim özgün için ekipmanları bekliyorum![]()
Yok hayir bende zaten kotu birsey demedim sorun ucevapladim.Kusurabakilacak bisey yok rahat ol.![]()
![]()
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
yeni katılım şartları hala aynı mı? oyun kanalı alıyor musunuz? facecamsız
Valla üstad iwo yu severim ama partner kurulduğunda herkesin gözünü korkuttu. Tamam özgün diyoruz da herkes kamera karşısına geçemiyor. Bu yüzden hedef kitlenin bir kısmını kaybettiniz diye düşünüyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
şunu bi tur verin bana bea![]()
http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/54945-gizza-network-tanitim-ve-basvuru-konusu.html
" Kesinti oranı aralığımız %25 - %35 arasıdır. "
Merhaba, partnerinize kabul edildim fakat daha önce partner çalışmadığım için nasıl giriş yapacağımı bilmiorum açıkçası. Dashboarda hangi linkten giriş yapabilirim. Ayrıca giriş için gmail ve gmailin şifresiyle mi giriş yapılıyor yoksa sizden şifre falan mı almam gerekiyor.
Cahilimi mazur görüp konu ile ilgili bilgi verirseniz veya okuyan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.![]()
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] quizden atılan kanalı bağlayacam oyun kanalı büyük ihtimal yanlışlıkla attılar bütün Türkleri şutlarken arada kaynadım. Bu ayın 23 günlük kazanç kime gidiyor?
Teşekkürler [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.