Gizza - Süreç Film ile anlaştı. Türkçe İçerik Çalışanlar Lütfen Konuyu Okusun

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Valla ben spamcı değil de bir izleyici olarak içim gayet rahat şekilde hayırlı olsun diyebiliyorum. Bıktık çünkü kaçırdığımız bölümleri aşağıdaki gibi izlemekten :D

Tabi bu daha en iyisi.
askyeniden.png

ne spamla ne türkçe içerikle işim olur,benim anlattığım şey farklı

Merhaba arkadaşlar,

Aşağıda adı geçen içeriklerin Youtube üzerinden korunması Süreç Film ile Gizza Network olarak anlaşmış bulunuyoruz. Bu içeriklere 1 hafta içerisinde eşleşen ve dünya geneli engel göndereceğiz. Bu nedenle bu içerikleri çalışan arkadaşları önceden bilgilendirmek ve uyarmak istedik.

Youtube partneri olarak Süreç Film'den de rica ettik, kendileri diğer anlaştığımız tv kanallarında olduğu gibi iletişim bölümlerinde Youtube Partner: Gizza Network olarak bilgi geçtiler. Eğer herhangi bir sorun olursa aklınızda diye. Buradan bakabilirsiniz: Süreç Filmcilik – İletişim | Süreç Filmcilik | www.surecfilm.com.tr

İçerik Listesi:

Aşk Yeniden - FOX TV

Kiraz Mevsimi - FOX TV

Altındağlı - SHOW TV

Üç Arkadaş - ATV

Ah Neriman - SHOW TV

Kaçak - ATV

Yağmurdan Kaçarken - ATV

Ustura Kemal - SHOW TV

Hayatımın Rolü - STAR TV

Uçurum - ATV

Türk'ün Uzayla İmtihanı - SHOW TV

Alemin Kıralı - ATV

Sihirli Annem - STAR TV

Nuri - Kanal D

Kalbim Seni Seçti - ATV

Deli Saraylı - SHOW TV

Yahşi Cazibe - ATV

Teyzanne - Star TV

Hayal ve Gerçek - Star TV

Hepsi Bir - ATV

Selena - ATV

Hayatım Sana Feda - ATV

Sevda Çiçeği - SHOW TV

Çapkın - SHOW TV

Davetsiz Misafir - SHOW TV

Bütün Çocuklarım - Kanal D

Hayat Bilgisi - SHOW TV

Burada adı geçen içeriklerin bazılarına kanal oluşturulacak Süreç Film'in politikası gereği bazılarının ise yalnızca fragmanları yayınlanacak Youtube üzerinde. Tüm arkadaşlara duyurulur.

Hepsi seninmi :D diğer yapımcılarla anlaşmada bizde para kazanalım :)

tr içerikle işim olmaz ama işi olanlar için pek hayırlı olmamış daha bu işlere uyanamayan yapımcıları tek tek uyandıracaksınız sanırım

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
hocam ben turkce calısan biri değilim yani sizin beyaz tv ile surecfilm le anlasmanızından bana herhangi bi zarari yok ama bu yaptiğiniz nekdar etik aylarca bu forumda insanlara spam calısmayi icerik calısmayi ogrettiniz youuploader botunun satışını yaptınız ve şimdi işi ogrettiğiniz ogretmediğiniz insanlara gidip diyosunuzki silin bunlari eşleşen telif d.engeli gondeririz
ben bu yaptiğiniza gerçekten bi anlam veremiyorum surekfilm beyaztv size geldi bizi ağına al içeriklerimi atanlara eşleşen mi gönder dedi? ki bunu demiş olsa bile bu forumdaki insanlar olan samimiyetinizden dolayi bunu reddetmeniz gerekirdi sizin bu yaptiğiniz benim gözümde çok yanlış amacim sizle tartışmak değil sadece bir dk bu söylediklerimi düşünün istedim saygilar.

852

İlerleyen zamanlarda ortalık çok karışcak gibi duruyo ama hadi hayırlısı

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION]
hocam ben turkce calısan biri değilim yani sizin beyaz tv ile surecfilm le anlasmanızından bana herhangi bi zarari yok ama bu yaptiğiniz nekdar etik aylarca bu forumda insanlara spam calısmayi icerik calısmayi ogrettiniz youuploader botunun satışını yaptınız ve şimdi işi ogrettiğiniz ogretmediğiniz insanlara gidip diyosunuzki silin bunlari eşleşen telif d.engeli gondeririz
ben bu yaptiğiniza gerçekten bi anlam veremiyorum surekfilm beyaztv size geldi bizi ağına al içeriklerimi atanlara eşleşen mi gönder dedi? ki bunu demiş olsa bile bu forumdaki insanlar olan samimiyetinizden dolayi bunu reddetmeniz gerekirdi sizin bu yaptiğiniz benim gözümde çok yanlış amacim sizle tartışmak değil sadece bir dk bu söylediklerimi düşünün istedim saygilar.

852

Hocam YouTube gelisiyor ve degisiyor. Bu sektorde tutunmak istiyorsaniz her zorluga gogus germelisiniz. Haklisiniz, youploader botunu sattik [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] ile birlikte, hatta cok kisiye xxxxx miktarda paralar da kazandirdigimiz oldu fakat hersey zamaninda guzel... Biz olmasak baska partnerler alacak bu isleri, o zaman bu laflari edebileceginiz bir kisi de olmayacak karsinizda. Bir de bu acidan dusunun..

Forum nerdeyse ilk açıldığından beri varım Serkan abinin videolarından öğrendiğim en iyi şey Türkçe çalışmayacaksın :D :D

2018 forum alışveriş başlığı

satılık 15 bin kanallı 50 milyon aboneli kelepir CM

$750.000

Umarım eleştirilere anlayışla yaklaşırsınız @forexim arkadaşımın yazdıklarına imzamı atarım.. Belli ki bu iş sadece beyaz futbol ve dizilerle sınırlı kalmayacak bir çok içeriğe el atacaksınız, bir çok firmayı uyandıracaksınız demektir bu. Türkçe spamı youtube değil ama sizin gibi anlaşma sağlayanlar bitirecek gibi..

Bir yol açmış oldunuz sizin arkanızdan başka networklerde başkalarıyla anlaşacak olan Türkçe içerik çalışanlara olacak..

Her haltı yiyipde kendini kaf dağında görenlerden nefret ediyorum. Tamam çok iyisin sen. Sen karşısın bu işlere

Edit: TÜRKÇE İÇERİKLE İŞİM OLMAZ

Son düzenleme:
Hocam Türkçe Çalışan Birisi Değilim Yalnız Bu Konuda Bende iki Kelam Etmek İsterim. Yaptığınız işe Saygım Var. Herkes Gibi Sizde Ekmeğinizin Derdindesiniz. Girdiğiniz Her işi Hakkıyla Yapıyorsunuz ama Sitem Eden, Bu Durumu Yanlış Gören Arkadaşlara Kulak Verin İsterim. Bu Gizza Oluşumundan 2-3 Bilemedin 10 Kişi Ekmek Yiyecek Eyvallah ama Yüzlerce Üyeniz, Yüzlerce Türkçe Çalışan Arkadaş Ciddi Şekilde Madur Olacak. En Başından Bu yana Sizlere Güvenen İnsanları Üzeceksiniz Gibi Geliyor Bana. Hakkınızda Hayırlısı Olsun...

Umarım eleştirilere anlayışla yaklaşırsınız @forexim arkadaşımın yazdıklarına imzamı atarım.. Belli ki bu iş sadece beyaz futbol ve dizilerle sınırlı kalmayacak bir çok içeriğe el atacaksınız, bir çok firmayı uyandıracaksınız demektir bu. Türkçe spamı youtube değil ama sizin gibi anlaşma sağlayanlar bitirecek gibi..

Bir yol açmış oldunuz sizin arkanızdan başka networklerde başkalarıyla anlaşacak olan Türkçe içerik çalışanlara olacak..

Suan Turkiye'de bu isi dolayli olarak da olsa bilmeyen bir yapim sirketi veya televizyon sirketi yok hocam. Ayrica unutulmasin ki Turkiye'deki tek MCN biz degiliz. Biz gitmesek de baskalari gidiyor zaten..

Suan Turkiye'de bu isi dolayli olarak da olsa bilmeyen bir yapim sirketi veya televizyon sirketi yok hocam. Ayrica unutulmasin ki Turkiye'deki tek MCN biz degiliz. Biz gitmesek de baskalari gidiyor zaten..

Yani diyorsunuz ki evet başka anlaşmalarında başka içeriklerinde peşindeyiz Türkçeden uzak durun?
Yanlış mı anladım

ilerde olaki yabancı içeriklerle anlaşırsanız şuan aldığınız tepkileri alın başınıza koyun kıyamet kopar forumda :))

Hocam sizin yaptığınız anormal bir durum yok. Haliyle anlasabilirsiniz kimseye de hesap verme zorunlulugunuz yok.
Lakin; bundan birkaç ay önce malum bir konuda ekran resmi gönderin, telif fotoları atın diye üyeleri uyarıp (ki herkes yardımcı olacağınızı bekliyordu) siz bu durumu üyelerin lehine değil kendi lehinize kullanınca haliyle biraz midede yanma yapıyor. :) Zekanıza saygım var nihayetinde sizinde karşınızıdaki insanların zekalarına saygı duymanızı bekleriz.

Yani diyorsunuz ki evet başka anlaşmalarında başka içeriklerinde peşindeyiz Türkçeden uzak durun?
Yanlış mı anladım

Dogrudur hocam.

Hocam sizin yaptığınız anormal bir durum yok. Haliyle anlasabilirsiniz kimseye de hesap verme zorunlulugunuz yok.
Lakin; bundan birkaç ay önce malum bir konuda ekran resmi gönderin, telif fotoları atın diye üyeleri uyarıp (ki herkes yardımcı olacağınızı bekliyordu) siz bu durumu üyelerin lehine değil kendi lehinize kullanınca haliyle biraz midede yanma yapıyor. :) Zekanıza saygım var nihayetinde sizinde karşınızıdaki insanların zekalarına saygı duymanızı bekleriz.

Hocam o konuda ilk basta boyle bir niyetimiz yoktu. Anlasma olayi daha sonradan gelisti. Hatta bildigim kadariyla ben sikayet ettikten sonra cogu kisiden telifler ve eslesenler geri cekildi... Yardimci oldugumuzu dusunuyorum, herkese haber verdik onceden, kimsenin cani yanmasin diye uyarimizi yaptik. Arkadaslar bundan daha fazlasini bekliyor olabilir, fakat bizim de yapacaklarimiz sozlesmelerle sinirli oldugunu bilmekte fayda var. Ben herkesin zekasina ve kisiligine saygi duyuyorum elbette. Fakat gordugum kadariyla bazi arkadaslar bu durumu cok fazla kisisellestiriyorlar. Su soylenenleri Peppa Pig'e telif atan ChannelFlip e yapabiliyorlar mi? Tabii ki hayir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri