Gmail Yolculuğu / Ne Dersiniz Mantıklımı ?

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

cemocan03

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar serkan abi son canlı yayınında demişti ya gmaillerin açılığı ip önemli.ondan esinlenerek hem gezmek amaçlı hem hesaplarda kafamın rahat olması için hafta sonu gmail yolculuguna çıkmak istiyorum (ki çok kanal açmakta ve gmail açmakta sıkıntı yaşıyorum cafede ip den dolayı) yani gideceğim il ve ilçelerde ne kadar cafe varsa dolaşıp gmailler açmayı düşünüyorum sizce nasıl olur : ))) gmail safari

emek veren eninde sonunda karşılığını bulur ..

başarılar dilerim şimdiden kamerada al yanına özgün çekimler yaparsın :))

çok daha masraflı olur bu iş :) ama eğlenceli olabilir güzel bir anı olabilir

çok masraf olur ama yinede sen bilirisn

dolaşmak zor olmazmı araban felan varsa kolay olur

yok hocam bi türkiye klasigi ki biz türkler olarak çekememezlik fazla bizim ırkımızda millet olarak. bi adam bi dükkan açsın hemen ertesi gün yanına bi daha açılır çok kazandı ya o ilk açan.hemen ertesi gün köşe başına bi daha açılır. o yüzden adım atsan heryer cafe her köşe başında :))) sıkıntı yok no problem

Arkadaşlar serkan abi son canlı yayınında demişti ya gmaillerin açılığı ip önemli.ondan esinlenerek hem gezmek amaçlı hem hesaplarda kafamın rahat olması için hafta sonu gmail yolculuguna çıkmak istiyorum (ki çok kanal açmakta ve gmail açmakta sıkıntı yaşıyorum cafede ip den dolayı) yani gideceğim il ve ilçelerde ne kadar cafe varsa dolaşıp gmailler açmayı düşünüyorum sizce nasıl olur : ))) gmail safari

Fikir güzel hevesini kesmek gibi olmasın ama teknik bakımından biraz bilgi veriyim internet cafe'de aynı ağda olacağı için bir süre sonra ağda fazla hesap açıldıgı için uyarı alabilirsiniz ileride'de sorun çıkabilir zaten bunu gmail algılayabilecek durumu var. Basit bir örnek vermek gerekirse hani eskiden half life oynardık bazıları hile indirirdi rapidshare vardı o zaman :D dosya ındırmeye kalktıgında masa12 ve masa11 deki çocuklar 2 kere indirdiği için bir daha indiremezdin :D aynı durum yanı her ne kadar internet cafe'de olsa tek modem onun yerine sana tavsiyem: bilgisayarın sağlamsa sanal bilgisayar kur Vmware xp kur kolay olsun daya 256ramleri her işlem sonrası ip ve çerezleri yenile diyeceksın ki int.cafe aynı olay ? ama modemin ip blogu 256 adet oda sana yeter artar ve safariye cıkmıyosun :).

Az önce şarkı dinlerken aklıma geldi yazmak.. :D

Haber saldım dört bir yana
Gmail hesapları onaysız kalmış.
Yutupa bir çare aradım
Bu interneti periler sarmış.

Bitip tükenmez AdSense'm
Ciğerim asosyal kalmış
Her şey Tbm olsa bile
En güzel kazanç zor olanmış.

Fikir güzel hevesini kesmek gibi olmasın ama teknik bakımından biraz bilgi veriyim internet cafe'de aynı ağda olacağı için bir süre sonra ağda fazla hesap açıldıgı için uyarı alabilirsiniz ileride'de sorun çıkabilir zaten bunu gmail algılayabilecek durumu var. Basit bir örnek vermek gerekirse hani eskiden half life oynardık bazıları hile indirirdi rapidshare vardı o zaman :D dosya ındırmeye kalktıgında masa12 ve masa11 deki çocuklar 2 kere indirdiği için bir daha indiremezdin :D aynı durum yanı her ne kadar internet cafe'de olsa tek modem onun yerine sana tavsiyem: bilgisayarın sağlamsa sanal bilgisayar kur Vmware xp kur kolay olsun daya 256ramleri her işlem sonrası ip ve çerezleri yenile diyeceksın ki int.cafe aynı olay ? ama modemin ip blogu 256 adet oda sana yeter artar ve safariye cıkmıyosun :).

Az önce şarkı dinlerken aklıma geldi yazmak.. :D

Haber saldım dört bir yana
Gmail hesapları onaysız kalmış.
Yutupa bir çare aradım
Bu interneti periler sarmış.

Bitip tükenmez AdSense'm
Ciğerim asosyal kalmış
Her şey Tbm olsa bile
En güzel kazanç zor olanmış.

fikrine bişsey demem ama şarkın güzelmiş : ))

bu kadar dolasmak yerine elite proxy alsan daha ii degil mi?

Hocam biryerden sormuştum ama cevap alamadım. :D
Diyelim toplu videoları indirdik. Youtubeye upload ederken açıklama ve etiket olmuyor? bunu nasıl halledeceğiz?

Serkan abiye sormuşsun ancak, serkan abi bayağı yoğun ben cevaplayayım ;

Bunun için Bot'lar var. Reklam yapmak istemem. Ancak araştırırsın bot sahipleri aylık fiyat karşılığında satış yapıyor.

Videoları otomatik çekip, etiket vs. giriyor diye biliyorum. İyi forumlar/Vesselam

Serkan abiye sormuşsun ancak, serkan abi bayağı yoğun ben cevaplayayım ;

Bunun için Bot'lar var. Reklam yapmak istemem. Ancak araştırırsın bot sahipleri aylık fiyat karşılığında satış yapıyor.

Videoları otomatik çekip, etiket vs. giriyor diye biliyorum. İyi forumlar/Vesselam

Biliyorum Gürkan kardeşimde vps daha hızlı :D

hocam bu forumdaki ücretsiz vpsyi önerirmisiniz
WMWARE kullanabilirsin, ancak üyelik alması zordur. Bir açıyorlar, bi kapatıyorlar.

Yanlış hatırlamıyorsam, 2 GB Ram, 50-80 GB HDD, Net hızın 70-80 Mbps çıkıyor.

Forumda nasıl açılır vs. konuları var. Araştırarak bulabilirsin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri