Gold E-Book v1-v2-v3 Çıktı! / v4 Yakında! (Serilerden Birisine Al Tüm Serilere Sahip Ol %100 Kazan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gold Book (Ön Sipariş)

valla bende bitirdim gerçekten çok güzel yerleri var kitabın

Giriş düzeyinde bir kitap, yeni başlayanlar için yardımcı olabilir. Özensiz yazılmış ve forumda yazılanlar kadar iddialı bir kitap olmadığı kanaatindeyim.

kitab sizde kac sayfa ? bana biraz az geldi veya eksik geldi

kitab sizde kac sayfa ? bana biraz az geldi veya eksik geldi

Hocam ben de öyle düşünmüştüm ancak sizin kitap 6 sayfa, gerçi tam sayfa da değil.. Telifden kurtulma konusunu detaylı olarak tekrar yazmasını istedim, tamam dedi bakalım, biraz karışık geldi o konu..

Kitap bilgileri noter tarafından sayfa sayfa tescillendi arkadaşlar. Sayfadaki bilgiler ciddi kazandıracak bilgiler. Örneğin etiket bilgisi ile çok ciddi kazançlara ulaşabilirsiniz zaten. Veya siteleriniz için Adsense hesabı almak için kimseye 40-50 TL para vermenize gerek yok.

Hocam ben de öyle düşünmüştüm ancak sizin kitap 6 sayfa, gerçi tam sayfa da değil.. Telifden kurtulma konusunu detaylı olarak tekrar yazmasını istedim, tamam dedi bakalım, biraz karışık geldi o konu..

bende 8 sayfa

---------- Mesaj saat 13:33:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:30:58 civarında gönderildi. ----------

Kitap bilgileri noter tarafından sayfa sayfa tescillendi arkadaşlar. Sayfadaki bilgiler ciddi kazandıracak bilgiler. Örneğin etiket bilgisi ile çok ciddi kazançlara ulaşabilirsiniz zaten. Veya siteleriniz için Adsense hesabı almak için kimseye 40-50 TL para vermenize gerek yok.

güzel ve faydalı bilgiler. diger ebook gibi genel bilgiler ve forumdan arama bul şeklinde bilgiler degil. ama ilk bakışta kitabın şekli biraz basit tutulmuş okadar. kıtabın güncel tutulmasını ve update getirilmesi güzel olur . görsel acıdanda katkısı olur. galiba yogunlukdan kitabın şeklini basit tuttun.

güzel ve faydalı bilgiler. diger ebook gibi genel bilgiler ve forumdan arama bul şeklinde bilgiler degil. ama ilk bakışta kitabın şekli biraz basit tutulmuş okadar. kıtabın güncel tutulmasını ve update getirilmesi güzel olur . görsel acıdanda katkısı olur. galiba yogunlukdan kitabın şeklini basit tuttun.
Bilgiler forumda yok zaten. Tamamen gold bilgiler bu yüzden. Bana göre önsipariş ve normal fiyatının çok ama çok üstünde. Görsel olarak 20-30 sayfaya bile çıkarılabilirdi fakat noter kısmında bunun için de ücret ödemek gerekiyor. v2 zaten herkese ücretsiz dağıtılacak. Farklı bilgiler ile haftaya.

Bu Gold Book seri haline gelecek ve 7-10 günde 1 defa toplantı şeklindeki sohbet yazışması kitaplanıp alan herkese gönderilecek.

Bilgiler forumda yok zaten. Tamamen gold bilgiler bu yüzden. Bana göre önsipariş ve normal fiyatının çok ama çok üstünde. Görsel olarak 20-30 sayfaya bile çıkarılabilirdi fakat noter kısmında bunun için de ücret ödemek gerekiyor. v2 zaten herkese ücretsiz dağıtılacak. Farklı bilgiler ile haftaya.

Bu Gold Book seri haline gelecek ve 7-10 günde 1 defa toplantı şeklindeki sohbet yazışması kitaplanıp alan herkese gönderilecek.

devamlı ve üçretsiz mi olacak ?

tmm ozaman v1.0 görsel hastalıkları gayet normal :)

Okudum her şeyi. Ciddi mana da belkide yazanların %70 ini bilmiyordum.

Hiçbir paragraf kitabı uzun tutmak için yazılmamış ve sürekli bilgi içeriyor.
Mesela başka bir yerde size dizileri güncel veren bir yerden takip edin ilk yükleyin diyorsa bu kitapta "xxx" adresinden alıp yükleyin diyor.
Kısa diyenlere bunu dikkate almasını öneririm. Ben gayet memnunum açıkcası :D Hele sahte telif ve etiket olayı çok hoşuma gitti.

Kısacası:

Çok başarılı bir kitap gerçekten saçma saçma yazılar yok şeffaf ve düzenli bir yazım formatı var ellerine sağlık.

3.taraf eşleşmeleri hakkında bilginiz varsa bir taktiginiz varsa paylaşırsanız sevinirim 1 sonraki kitapta. Yükledigim videolar 30 bin izlenimden sonra 3.taraf işlemine geçiyor hep. benim için çok büyük bir sıkıntı k.gelsin.

Aynen sahte telif olayını kaldırtma çok hoşuma gitti benimde ve bilmediğim baya kısımlarda çıktı gayet mantıklı uğraşılmış emek verilmiş bilgiler. :D

Okudum her şeyi. Ciddi mana da belkide yazanların %70 ini bilmiyordum.

Hiçbir paragraf kitabı uzun tutmak için yazılmamış ve sürekli bilgi içeriyor.
Mesela başka bir yerde size dizileri güncel veren bir yerden takip edin ilk yükleyin diyorsa bu kitapta "xxx" adresinden alıp yükleyin diyor.
Kısa diyenlere bunu dikkate almasını öneririm. Ben gayet memnunum açıkcası :D Hele sahte telif ve etiket olayı çok hoşuma gitti.

Kısacası:
Teşekkürlar kardeşim. Beğendiğine sevindim.

Çok başarılı bir kitap gerçekten saçma saçma yazılar yok şeffaf ve düzenli bir yazım formatı var ellerine sağlık.
Teşekkürler kardeşim. Beğendiğine sevindim.

3.taraf eşleşmeleri hakkında bilginiz varsa bir taktiginiz varsa paylaşırsanız sevinirim 1 sonraki kitapta. Yükledigim videolar 30 bin izlenimden sonra 3.taraf işlemine geçiyor hep. benim için çok büyük bir sıkıntı k.gelsin.
Bu şekilde önerileriniz varsa konuya yazın çünkü v2 hem ücretsiz olacak hem de bunlardan farklı olacak. Bilgiler gittikçe seviye atlatacak. Şuanki v1 ile de ciddi kazançlar sağlanabilir ve çok işe yarar bilgiler olduğunu düşünüyorum.

Aynen sahte telif olayını kaldırtma çok hoşuma gitti benimde ve bilmediğim baya kısımlarda çıktı gayet mantıklı uğraşılmış emek verilmiş bilgiler. :D

Teşekkürler kardeşim. Beğendiğine sevindim.

Hocam bu sohbet yazışması derken neyi kastediyorsunuz?

Bir de kitabın devamı var ise oldukça güzel. Tabi bir de şu telif olayını skype'de dediğim gibi daha detaylı anlatırsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri